GrigM Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα/μερα φιλες/οι Τις τελευταιες μερες και ενω εχω πανω απο 3 εβδομαδες Android 9, αντιμετωπιζω ενα περιεργο πραγμα καθε φορα που παταω το τετραγωνο κουμπι, κατω δεξια, ενω ειμαι σε καποια εφαρμογη. Απο συνηθεια, οταν κανω την δουλεια μου με μια εφαρμογη, παταω στο menu button για να την κανω swipe up και να κλεισει. Αυτο που συμβαινει τις τελευταιες μερες, ειναι πως οποτε το κανω αυτο (παταω το menu button), η εφαρμογη απλα εξαφανιζεται (πριν προλαβω να φτασω στο σημειο που κανω το swipe up) και στην οθονη βλεπω το "No recent items". Οταν ομως ξαναπατησω την εφαρμογη, εκεινη ανοιγει στο σημειο που την ειχα αφησει. Μετα απο restart της συσκευης, το προβλημα εξαφανιζεται και επανεμφανιζεται μετα απο μη συγκεκριμενο χρονικο διαστημα. Εχω φτασει μεχρι και την σελιδα 4 στο google, χρησιμοποιωντας καθε keyword που σχετιζεται με το θεμα, αλλα δεν βρηκα πουθενα κατι. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2019 από GrigM
AntiCambeR Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, GrigM είπε Καλησπερα/μερα φιλες/οι Τις τελευταιες μερες και ενω εχω πανω απο 3 εβδομαδες Android 9, αντιμετωπιζω ενα περιεργο πραγμα καθε φορα που παταω το τετραγωνο κουμπι, κατω δεξια, ενω ειμαι σε καποια εφαρμογη. Απο συνηθεια, οταν κανω την δουλεια μου με μια εφαρμογη, παταω στο menu button για να την κανω swipe up και να κλεισει. Αυτο που συμβαινει τις τελευταιες μερες, ειναι πως οποτε το κανω αυτο (παταω το menu button), η εφαρμογη απλα εξαφανιζεται (πριν προλαβω να φτασω στο σημειο που κανω το swipe up) και στην οθονη βλεπω το "No recent items". Οταν ομως ξαναπατησω την εφαρμογη, εκεινη ανοιγει στο σημειο που την ειχα αφησει. Μετα απο restart της συσκευης, το προβλημα εξαφανιζεται και επανεμφανιζεται μετα απο μη συγκεκριμενο χρονικο διαστημα. Εχω φτασει μεχρι και την σελιδα 4 στο google, χρησιμοποιωντας καθε keyword που σχετιζεται με το θεμα, αλλα δεν βρηκα πουθενα κατι. Μάλλον πρέπει να κάνεις back up και hard reset. Εναλλακτικά να περιμένεις το επόμενο patch μήπως διορθωθεί το πρόβλημα (Αν η συσκευή έχει ακόμα υποστήριξη). Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα