Προς το περιεχόμενο

Η Huawei είναι «πολύ επικίνδυνη» όμως «θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σε κάποια εμπορική συμφωνία» με την Κίνα λέει ο Donald Trump


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, ktiniatros είπε

Με τη λογική σου μόνο μια χώρα μπορεί να είναι τόσο επιτυχημένη γιατί σκέφτεται τον εαυτούλη της. Δεν υπάρχει χώρος για άλλες χώρες να έχουνε τους ίδιους δείκτες κτλ ακόμα κι αν έχουν έναν Τραμπ για ηγέτη. Ο πλανήτης μας έκανε τα περισσότερα βήματα προόδου από τότε που οι χώρες άρχισαν να συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους.

Δεν βλέπω από που προκύπτουν αυτά που γράφεις και δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς μου προσάπτεις, πραγματικά. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά, λόγω ημέρας έχουνε party όλοι οι πολιτικοί "αναλυτές" του insomnia.
Μετά τι βαθυστόχαστες αναλύσεις για την τεχνολογία, κάποιοι μας λένε τι θα γίνει στο merica.
Σας εκείνο τον "αθλητικογράφο" στη TV που πρόβλεψε τον Γενάρη ότι "δεν μπορεί, ο ΠΑΟΚ θα χάσει κάποιον αγώνα, αδύνατο να τελειώσει αήττητος"

Και μετά λέμε γιατί τα μέντιουμ είναι τόσο δημοφιλή...

Επεξ/σία από cp5120
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 ώρες πριν, K20Gtx3582r είπε

Εννοειται οτι θα κοιταω τα κινητα! Καταναλωτης ειμαι, smartphone tablet και laptop με ενδιαφερουν αποντην εταιρια αυτη. Δεν θα παω να αγορασω τις κεραιες τους για το 5g.

Οπως ο Τραμπ κοιταει την τσεπη του, ετσι κοιταω και εγω την δικη μου! 

So simple!!!

Η απλότητα σε έφαγε εσένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και έρχομαι και πάλι να αναφέρω ένα όνομα συνώνυμο της Δημοκρατικής Αμερικής... Snowden.
O άνθρωπος που έβγαλε στην φόρα τις βρωμιές της Αμερικάνικης κυβέρνησης και των παράνομων παρακουλουθήσεων που έκανε σε όλο το πλανήτη και ιδιαίτερα στους συμμάχους της όπως Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία. Η Γερμανική κυβέρνηση τους έπιασε με καταβασμένα τα παντελόνια όταν ανακάλυψε πόρτες πρόσβασης σε τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό που της πουλήθηκε από την εταιρία Cisco. Συγκεκριμένα 11 διαφορετικά μοντέλα είχαν καλά κρυμμένη την δυνατότητα παρακολούθησης των συμμάχων της... και τώρα γίνονται και πάλι ρόμπα αφού το είχαν ανακοινώσει πριν καλά καλά το εφαρμόσουν και λέγοντας ότι αν θέλετε θα κάνετε συμφωνία για να μην υπάρχουν κυρώσεις... αηδία έχουν καταντήσει. 
από την άλλη οι Κινέζοι κρατάνε χαμηλά την μπάλα στις αντιδράσεις και στις δηλώσεις και είναι κάτι που αναφέρετε σε όλα τα αμερικάνικα δίκτυα και τους κάνει εντύπωση. Απλά η στρατηγική της Κίνα είναι μακροπρόθεσμη με στόχους πολύ πέραν της δεκαετίας και ακολουθεί τα προγράμματα της κανονικά. το άλλο που αν παρακουλουθήσει κάποιος στα ξένα δίκτυα ιδιαίτερα cnbc είναι που γίνεται ντόρος εσωτερικά στις εταιρίες που συνεργάζονται με την Κίνα και που κάποιες έχουν εως και 100% χασούρα γτ είναι σχεδόν αποκλειστική η συνεργασία με την Huawei και την κίνα γενικός. Οι πιέσεις που ασκούνται είναι τεράστιες γτ δεν είναι μόνο το κόμμα των δημοκρατικών που ανησυχεί αλλά και των ρεπουμπλικάνων που έχουν παραδοσιακά εταιρίες και ποσοστά σε εταιρίες που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τον τομέα της τεχνολογίας. εδώ και λίγες ώρες θέλουν να βάλουν στην μαυρη λίστα και 5 εταιρίες που ασχολούνται με κάμερες και συστήματα ασφαλείας. γίνεται χαμός και οι εντάσεις ανεβαίνουν στο εσωτερικό των ΗΠΑ και αυτό κάθε άλλο παρά μοχλός πίεσης ειναι όταν η άλλη πλευρά δε δείχνει να ενοχλείτε και να πιέζεται. και μην ξεχνάτε ότι πάντα μπορεί μια εταιρία να αγοράσει υλικά και να τα μεταπωλήσει...  δεν υπάρχει το ίδιο δίκαιο σε όλα τα κράτη και φυσικα και οι εταιρίες Hardware ΘΕΛΟΥΝ να πουλήσουν γτ μιλάμε για τον 2ερο μεγαλύτερο κατασκευαστή κινητών στο κόσμο... 
Θα δούμε πολλά και θα έχει ενδιαφέρον. ήδη το ποσοστό πωλήσεων iphone στην κίνα εδώ και 2 μέρες έχει πέσει σε ποσοστό πάνω από 85%. Η κίνα ήταν το 1/5 των πωλήσεων παγκοσμίως της apple. Η χασούρες ειναι τεράστιες όταν παίζουν κάποιοι παιχνίδια. 

