Greenday1908 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Για σάς παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σάς Έχω ένα ρούτερ της OTE το παλιό μπορώ να το κάνω Access points με αυτή την κεραία Ubiquiti NanoStation Loco M2 ???
kormos Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Greenday1908 είπε Για σάς παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σάς Έχω ένα ρούτερ της OTE το παλιό μπορώ να το κάνω Access points με αυτή την κεραία Ubiquiti NanoStation Loco M2 ??? Το νέο σίγουρα... το παλιό άγνωστο! Αφού δεν αναφέρεις ποιο είναι... * προσωπικά για 20€ πάντως θα έπαιρνα ένα ΑΡ χωρίς να ψάχνομαι...
Greenday1908 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Οπότε γίνεται με αυτή την κεραία που λέω παραπάνω έτσι ? Το ρούτερ του OTE είναι το προηγούμενο zte πρίν βγούνε τα νέα Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από Greenday1908
kormos Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, Greenday1908 είπε Οπότε γίνεται με αυτή την κεραία που λέω παραπάνω έτσι ? Το ρούτερ του OTE είναι το προηγούμενο zte πρίν βγούνε τα νέα Μάλλον δεν έχεις καταλάβει την απάντησή μου... Δεν είναι αναφορά το προηγούμενο ή επόμενο. Όλα έχουν κάποιο όνομα, περιγραφή. Ανέφερε το μοντέλο για να λάβεις απάντηση σωστη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα