Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπητοί αναγνώστες του Insomnia,

Θα θέλαμε την στήριξη σας στην καινούργια μας εφαρμογή, η οποια διατείθεται δωρεάν για Android συσκευές.
Σιγκεκριμένα, η εφαρμογή είναι ένα παιχνίδι γνώσεων με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και λέγεται "Ο Ξερόλας: Ελληνικό Quiz Trivia".

Περιλαμβάνει αρκετές κατηγορίες όπως:

• Ποδόσφαιρο
  • Αυτοκίνητα
  • Ψυχαγωγία
  • Θρησκεία
  • Γεωγραφία
  • Επιστήμη
  • Ζώα
  • Μυθολογία
  • Μουσική
  • Ιστορία

Ανα διαστήματα θα προσθέτουμε επιπλέον ερωτήσεις στις ήδη υπάρχουσες κατηγορίες καθώς και νέες κατηγορίες.
Ο Ξερόλας διαθέτει ενσωματωμένο πίνακα κατάταξης με τα 500 υψηλότερα σκορ παιχτών στο παιχνίδι.
Ο χρήστης μπορεί μέσα στο παιχνίδι να συνδεθεί με τον λογαριασμό Google η το Facebook και έπειτα,
το συνολικό σκορ του που προκύπτει απο το άθροισμα των κατηγοριών, εμφανίζεται στον πίνακα κατάταξης καθώς και η θέση του σ'αυτόν.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας στο:

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο: [email protected]

Τέλος, μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που αφορούν το παιχνίδι μας:

Screenshot_1558795233.png.cf555892310e99dd4bb5be23e4c51259.png  Screenshot_1558795250.png.eb5665fb510f95569da24eb2824022e1.png  Screenshot_1558796316.png.d1ee9cc012d2f26bdbc76d4bbde38c8a.png  Screenshot_1558795357.png.f8efcf89f2f67a6be831971b962d5e41.png  Screenshot_1558795449.png.d1de5b939026363473c0fd772cb16b9d.png

Screenshot_1558795282.png.68dd08dda70db23f3a543625c6eec837.png  Screenshot_1558795291.png.2066d1afa525666311f945729e4910a7.png

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Με εκτίμηση,
Ομάδα Falconium

Επεξ/σία από Falconium
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 27/5/2019 στις 5:33 ΜΜ, ntguitar είπε

Θα το κατεβάσω με τα χίλια...δεν κρατιέμαι!

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη!

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 4/6/2019 στις 1:16 ΜΜ, Kostasspil είπε

Καλή αρχή παίδες, το κατεβάζω να το τσεκάρω

Σας ευχαριστώ κύριε Κώστα! Ελπίζω να σας άρεσε.

Δημοσ.

Εμένα δεν μου παίζει.Όταν πατάω Κατηγορίες μου εμφανίζει μήνυμα "Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο διακομιστή".Εντωμεταξύ , με τον διακομιστή δεν μπορεί να συνδεθεί αλλά μια χαρά φορτώνει ένα κάρο διαφημίσεις.

Δημοσ.
Στις 8/6/2019 στις 9:04 ΠΜ, tarantules είπε

Εμένα δεν μου παίζει.Όταν πατάω Κατηγορίες μου εμφανίζει μήνυμα "Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο διακομιστή".Εντωμεταξύ , με τον διακομιστή δεν μπορεί να συνδεθεί αλλά μια χαρά φορτώνει ένα κάρο διαφημίσεις.

Αγαπητέ,
Σας ευχαριστώ για την παρατήρηση σας. Επεξεργάζομαι το θέμα. 
Όσο για τις διαφημίσεις, στο επόμενο update θα απενεργοποιηθούν.

Δημοσ.

Και εδω βγαζει το "Δεν ειναι δυνατη η συνδεση στο διακομιστη" στο ενα απο τα δυο κινητα, στο παλιο που ειναι με android 4.3. Στο καινουριο που εινια με android 9 δουλευει μια χαρα, οποτε θεωρω οτι θα ηταν καλυτερο να το βαλετε να θελει πχ android 5+.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, jim_p είπε

Και εδω βγαζει το "Δεν ειναι δυνατη η συνδεση στο διακομιστη" στο ενα απο τα δυο κινητα, στο παλιο που ειναι με android 4.3. Στο καινουριο που εινια με android 9 δουλευει μια χαρα, οποτε θεωρω οτι θα ηταν καλυτερο να το βαλετε να θελει πχ android 5+.

Δεν είναι λογική αυτή.Κι εμένα το έβγαλε το μήνυμα στο S4 που το έχω με android 4.4 αλλά δεν νομίζω οτι ένα παιχνιδάκι με απλό σχεδιαστικά περιβάλον σαν αυτό να πρέπει ντε και καλά να παίζει μόνο στις καινούριες εκδόσεις.Να ήταν κανένα παιχνίδι που έχει απαιτήσεις από GPU να το καταλάβω να μην μπορεί να παίξει στο δικό μου αδύναμο (για τα σημερινά δεδομένα) S4.

Anyway ο προγραμματιστής μπορεί να κάνει οτι νομίζει.Απλά να ρίξει μια ματιά στο play store να δει από ποια έκδοση android και πάνω παίζουν αντοίστοιχου ύφους παιχνίδια.

Και δεν νομίζω να έμπαινα στον κόπο να περάσω custom ROM στο S4 μόνο και μόνο για να παίξω ένα τέτοιο παιχνίδι ή να μπω στη διαδικασία να πάρω άλλο νεότερο κινητό.

Επεξ/σία από tarantules
Δημοσ.

Βασικα δεν εινια θεμα specs κινητου. Μπορει να λειπει απο το ιδιο το λειτουργικο καποια lib που χρειαζεται η εφαρμογη για να συνδεθει στο σερβερ και να τραβηξει τις ερωτησεις της.

Δημοσ.

Δεν είπα οτι είναι θέμα specs κινητού.Το τόνισα άλλωστε οτι εαν ήθελα να παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι ή και οποιοδήποτε άλλο θα του πέρναγα custom ROM.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...