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://www.gizchina.com/2019/05/25/samsung-now-offers-trade-ins-for-huawei-users-in-singapore/amp/

Η μαμα σαμμυ εδειξε το δρομο σε ολους τους ληστες του τρενου που κυνηγανε φτηνα χαβανεζικα μπιχλιμπιδια

Εβγαλε τιμολογιο για trade ins στη Σιγκαπουρη.

Τα μηλα σκεφτονται αν θα βαλουν 3 η 5 καμερες

Η Xiaomi εντρομη παρακολουθει και δεν ανακοινωνει τιποτα για νεο flagship και η Lenovo σηκωνει τα χερια ψηλα φωναζοντας ειμαστε αθωοι πιστοι υπακοοι τοσα χρονια μη μας πειραξετε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

19 ώρες πριν, Chocobo είπε

Οχι οτι με καιει αλλα αληθεια προλαβαν να βγαλουν συμπερασματα πωλησεων για μια ειδηση βδομαδας και αν ; Τελειως κουκουρουκου νεα αυτα που παραθετεις.

Επισης οταν διαβαζω τη λεξη αμερικανακια απο οποιονδηποτε στον ανεπτυγμενο κοσμο γελαω.

Αν μπορεις κανε embargo σε οτιδηποτε αμερικανικης προελευσης και αντικατεστησε τα με προιοντα υπηρεσιες της καλης Κινας που μονο καλα κανει.

Το να κοροιδευεις μια χωρα που κυριολεκτικα ειναι υπευθυνη για τη μιση σου καθημερινοτητα ειναι για μενα αστειο.

Κακοι αμερικανοι εχουν κανει πολεμους κλπ κλπ αλλα δεν βλεπω κανενα λαο να εχει τα @@( οπως ο trump στους κινεζους)να κοψει υπηρεσιες η αγαθα τον τους.

Ευρωπαικα προιοντα η ελληνικα ας πουμε δεν υπαρχουνε ειναι ολα ντε και καλα αμερικανικα???Το οτι εισαι φιλοαμερικανος μη μας το δειχνεις τοσο...Γελα οσο θες και αν ειναι η οχι κουκουρουκου αυτο κρατα το για τον εαυτο σου εδω ολοι λενε την γνωμη τους!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, palawiaris είπε

Την Huawei θα την σβήσει η ίδια η κινεζική κυβέρνηση γιατί απέτυχε στον σκοπό της,και θα βγει άλλη εταιρεία να ακολουθήσει τα χνάρια της.

Τα είπες όλα συνοπτικά και περιεκτικά! Σκοπός της συγκεκριμένης εταιρίας δεν ήταν η παραγωγή τεχνολογίας για να κερδίσει χρήματα, τα κέρδη ήταν απλά ευχάριστες καλοδεχούμενες παρενέργειες!

4 ώρες πριν, stafaf είπε

Ο πλανήτης μας έκανε τα περισσότερα βήματα προόδου από τότε που οι χώρες άρχισαν να συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους.

Σε άλλα νέα μονόκεροι έκανα την εμφάνιση τους δίπλα από κατσαρόλες με χρυσάφι στο τέλος κάθε ουράνιου τόξου. Δυστυχώς οι πλειοψηφία των νεοελλήνων πιστεύει τα ίδια με αυτά που γράφεις. Καμιά αρμονική συνεργασία δεν υπάρχει, στον πλανήτη ίσχυε πάντα το ρητό "δίκαιο είναι το συμφέρον του ισχυρού".

--->Τα λεγόμενα δεν είναι του stafaf που έβγαλε εκεί, κάποια λαλακία έκανα.

Επεξ/σία από JcD
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, KyloRen είπε

Ευρωπαικα προιοντα η ελληνικα ας πουμε δεν υπαρχουνε ειναι ολα ντε και καλα αμερικανικα???Το οτι εισαι φιλοαμερικανος μη μας το δειχνεις τοσο...Γελα οσο θες και αν ειναι η οχι κουκουρουκου αυτο κρατα το για τον εαυτο σου εδω ολοι λενε την γνωμη τους!

Εχεις εναλλακτικο ελληνικο η ευρωπαικο της microsoft intel qualcomm ios/mac amd ? (η λιστα παει οσο θες αλλα λεω αυτα που ολοι μας εχουμε σπιτι κατα 99.99%) θα μας τρελανεις ? 

Εγω απλα σου λεω πως εμεσα ολοι μας υποστιριζουμε της ΗΠΑ(την οικονομια) χρησημοποιωντας τις παραπανω υπηρεσιες προιοντα κλπ.Εναλλακτικες στις περισσοτερες οχι δεν υπαρχουν οποτε η δεν χρησημοποιεις καθολου pc η τουμπεκι.

Το να υποβιβαζεις μια χωρα αλλα ταυτοχρονα να μην μπορεις να ζησεις χωρις αυτα που προσφερει/παραγει ειναι το πιο σαχλο πραγμα.

Δεν καταλαβαινω το σκεπτικο.Οι ΗΠΑ κανουν κατι κακο οπως ενα πολεμο για παραδειγμα ωστε να βρουν πρωτες υλες η ορικτα κλπ κλπ.Στη συνεχεια στο πουλανε εσενα για να εχεις καυσιμα στο αμαξι η επεξεργαστη στο pc σου.Πως εσυ θεωρεις μονο αυτους κακους και ηλιθιους αλλα οχι τον εαυτο σου που τα αγοραζει ? καταλαβαινεις πως εισαι εμεσα συνενοχος η το χεις καψει τελειως ;

Και γω ξερω πως εχουν κανει πολλα ασχημα στον πλανητη δεν θεωρω ομως τον εαυτο μου καλυτερο.Τα ιδια σ..τα με αυτους ειμαι.

Επεξ/σία από Chocobo
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...