Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Στο σπίτι είμαι 4.5 χρόνια. Γενικά μετά το 1 ή το 2ο καλοκαίρι, όταν γύρισα, μια γωνία και χαμηλά ο τοίχος είχε γεμίσει υγρασία. Ο καναπές ακουμπούσε συνέχεια σε εκείνον τον τοίχο (οκ προσπαθούσα να του έχω κάποιο κενό). Λογικά αυτός με τον καιρό απορροφούσε υγρασία. Black Friday πήρα τηλεόραση και άρχισα να κάθομαι όλο και περισσότερο στο σαλόνι και δημιουργήθηκε ένα θέμα στον καναπέ. Ήταν σαν σιγά σιγά "έπεφταν" τα πούπουλα/μπίλιες ότι έχει μέσα και έβγαιναν τα ελατήρια προς τα πάνω. Αυτό, για να μην το νιώθω, το κάλυψα με μαξιλάρια καθίσματος. 

Τεσπα, πριν λίγο έσπασε ένα από τα "ελατήρια" (παραθέτω φώτο). 

Πιστεύετε ότι πρέπει να τον αλλάξω εγώ? Απλά θεωρώ ότι άμα δεν υπήρχε η υγρασία στο σπίτι, να μην συνέβαινε αυτό. Κατά 99% δεν καθοντουσαν πάνω από 2 άτομα στον καναπέ. 

Γενικά μπάζει αρκετά και έχει μια μυρωδιά το σπίτι ή όποια πιστεύω προέρχεται από τον καναπέ, όλα τα άλλα τα έχω καθαρίσει (είχα και μια παλέτα χωρίς λούστρο, η οποία επίσης είχε απορροφήσει αρκετά). Επίσης το χαζό είναι ότι έχει φερμουάρ στην μια άκρη και δεν μπορώ να γεμίσω τον καναπέ κάπως. 

IMG_20190524_235322_326.jpg

IMG_20190524_235346_923.jpg

Δημοσ.

1ον άλλαξε σπίτι εάν μπορείς γιατί μόνο που αναπνέεις την υγρασία θα σου δημιουργήσει προβλήματα.

2ον Αν ξαναπάρεις καναπέ πάρε με μαξιλαρες που να μπορείς να τα αλλάξεις όταν χρειαστεί.Αυτοι δυστυχώς είναι μιας χρήσεως.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Επειδή μένω σε παραλία το λέω: η υγρασία είναι δικό σου πρόβλημα κι όχι του ιδιοκτήτη.
Κι ο καναπές δικό σου πρόβλημα είναι επίσης. 
Σε 4,5 χρόνια πάντως θα έπρεπε να έχεις ενεργήσει κάπως. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα θα αφαιρούνταν από το ενοίκιο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι καθαρα θεμα ιδιοκτητη.Στο σπιτι που νοικιαζα εγω ο ιδιοκτητης μου ειχε αφησει ενα τραπεζακι σαλονιου της πλακας και ενα τραπεζι με 4 καρεκλες για τραπεζαρια,και στα 2 τραπεζια εκανα φθορες ,και οταν ειπα στον ιδιοκτητη φευγοντας να του τα πληρωσω αν χρειαζεται ειπε οτι δεν πειραζει..Προφανως επειδη δεν του ειχα αργησει ποτε λεφτα και δεν εκανα καμια ζημια στο σπιτι,ουτε καν καρφι στον τοιχο δεν εβαλα.Συζητα το μαζι του.Αλλιως υπαρχουν επαγγελματιες που ασχολουνται με αυτα,δεν νομιζω να σου κοστισει και πολυ.

Επεξ/σία από fastnq2
  • Like 1
Δημοσ.

Εχω καναπε τετοιο απο το  εντος. και μου εσπασαν τα ελατηρια στα 4 χρονια μου εκατσε και καθισμα απο τη χρηση

Την υγρασια την εχεις πισω οχι στα ελατηρια

Καλο ειναι να ειχες κανει κατι εξαρχης

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά πήρα αφυγραντήρα αμέσως μετά που εμφανίστηκε έντονα το θέμα της υγρασίας και γενικά του είχα πει και πέρυσι για τοίχο κτλ, οπότε τα γνωρίζει ήδη. Απλά ο καναπές έφαγε χαστούκι από τότε που πήρα τηλεόραση και κάθομαι κάθε μέρα (ενώ πριν καθόμουν για να κάνω ομαδικές εργασίες, με παρέα κτλ, αλλά σπάνια). 

Τώρα δεν έχει νόημα να αλλάξω σπίτι, σε λίγους μήνες τελειώνω με την σχολή έτσι και αλλιώς. Και γενικά Σύρο λίγο πολύ τα καλά έχουν υπερβολικά υψηλό ενοίκιο και τα άλλα είναι σε παρόμοια κατάσταση, ακόμα και σε ορόφους (εγώ ισόγειο). 

Τεσπα, κάποια στιγμή θα με πάρει τηλ τώρα για να έρθει να δει τοίχο και κουφώματα (ξύλινα έχω, του είπα αν γίνεται να αλλαχτούν με αλουμινίου), και γενικά δεν έχω θέμα μαζί του, απλά πρέπει να τον κυνηγήσω λίγο. 

Απλά ήθελα να δω περί καναπέ για το ποιος έχει δίκιο, γιατί τώρα που άνοιξε και το ύφασμα λόγω ελατηρίου, πολύ ψεύτικος μέσα (ξύλα που ούτε λούστρο μάλλον δεν έχουν), ενώ από ικεα έχουμε στο δικό μας σπίτι με 200 καναπέδες (σε 2 δωμάτια τους beddinge) χωρίς θέμα και ενώ τους ανοίγουμε συχνά για να γίνουν κρεβάτι. Αυτόν τον άνοιξα 10 μέρες συνολικά. 

Anyway, thx

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, overpower είπε

Απλά ήθελα να δω περί καναπέ για το ποιος έχει δίκιο, γιατί τώρα που άνοιξε και το ύφασμα λόγω ελατηρίου, πολύ ψεύτικος μέσα (ξύλα που ούτε λούστρο μάλλον δεν έχουν), ενώ από ικεα έχουμε στο δικό μας σπίτι με 200 καναπέδες (σε 2 δωμάτια τους beddinge) χωρίς θέμα και ενώ τους ανοίγουμε συχνά για να γίνουν κρεβάτι. Αυτόν τον άνοιξα 10 μέρες συνολικά. 

Anyway, thx

Για αυτο ανεφερα και για τα δικα μου τραπεζια οτι ηταν πολυ χαμηλης ποιοτητας και ισως και για αυτο δεν νοιαστηκε πολυ ο ιδιοκτητης, η/και ηξερε οτι δεν ειχαν μεγαλη διαρκεια ζωης ουτως η αλλως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...