shelma Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Έχω πρόβλημα με την XIAOMI MI HOME IPκάμερα που έχω εγκαταστήσει στο σπίτι μου. Πολλές ώρες της ημέρας δεν μπορώ να συνδεθώ, τη δείχνει offline . Η υπηρεσία Ίντερνετ μου λέει ότι φταίει η κάμερα, η εταιρεία της κάμερας μου λέει ότι φταίει το Ίντερνετ ... Έχει καποιος παρόμοια εμπειρία ; Τι μπορεί να φταίει για το πρόβλημα αυτό; Σημείωση : είναι σε χώρο που παίρνει Ίντερνετ από powerline (TP LINK)
Salvation81 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Ισως να μην εχει να λεει αλλα γενικα τα powerline εχουν αρκετες ασυμβατοτητες με συσκευες. Αν ειχες την δυνατοτητα να δοκιμασεις και με αλλο μοντελο καμερας θα ηταν οτι καλυτερο.
shelma Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Ισως να μην εχει να λεει αλλα γενικα τα powerline εχουν αρκετες ασυμβατοτητες με συσκευες. Αν ειχες την δυνατοτητα να δοκιμασεις και με αλλο μοντελο καμερας θα ηταν οτι καλυτερο. Έχω δοκιμάσει: πριν είχα την FOSCAM C1. Στην αρχή δουλεύε παρά πολύ καλά και μετά σταμάτησε
Salvation81 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Φανταζομαι με καλωδιο Δεν εχεις θεμα παρα μονο με powerline;
shelma Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, Salvation81 είπε Φανταζομαι με καλωδιο Δεν εχεις θεμα παρα μονο με powerline; Με καλώδιο δεν έχω δοκιμάσει και δε γίνεται κιόλας, γιατί η κάμερα είναι έξω από την πόρτα του διαμερίσματος ..
Salvation81 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Μηπως να εβγαζες την καμερα απο την βαση της και να την παρεις μεσα στο διαμερισμα για καμια μερα η δυο ωστε να δεις αν στο κανει με καλωδιο; Αν ναι τοτε ειναι θεμα καμερας, αν οχι τοτε ειναι θεμα συμβατοτητας με το powerline.
shelma Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, Salvation81 είπε Μηπως να εβγαζες την καμερα απο την βαση της και να την παρεις μεσα στο διαμερισμα για καμια μερα η δυο ωστε να δεις αν στο κανει με καλωδιο; Αν ναι τοτε ειναι θεμα καμερας, αν οχι τοτε ειναι θεμα συμβατοτητας με το powerline. Και με το καλώδιο να είναι οκ, δεν με βοηθά, μιας κι εγώ την θέλω έξω... Ευχαριστω πάντως
Salvation81 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, shelma είπε Και με το καλώδιο να είναι οκ, δεν με βοηθά, μιας κι εγώ την θέλω έξω... Ευχαριστω πάντως Το θεμα ειναι να δεις που ωφειλεται το προβλημα, ειναι θεμα του powerline, ειναι θεμα της καμερας, πρεπει να ξερεις και για να ξερεις πρεπει να δοκιμασεις με καλωδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα