vagstef Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Η winbank έχει ξεκινήσει επικαιροποίηση στοιχείων χωρίς την επίσκεψη σε κατάστημα. Δεν είναι και τόσο γρήγορη προς το παρόν.. μπορείτε να το βρείτε στο μενού αριστερά 1
Giannakos83 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 4 minutes ago, vagstef said: Η winbank έχει ξεκινήσει επικαιροποίηση στοιχείων χωρίς την επίσκεψη σε κατάστημα. Δεν είναι και τόσο γρήγορη προς το παρόν.. μπορείτε να το βρείτε στο μενού αριστερά Την διαδικασία την γνωρίζεις ???? Εχω τρεις λογαριασμούς και δυστυχώς ξέρω πως ισχύει η επικαιροποιηση μέχρι τον ιούλιο ομως δεν ξέρω ακόμη τι ζητούν...!!!! Και ολα αυτά απλά για τον extra pin αριθμό ασφαλειας στο κινητό σου !!!!???
vagstef Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Giannakos83 είπε Την διαδικασία την γνωρίζεις ???? Εχω τρεις λογαριασμούς και δυστυχώς ξέρω πως ισχύει η επικαιροποιηση μέχρι τον ιούλιο ομως δεν ξέρω ακόμη τι ζητούν...!!!! Και ολα αυτά απλά για τον extra pin αριθμό ασφαλειας στο κινητό σου !!!!??? έχει info για την κάθε κατηγορία που λέει τι μπορείς να στέιλεις. αν στείλεις κάτι που δεν τους κάνει βγάζει μήνυμα όταν ολοκληρωθεί η επικαιροποίηση. επίσης όταν κάνεις μία αίτηση επικαιροποίησης δεν μπορείς να ξεκινήσεις άλλη πριν τελειώσει η τελευταία. εγώ για παράδειγμα έστειλα το Ε1 του 18 και μου έβγαλε μήνυμα ότι περιέχει λάθος, μάλλον επειδή ήθελαν πρόσφατο. έκανα το Ε1 του 19 το έστειλα και απλά μετά έβγαλε το παρακάτω μήνυμα. δηλαδή δεν λέει με ποια ακριβώς έχει ξεμπερδέψει Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ολοκληρώθηκε η επεξεργασία του αιτήματός σας . Ευχαριστούμε.
Giannakos83 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 5 minutes ago, vagstef said: έχει info για την κάθε κατηγορία που λέει τι μπορείς να στέιλεις. αν στείλεις κάτι που δεν τους κάνει βγάζει μήνυμα όταν ολοκληρωθεί η επικαιροποίηση. επίσης όταν κάνεις μία αίτηση επικαιροποίησης δεν μπορείς να ξεκινήσεις άλλη πριν τελειώσει η τελευταία. εγώ για παράδειγμα έστειλα το Ε1 του 18 και μου έβγαλε μήνυμα ότι περιέχει λάθος, μάλλον επειδή ήθελαν πρόσφατο. έκανα το Ε1 του 19 το έστειλα και απλά μετά έβγαλε το παρακάτω μήνυμα. δηλαδή δεν λέει με ποια ακριβώς έχει ξεμπερδέψει Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ολοκληρώθηκε η επεξεργασία του αιτήματός σας . Ευχαριστούμε. Μπλέξιμο δηλαδή....! Πφφφ.....
vagstef Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 37 λεπτά πριν, Giannakos83 είπε Μπλέξιμο δηλαδή....! Πφφφ..... για αρχή...! για μένα αν κάποιο έγγραφο είναι οκ θα πρέπει να κλειδώνει το αντίστοιχο πεδίο για upload. τώρα στέλνεις συνέχεια
Giannakos83 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 αντε καλή μας αρχή και καλα μας ξεμπερδέματα !!! 😉
Salvation81 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Αυτο ειναι κατι που εγινε τωρα η λετε το κλασσικο που και καλα πρεπει να το κανουμε μια φορα στο τοσο;
spartak1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, Salvation81 είπε Αυτο ειναι κατι που εγινε τωρα η λετε το κλασσικο που και καλα πρεπει να το κανουμε μια φορα στο τοσο; Οι τράπεζες ζητάνε κάθε 2 χρόνια επικαιροποίηση στοιχείων.
vagstef Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, Salvation81 είπε Αυτο ειναι κατι που εγινε τωρα η λετε το κλασσικο που και καλα πρεπει να το κανουμε μια φορα στο τοσο; Ναι αυτό απλά απ το σπίτι. Αλλα εν έχω δει να το λένε στο site τους ακόμα. Ένας λόγος που θα μπορούσες να πας πλέον πάει και αυτός 👍
Salvation81 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, spartak1 είπε Οι τράπεζες ζητάνε κάθε 2 χρόνια επικαιροποίηση στοιχείων. Καλα το τι ζητανε και το τι γινεται ειναι αλλο θεμα, εχω να κανω επικαιροποιηση τουλαχιστον 5 χρονια χωρις θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα