Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν αναφορες σε ξενα Sites για την συσκευη της Samsung το Samsung A9 2018 οτι ειναι προβληματικη οτι κανει επαννεκινησεις οτι κολλαει στο λογοτυπο κλπ επειδη ενας απο το Public ετσι μου ειπε φυσικα θα μ το ειπε για να μην την παρω αλλα εγω την πηρα απο αλλο καταστημα που μου την παρουσιασαν ως παρα πολλα καλη συσκευη με καλη τετραπλη καμερα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thelos257 είπε

Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν αναφορες σε ξενα Sites για την συσκευη της Samsung το Samsung A9 2018 οτι ειναι προβληματικη οτι κανει επαννεκινησεις οτι κολλαει στο λογοτυπο κλπ επειδη ενας απο το Public ετσι μου ειπε φυσικα θα μ το ειπε για να μην την παρω αλλα εγω την πηρα απο αλλο καταστημα που μου την παρουσιασαν ως παρα πολλα καλη συσκευη με καλη τετραπλη καμερα.

Mls ηθελε να σου πουλησει... Εκει ειναι το κερδος, αυτες τις οδηγιες τους δινουν

Και επρεπε να το παρεις απο αυτον τον πωλητη της δεκαρας... Για σπασιμο

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε

Mls ηθελε να σου πουλησει... Εκει ειναι το κερδος, αυτες τις οδηγιες τους δινουν

Και επρεπε να το παρεις απο αυτον τον πωλητη της δεκαρας... Για σπασιμο

Δεν εχεις αδικο τα λες πολυ σωστα ετσι ειναι τα πραματα αλλα γιατι δεν μ ειπε τιποτα για mls καμια αναφορα δεν μ εκανε ομως. Μου ειπε ή να παρεις Xiaomi MI A2 Lite ή Xiaomi MI 8 ή το Samsung Galaxy J6 Plus 2018. Παραδοξει και παραξενοι πωλητες.

• 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...