Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, chill είπε

Δεν νομίζω να (την αφήσουν να) σκάσει αν και πλέον και η εθνική... ΠΟΙΑ η εθνική η τράπεζα των παπουδογιαγιαδων την έχει αφήσει πίσω.

Λογικό, έκανε μεγάλα ανοίγματα, απορρόφησε ότι σαβούρα υπήρχε στον τραπεζικό τομέα (μιλενιουμ, αγροτική) και αυτή τη στιγμή δουλεύει με πλείστους υπαλλήλους που ουδέποτε επέλεξε να εργαστούν γι'αυτη με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή σε έναν τομέα υπηρεσιών όπως ο τραπεζικός να απασχολεί 13.000 άτομα 😂😂😂. Φαντάζομαι ούτε ΟΤΕ και ΔΕΗ στις "καλές" εποχές του Αντρέα δεν απασχολούσαν τόσο κόσμο. Και αν αποκαλέσεις κανέναν δημόσιο υπάλληλο από δ' αυτούς θίγονται λες και δεν έχουμε πληρώσει 100 φορές τις θέσεις τους και τα αφεντικά τους. 

Αν σκάσει καμία πιρεους πάντως εγώ φορολογικά θα πάω ρογκ, αντερκοβερ φάση και έτσι. Αρκετό δημόσιο έχω πληρώσει όλα αυτά τα χρόνια χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα!!!! 

η ελλαδα δε χωραει πανω απο 2 "σοβαρες" τραπεζες.

γνωμη μου, αργα η γρηγορα η πειραιως θα ειναι η πρωτη απο τις μεγαλες που θα σκασει.

12 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Μην λέτε τέτοια ούτε για αστείο. Οποιαδήποτε από τις 4-5 συστεμικες τράπεζες καταρρεύσει θα επιφέρει πολλές συνέπειες πιστεύω στην μισή Ελλάδα και βαλε. 

καποιοι πρεπει να χασουν λεφτα...αναγκαιες οι απωλειες σ'ενα πολεμο ! 

απο τοτε που εφυγε ο Σαλλας, εγιναν καποιες λαθος κινησεις παραλληλα με αυτο το γεγονος που μου δειχνουν οτι παει για "αυτοκτονια"..

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mclein² είπε

απο τοτε που εφυγε ο Σαλλας, εγιναν καποιες λαθος κινησεις παραλληλα με αυτο το γεγονος που μου δειχνουν οτι παει για "αυτοκτονια"..

Εδιτ άκυρο 

Επεξ/σία από greengr21
Δημοσ.

Τελικά τράπεζες και έντυπες εφημερίδες είναι το στανταράκι ότι όσο χάλια διαχείρηση και να γίνει δε θα κλείσουν ποτέ!

ΛΟΛ.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Μακρι να γινει και σε ΔΕΔΔΗΕ να την κανω....Ειμαι 62 ! και με παει 67 !!!

Εάν μείνεις όμως μέχρι τα 67 μπορεί να πάρεις υψηλότερη σύνταξη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την ωρα που υπεγραφαν παραιτησεις  με δικαιωμα Ταμειου ανεργιας  τα 200 ατομα πηραν 6 μισθους τα 15 ατομα 3000 ευρω και ο εργολαβος στολιζε  με χριστουγεννιατικα φωτακια το κτιριο .

Την αλλη μερα , ισως και την ιδια , 60 ατομα που πηραν τους 6 μισθους υπεγραφαν νεα συμβαση !!

Ο νοων νοειτο !!!!

Η ζωη πρεπει να συνεχιστει και γιατι οχι ...να επαναληφθει !!!!

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Την ωρα που υπεγραφαν παραιτησεις  με δικαιωμα Ταμειου ανεργιας  τα 200 ατομα πηραν 6 μισθους τα 15 ατομα 3000 ευρω και ο εργολαβος στολιζε  με χριστουγεννιατικα φωτακια το κτιριο .

Την αλλη μερα , ισως και την ιδια , 60 ατομα που πηραν τους 6 μισθους υπεγραφαν νεα συμβαση !!

Ο νοων νοειτο !!!!

Άμα τα τρώνε από ξένους επενδυτές δε νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν,από τη δική μας τσέπη να μη τα παίρνουν 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετσι ελαφρώνει το καραβι για να γινει ελκυστικό  και ριχνει δίχτυα για νεα ψαριά ...................

Επεξ/σία από SPYRER_007
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/12/2019 στις 3:41 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Ο νοων νοειτο !!!!

Κάτσε δεν κατάλαβα νέα σύμβαση στην praxia ή σε άλλο εργοδότη ? 
Οπως κάποιος είπε νωρίτερα μάλλον ήταν project ατομικου πλουτισμου για τα στελέχη και τον ευρύτερο κύκλο τους . Κρίμα γιατί ήταν ενδιαφέρων έργο 

Επεξ/σία από Aztec
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Aztec είπε

Κάτσε δεν κατάλαβα νέα σύμβαση στην praxia ή σε άλλο εργοδότη ? 
Οπως κάποιος είπε νωρίτερα μάλλον ήταν project ατομικου πλουτισμου για τα στελέχη και τον ευρύτερο κύκλο τους . Κρίμα γιατί ήταν ενδιαφέρων έργο 

Σε Praxia .

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...