Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Θέλω μια μικρή βοήθεια γιατί θα τρελαθώ :P 

Έβαλα κάποια λεφτά στην κάρτα σήμερα και έκανα μια μικρή αγορά από ebay μέσω paypal, και ξαφνικά βλέπω την κάρτα μετά από ώρες να χρεώνεται με διάφορα ποσά σε αυτή την εταιρία https://store.gaijin.net/. Λογικά κάποιος κατάφερε και βρήκες τους κωδικούς και έκανε αβέρτα αγορές.

Το θέμα είναι ότι μέσα στο λογαριασμό μου της paypal εκτός από μια μικρή συναλλαγή (0.99) σε όλες τις άλλες από κάτω γράφει απορρίφθηκε - αυτόματη πληρωμή. Και ενώ πατάω πάνω τους να τους κάνω dispute ή να τις ανοίξω για να δω λεπτομέρειες μου βγάζει "η φόρτωση της σελίδας δεν είναι δυνατή προσωρινά". Επίσης δεν μου ήρθαν ποτέ email όπως έρχονται όταν κάνεις αγορές. 

Τα λεφτά πάντως λείπουν από την κάρτα.

Εννοείται ότι θα πάω σε τράπεζα κτλ. αλλά ρωτάω μήπως έχετε καμιά ιδέα περί τίνος πρόκειται γιατί μου φαίνεται άκυρο που γράφει απορρίφθηκαν οι πληρωμές και παρόλο αυτά να έχει τραβήξει τα λεφτά.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Έχεις πληρώσει ποτέ για game με την paypal? 

Ίσως από τότε προσπαθεί να σου φάει λεφτά και τώρα που έβαλες τα τσίμπησε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε

Έχεις πληρώσει ποτέ για game με την paypal? 

Ίσως από τότε προσπαθεί να σου φάει λεφτά και τώρα που έβαλες τα τσίμπησε...

Ναι εχω αλλα μονο απο αλλα site.  Σε αυτο δεν εβαλα ποτε τα στοιχεια μου. 

Εκανα μια αγορα χθες σε ebay απο ενα μαγαζι,  με πολυ καλες κριτικες,  κανονικο μαγαζι και μετα απο λιγες ωρες εγιναν αυτες οι αγορες οποτε μπορει να επαιξε κατι εκει. 

Σημερα μου εβαλαν τα 0.99 που πατησα οτι δεν εκανα την πληρωμη.  Οποτε μαλλον και τα υπολοιπα δεσμετηκαν απο την τραπεζα γιατι μιλαμε για αγορες 1300 με χρεωστικη και μεσα ειχα πολυ πολυ λιγοτερα 😛

Επισης οι αγορες φαινονται να εχουν γινει απο bot και οχι απο καποιον. 

Επεξ/σία από godfather0991
Δημοσ.

Η τραπεζα δεν μπορει να κανει τιποτε εκτος σπο το να σου ακυρωσει την καρτα για το μελλον αν εχει καποιος χρησιμοποιησει το PayPal με τον κωδικο σου

Dispute στο PayPal αν δεν μπορεις επικοινωνησε με το τηλεφωνο ή email

Στο email προσεξε οτι αν τους γραψεις το προβλημα θα σου απαντησουν γενικολογα μεσω συστηματος αρχικα και στην πρωτη απαντηση κανε reply και ξαναγραψε το προβλημα σου για να σε αντιμετωπισει υπαλληλος κι οχι το συστημα

Η τραπεζα δεν μπορει να κανει τιποτε εκτος σπο το να σου ακυρωσει την καρτα για το μελλον αν εχει καποιος χρησιμοποιησει το PayPal με τον κωδικο σου

Στο email προσεξε οτι αν τους γραψεις το προβλημα θα σου απαντησουν γενικολογα μεσω συστηματος αρχικα και στην πρωτη απαντηση κανε reply και ξαναγραψε το προβλημα σου για να σε αντιμετωπισει υπαλληλος κι οχι το συστημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, elgol είπε

Οκ,  ξερεις μηπως γιατι δεν μπορω να κανω dispute και γραφουν οτι απορριφθηκαν οι συναλλαγες αλλα τα χρηματα τα πηρανε.  Αφου απορριφθηκαν γιατι να παρουν τα χρηματα? 

Γιατι δεν μου ηρθαν και ποτε αποδειξεις αγορας οποτε κατι παιζει...  αν τις δεχοντουσαν σαν πραγματικες θα εστελναν και αποδειξεις. 

Στην τραπεζα εννοειται θα παω για να ακυρωσω την καρτα. 

Δημοσ.

Ισως απλως στην καρτα να εχει γινει προεγκριση δηλ. απλα να κρατηθηκε το  ποσο ,αλλα να μην το χρεωθεις.Πχ οταν κλεινω ξενοδοχειο μεσω booking.com καποια κανουν προεγκριση δηλ βλεπουν αν η καρτα σου εχει αυτο το ποσο.

Δοκιμασε να μπεις απο αλλο υπολογιστη στο paypal μηπως εχεις κατεβασει κανενα malware και με αυτο τον τροπο την πατησες

Επισης ενεργοποιησε το two way verification για τις πληρωμες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, cumulus είπε

Ισως απλως στην καρτα να εχει γινει προεγκριση δηλ. απλα να κρατηθηκε το  ποσο ,αλλα να μην το χρεωθεις.Πχ οταν κλεινω ξενοδοχειο μεσω booking.com καποια κανουν προεγκριση δηλ βλεπουν αν η καρτα σου εχει αυτο το ποσο.

Δοκιμασε να μπεις απο αλλο υπολογιστη στο paypal μηπως εχεις κατεβασει κανενα malware και με αυτο τον τροπο την πατησες

Επισης ενεργοποιησε το two way verification για τις πληρωμες

Μπηκα και απο αλλο υπολογιστη και γινοταν το ιδιο πραγμα. Και απο κινητο.

Εφαξα τον υπολογιστη και δεν μου εβγαλε κατι...  

Χρεωθηκα το ποσο που ειχα μεσα υποτιθεται αλλα και παλι το paypal γραφει σε ολες τις συναλλαγες απορριφθηκε και δεν εστειλε ποτε αποδειξη οτι πληρωθηκαν οι συναλλαγες. 

Ισως η τραπεζα δεσμευσε αυτο το ποσο που ειχα μεχρι να ρθει Δευτερα. 

Σιγουρα εχει γινει κρατηση του ποσου αλλα εννοειται δεν μπορουν να γινουν πληρωμες αφου το ποσο ειναι 1300 και εγω με τιποτα δεμ ειχα τετοιο ποσο. 

Ευτυχως ειναι χρεωστικη. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, godfather0991 είπε

Οκ,  ξερεις μηπως γιατι δεν μπορω να κανω dispute και γραφουν οτι απορριφθηκαν οι συναλλαγες αλλα τα χρηματα τα πηρανε.  Αφου απορριφθηκαν γιατι να παρουν τα χρηματα? 

Γιατι δεν μου ηρθαν και ποτε αποδειξεις αγορας οποτε κατι παιζει...  αν τις δεχοντουσαν σαν πραγματικες θα εστελναν και αποδειξεις. 

Στην τραπεζα εννοειται θα παω για να ακυρωσω την καρτα. 

Παρε τηλεφωνο την τραπεζα να δεις αν ειναι πραγματικες οι χρεωσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, elgol είπε

Παρε τηλεφωνο την τραπεζα να δεις αν ειναι πραγματικες οι χρεωσεις

Δυστυχώς πρέπει να περιμένω μέχρι Δευτέρα γιατί δεν έχω eurobankphone banking. Τέλος πάντων θα πάω Δευτέρα στην τράπεζα και θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, godfather0991 είπε

Δυστυχώς πρέπει να περιμένω μέχρι Δευτέρα γιατί δεν έχω eurobankphone banking. Τέλος πάντων θα πάω Δευτέρα στην τράπεζα και θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη. 

Για να μπλοκάρεις την κάρτα σου δε χρειαζεται να εχεις phone banking. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, isay είπε

Για να μπλοκάρεις την κάρτα σου δε χρειαζεται να εχεις phone banking. 

Πως μπορώ να την μπλοκάρω? Γιατί όταν πάτησα μου έβγαλε αυτό: https://www.eurobank.gr/el/suxnes-erotiseis-amesi-boitheia και λέει σε όλα να πάρω στο eurobankphone banking.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, godfather0991 είπε

Πως μπορώ να την μπλοκάρω? 

Βάζεις φωτιές σε κάδους και στήνεις οδοφράγματα!

Παίρνεις την τραπεζα σου και ζητάς μπλοκάρισμα. Τα τηλεφωνα τα βρισκεις online αλλά και στα atm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, isay είπε

Βάζεις φωτιές σε κάδους και στήνεις οδοφράγματα!

Παίρνεις την τραπεζα σου και ζητάς μπλοκάρισμα. Τα τηλεφωνα τα βρισκεις online αλλά και στα atm

Μα αυτό λέω η eurobank έχει το eurobankphone για ΣΚ που θέλει να έχεις εκδώσει κωδικό για eurobankphone για να πας παρακάτω αλλιώς δεν σε αφήνει πήρα χθες βράδυ. Οπότε πρέπει να πάω Δευτέρα. Για το atm δεν ήξερα ότι μπορείς να το κάνεις και από κει.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, cumulus είπε

Πάρε τηλ και σον αυτόματο τηλεφωνητή πες απώλεια κάρτας και θα συνδεθείς 

Δεν μου περασε αυτο απο το μυαλο καθολου φιλε μου,  σε ευχαριστω☺️

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...