NiceGuyGeorge Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Έχω το Note 8 από Ηνωμένο Βασίλειο. Ενημερωμένο πλήρως. Μπορώ να αλλάξω την rom με μια ελληνική? Η πρέπει να αλλαχθούν το pda και το csc? Ευχαριστώ.
NiceGuyGeorge Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Στις 28/5/2019 στις 12:38 ΜΜ, saruman123 είπε Το N-950F? Εχεις καποια λυση στο θεμα μου φιλε?
saruman123 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Με το odin φλασαρης firmware τις Ελλάδας. Για καλό και για κακό κρατά και το CSC Code μπας και πάει κάτι στραβά για να το επαναφέρεις με αυτόν τον τρόπο
NiceGuyGeorge Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Με το odin φλασαρης firmware τις Ελλάδας. Για καλό και για κακό κρατά και το CSC Code μπας και πάει κάτι στραβά για να το επαναφέρεις με αυτόν τον τρόπο Μπας και ξέρεις πια είναι η διαφορά ανάμεσα στην EUR και την COS έκδοση? Ελπίζω η EUR να έχει λιγότερο bloatware.
CyberKid Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, NiceGuyGeorge είπε Μπας και ξέρεις πια είναι η διαφορά ανάμεσα στην EUR και την COS έκδοση? Ελπίζω η EUR να έχει λιγότερο bloatware. Δεν σου αναγνωριζει ελληνικη sim?
CyberKid Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, NiceGuyGeorge είπε Μια χαρά αναγνωρίζει. Τοτε γιατι θελεις να κανεις την αλλαγη?
NiceGuyGeorge Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, CyberKid είπε Τοτε γιατι θελεις να κανεις την αλλαγη? Γιατι δεν θελω τις βλακειες της Vodafone μεσα στο κινητο.
CyberKid Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 19 ώρες πριν, NiceGuyGeorge είπε Γιατι δεν θελω τις βλακειες της Vodafone μεσα στο κινητο. Περασε μια σταθερη custom rom και εισαι ετοιμος
NiceGuyGeorge Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, CyberKid είπε Περασε μια σταθερη custom rom και εισαι ετοιμος Να σου πω την αλήθεια προτιμώ την επίσημη. Τελευταία φορά που έκανα κάτι με custom rom έμπλεξα με bootloops. Απλά θέλω κυρίως να ξεφορτωθώ αυτό το ρημάδι το Vodafone start app. Δε βγαίνει με τίποτα και είναι φοβερά ενοχλητικό .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα