Προς το περιεχόμενο

"Συνεχόμενο" frameserving;

marios1957

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορώ να ρωτήσω και εγώ,παρακαλώ,πως θα μπορούσα να κάνω συνεχείς κωδικοποιήσεις μέσω frameserving,με το VirtualDub; :roll:

Έχω καμια 60αριά βιντεάκια σε avi.Βρήκα και υπότιτλους.Λέω να τα κάνω dvd(4 τα κόβω να γίνονται..... :wink: ).Μανούρα είναι(απ' ότι διαπίστωσα :cry: )να γίνουν ένα-ένα.Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος,όλες τις μετατροπές να τις κάνω μονομιάς;Κι ας πάρει και κανα τριήμερο...

Προς Θεού,μη μου πει κάποιος για avisynth και notepad.Αυτά είναι κόλπα για μεγάλα παιδιά.Θέλω κάτι απλό(VD,File,Start Frameserver...). :idea:

Thnkz και ας περιμένω,που ξέρεις,κάποιος μπορεί να φιλοτιμηθεί και να απαντήσει. 8)

Δημοσ.

Για βόηθα λίγο.

Έχω 56χ2=112 αρχεία ήχου+εικόνας.ΔΕΝ τολμάω να βάλω vbr ήχο για κωδικοποίηση σε mpeg2,γιαυτό ξεχωρίζω τον ήχο απ' την εικόνα.Συν 112 ακόμη idx+sub.

Τι εισηγείσαι;Πως 56 "vdr" θα μπουν στο(π.χ.) TMPGEnc;Υπ' όψιν ότι τα θέλω ξεχωριστά,όπως είναι το καθένα ανεξάρτητο,ούτως ώστε στην διαδικασία του authoring(αργότερα) να μην ψάχνομαι για κεφάλαια...

Για λέγε,για λέγε. :)

Δημοσ.

είναι μια σκέψη, χωρίς απαραίτητα να αποτελεί τη λύση. απλά θα σε απομακρύνει από τη διαδικασία "φτιάχνω το ένα, περιμένω να τελειώσει, ετοιμάζω το άλλο και ξανά τα ίδια".χρειάζεται όμως δουλίτσα, για το καθένα ξεχωριστά ώστε να δώσεις στο virtualdub τη λίστα με τις εργασίες που πρέπει να κάνει,ώστε αυτό με τη σειρά του να κάνει όλη τη δουλειά.

Κάθε φορά φτιάχνεις αυτό που επιθυμείς (ήχος,εικόνα, subs) αλλά επιλέγεις να μην γίνει επιτόπου η εργασία, το βάζεις στην job list. υποθέτω ότι η διαδικάσια ειναι ίδια για όλα οπότε κάποια στιγμή θα γινονται όλα μηχανικά.

μόλις τελειώσεις πατάς f4 και βλέπεις τι έχεις κάνει, τη λίστα με τις εργασίες, και υπολογιστή θέλοντος σε αρκετές ώρες έχεις τελειώσει.τουλάχιστον όσο αφορά τη δουλειά του virtualdub.

Δημοσ.

Εντάξει,πες ότι τα φτιάχνω.Απ' ότι θυμάσαι,το παράθυρο που σκάει όταν αρχίζει το frameserving,ΔΕΝ πρέπει να κλείσει.Τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση;Άμα με το καλό παρακάμψουμε κι αυτό τον σκόπελο,πως τα βάζουμε στον encoder;

Αυτά και πολλά άλλα μικροπροβληματάκια μούχουνε κάνει το κεφάλι καζάνι.... :(

Δημοσ.

ωχ, μπλέξιμο. :(

Λογικά το παράθυρο και να μείνει ανοιχτό δεν σε απασχολεί, μιας και μόλις τελειώσει το ένα θα ανοίγει το επομένο με τις ό,τι ρυθμίσεις έχεις κάνει.

Το θέμα είναι πως θα τα πάρει ο main concept αυτόματα ένα ένα...ελα μου ντε...δε μπορώ να σκεφτώ κάτι...φρίκη.

Δημοσ.

Κάτι για "batch encoding",πήρε το μάτι μου στην τελική ευθεία του TMPGEnc.Πως λες να πετύχει αυτό;

Btw,κοντεύω να τελειώσω χειροκίνητα το πρώτο "dvd".40' το κάθε(περίπου)40άρι avi.Βάλε και το "ξέμπλεγμα" του ήχου+εικόνας,κάτι λεπτάκια η υπόλοιπη διαδικασία,μας έφαγε ένα διήμερο το "looney"...

Και έχουμε ακόμη τρία. :(

Τι τραβάμε και μεις οι "χορεύτριες"-lol. :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...