vasilissouvlaki Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 εδω και καμια βδομαδα μου βγαζει ενα σφαλμα οταν παω να πληρωσω Unfortunately, we can't process your payment. Here are your options: Check out with another PayPal method, like the one we're showing now. Select a different payment option. σε αλλες σελιδες πληρωνω κανονικα μονο στο ebay εχω το θεμα αυτο. ξερει κανενας τι ειναι?
spartak1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 15 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε εδω και καμια βδομαδα μου βγαζει ενα σφαλμα οταν παω να πληρωσω Unfortunately, we can't process your payment. Here are your options: Check out with another PayPal method, like the one we're showing now. Select a different payment option. σε αλλες σελιδες πληρωνω κανονικα μονο στο ebay εχω το θεμα αυτο. ξερει κανενας τι ειναι? Ποια συγκεκριμένη κάρτα έχεις βάλει; Ελληνική ή εξωτερικού; Είναι πιθανόν να εμπίπτει στους κεφαλαιακούς περιορισμούς η συναλλαγή
vasilissouvlaki Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, spartak1 είπε Ποια συγκεκριμένη κάρτα έχεις βάλει; Ελληνική ή εξωτερικού; Είναι πιθανόν να εμπίπτει στους κεφαλαιακούς περιορισμούς η συναλλαγή ελλιηκη....δηλαδη τι περιορισμους?
tz_aristotelis Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Καμιά φορά δεν φταίει η κάρτα αλλά το είδος του καταστήματος από το οποίο αγοράζεις η τουλάχιστον το πώς έχει δηλωθεί (είδος επιχείρησης). Για προσπάθησε να πάρεις το ίδιο από ένα άλλο κατάστημα και ας είναι ελαφρώς πιο ακριβό. Ίσως πετυχεις...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε εδω και καμια βδομαδα μου βγαζει ενα σφαλμα οταν παω να πληρωσω Unfortunately, we can't process your payment. Here are your options: Check out with another PayPal method, like the one we're showing now. Select a different payment option. σε αλλες σελιδες πληρωνω κανονικα μονο στο ebay εχω το θεμα αυτο. ξερει κανενας τι ειναι? Ναι το είχα κι εγώ αυτό το θέμα με συγκεκριμένο μαγαζί. Επικοινώνησα με την τράπεζά μου και μου είπαν ότι κάποιοι πωλητές δεν δέχονται πληρωμές από χώρες με CC. Παρόλο που έχουν αρθεί τα cc. Μάλλον μας έχουν ακόμα σε black list To πρόβλημα είναι ότι ο καραγκιόζης δεν απαντούσε στα μηνύματά μου, ενώ έστειλα screenshots και σε αυτόν και στο ebay ότι προσπαθώ να πληρώσω αλλά δεν με αφήνει με αποτέλεσμα να έχω ένα unpaid item case Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης
asdfnikos Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Xacti είπε Παρόλο που έχουν αρθεί τα cc Ποιος στο είπε ότι έχουν αρθεί τα CC? Υπάρχουν ακόμα σε αυτές της κατηγορίες: - Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - Αγορά έργων τέχνης και δημοπρασίες - Συναλλαγές με εταιρείες στοιχηματισμού και τυχερά παιχνίδια - Αγορές σε κοσμηματοπωλεία - Υπηρεσίες telemarketing - Πληρωμές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις - Υπηρεσίες γνωριμιών - Αγορές υπηρεσιών εστίασης
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Ποιος στο είπε ότι έχουν αρθεί τα CC? Υπάρχουν ακόμα σε αυτές της κατηγορίες: - Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - Αγορά έργων τέχνης και δημοπρασίες - Συναλλαγές με εταιρείες στοιχηματισμού και τυχερά παιχνίδια - Αγορές σε κοσμηματοπωλεία - Υπηρεσίες telemarketing - Πληρωμές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις - Υπηρεσίες γνωριμιών - Αγορές υπηρεσιών εστίασης Ωστόσο, δεν επιτρέπονται οι ακόλουθες οκτώ (8) γενικές κατηγορίες συναλλαγών μέσω internet, εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα εκκαθαρίζουν τις συναλλαγές καρτών σε λογαριασμό που τηρούν σε τράπεζα του εξωτερικού: α) Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό. β) Αγορά έργων τέχνης και δημοπρασίες. γ) Συναλλαγές με εταιρείες στοιχηματισμού και τυχερά παιχνίδια. δ) Αγορές σε κοσμηματοπωλεία. ε) Γενικοί κωδικοί στους οποίους εντοπίζεται πλειοψηφία συναλλαγών που αφορούν σε πορνογραφικό υλικό. ζ) Προσωπικές υπηρεσίες (συνοδοί και ραντεβού). η) Πληρωμές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. θ) Αγορές υπηρεσιών εστίασης. Το αντικείμενο που ήθελα δεν είναι σε καμιά από τις παραπάνω κατηγορίες Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης
asdfnikos Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Xacti είπε Ωστόσο, δεν επιτρέπονται οι ακόλουθες οκτώ (8) γενικές κατηγορίες συναλλαγών μέσω internet, εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα εκκαθαρίζουν τις συναλλαγές καρτών σε λογαριασμό που τηρούν σε τράπεζα του εξωτερικού: α) Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό. β) Αγορά έργων τέχνης και δημοπρασίες. γ) Συναλλαγές με εταιρείες στοιχηματισμού και τυχερά παιχνίδια. δ) Αγορές σε κοσμηματοπωλεία. ε) Γενικοί κωδικοί στους οποίους εντοπίζεται πλειοψηφία συναλλαγών που αφορούν σε πορνογραφικό υλικό. ζ) Προσωπικές υπηρεσίες (συνοδοί και ραντεβού). η) Πληρωμές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. θ) Αγορές υπηρεσιών εστίασης. Το αντικείμενο που ήθελα δεν είναι σε καμιά από τις παραπάνω κατηγορίες Άλλο τι θέλεις να αγοράσεις εσύ και άλλο ποιος είναι ο δηλωμένος κωδικός του πωλητή στο τραπεζικό σύστημα.
nikosmat7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Πάντως σε εταιρίες στοιχηματισμού / online καζίνο κτλ (τουλάχιστον τις νόμιμες/οσες αναφέρονται στις επίσημες σχετικές λίστες online καζίνο για Ελλάδα) μια χαρά κάνω κατάθεση με ελληνική χρεωστική. Πιθανόν τα CC που ανέφερε άλλος φίλος για στοίχημα κλπ να αφορούν τις παράνομες (ειδάλλως φαντάζομαι δεν θα είχε και νόημα η άδεια και καλά που τους έχει δώσει το ελληνικό κράτος)
spartak1 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, nikosmat7 είπε Πάντως σε εταιρίες στοιχηματισμού / online καζίνο κτλ (τουλάχιστον τις νόμιμες/οσες αναφέρονται στις επίσημες σχετικές λίστες online καζίνο για Ελλάδα) μια χαρά κάνω κατάθεση με ελληνική χρεωστική. Πιθανόν τα CC που ανέφερε άλλος φίλος για στοίχημα κλπ να αφορούν τις παράνομες (ειδάλλως φαντάζομαι δεν θα είχε και νόημα η άδεια και καλά που τους έχει δώσει το ελληνικό κράτος) Αυτες μάλλον έχουν Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμο και γιαυτο δεν υποκεινται σε κεφαλαιακούς περιορισμούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα