KiriosD Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) είχα πάρει από e-bay σειριακό για 10αρια με 2-3?€ για ένα vm πριν απο κανα χρόνο και πρέπει να δουλεύει ακόμα Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από KiriosD
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. Έχω την εντύπωση ότι, αυτοί που πουλάνε τις VL άδειες τις προμηθεύονται νόμιμα. Λειτουργούν σαν κατάστημα. Έπειτα τις μεταπουλάνε σε περιορισμένο αριθμό. Αυτό, αν δε κάνω λάθος, συμβαίνει σε επιχειρήσεις με 20 και 100 υπολογιστές. Αν έχουμε μια επιχείρηση με 10 υπολγιστές, δεν ξέρω αν παίρνουμε 100 διαφορετικές άδειες, αν παίρνουμε 50 άδειες επί 2. (δηλαδή 2 pc θα έχουν το ίδιο κλειδί). Πραγματκά δε ξέρω, θα το ρωτήσω στη Microsoft. Μία VL άδεια που έχουμε εμείς, πιθανό, ή και σίγουρο θα έλεγσ, να τη χρησιμοποιεί και κάποιος άλλος. Ο καταναλωτής θεωρεί οτι αφού αγοράζει την άδεια είναι νόμιμη. Και είναι νόμιμη, αλλά όχι για τον απλό καταναλωτή. Αναφορικά με το ebay, δεν γνωρίζω αν η διαδικασία είναι ίδια και απλά έχουν καλύτερη τιμή ή αν είναι κάποιοι που αγοράζουν την VL άδεια από αυτόν που την προμηθεύεται απο τη Microsoft και μετά την ξαναμεταπωλεί σε άλλους για να έχει κέρδος.. Το κατάστημα παράδειγμα προμηθεύεται 50 VL άδειες και τις μεταπουλάει σε 5; σε 10; άτομα τη κάθε μία Κάποιος "απταέωνας" αγοράζει την άδεια αυτή και μετά την μεταπωλεί στο ebay Δεν ξέρω αν λειτουργεί έτσι Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις