jimis98 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 αν δεν πας για εφορευτικη επιτροπη τι επιπτωσεις εχεις?μπορεις να πας να ψηφισεις μετα?
zx1234r Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Αν έχεις κληθεί για εφορευτική και πας να ψηφίσεις, θα σε κρατήσουν. Ο δικαστικός αντιπρόσωπος μπορεί να σε κρατήσει ακόμη και αν δεν θες καλώντας την αστυνομία επι τόπου. Επειδή ήμουν γραμματέας προχθές και τράβηξα τα πάνδεινα λόγω του ότι έλειπαν όλοι της εφορευτικής έχω να πω οτι είναι μεγάλη καφρίλα να μην παρουσιάζεται κάποιος αν δεν έχει σοβαρό λόγο. Ο φόρτος εργασίας είναι τεράστιος για τα τρία άτομα που μένουν πίσω, Ως αποτέλεσμα πήγαμε σπίτι μας στις 8 το πρωί της δευτέρας και αναγκαστικά πήραμε άδεια απο τις δουλειές μας. Όπως καταλαβαίνεις, αν είχαμε βοήθεια έστω και απο 2 ή 3 μέλη εφορευτικής θα είχαμε τελειώσει πολύ νωρίτερα. 2 1
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 2 minutes ago, Silverage said: Αν πας θα σε κρατήσουνε. Βρίσκεις ένα ζωηρό ανιψάκι/ξαδερφάκι σου 5-6 χρονών και το παίρνεις μαζί σου, μόλις σου πουν ότι είσαι εφορευτική επιστροπή λες ότι δεν έχεις που να το αφήσεις και θα μείνει εκεί μαζί σου. Problem solved.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Αν εισαι σε καποια μιρκη πολη της επαρχιας το πιθανοτερο είναι να μπορεις να πας να ψηφισεις και να μην σε κρατησουν καν. Το εκανε δικο μου ατομο στις τελευταίες 2 εκλογες...Αλλα στα χωρια δεν εχουν τοσο κοσμο και δεν τους νοιαζει...Σε μεγαλη πολη μην το επιχειρήσεις. 3 λεπτά πριν, zx1234r είπε έχω να πω οτι είναι μεγάλη καφρίλα να μην παρουσιάζεται κάποιος αν δεν έχει σοβαρό λόγο Ποιος είναι σοβαρος λογος για σενα? Κανονικα αφου ξερουν τι γινεται ας διναν στον κοσμο αδεια την επομενη μερα...Ετσι χωρις λεφτα και αδεια δεν θα παει κανεις, λογικο δεν είναι? Και μαλιστα δεν είναι για μια κυριακη αλλα δυο τουλάχιστον. 9 στους 10 προτιμουν να μην πανε καν να ψηφισουν από το να πανε εφορευτικη. 3 1
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, zx1234r said: Επειδή ήμουν γραμματέας προχθές και τράβηξα τα πάνδεινα λόγω του ότι έλειπαν όλοι της εφορευτικής έχω να πω οτι είναι μεγάλη καφρίλα να μην παρουσιάζεται κάποιος αν δεν έχει σοβαρό λόγο. Ο φόρτος εργασίας είναι τεράστιος για τα τρία άτομα που μένουν πίσω, Ως αποτέλεσμα πήγαμε σπίτι μας στις 8 το πρωί της δευτέρας και αναγκαστικά πήραμε άδεια απο τις δουλειές μας. Όπως καταλαβαίνεις, αν είχαμε βοήθεια έστω και απο 2 ή 3 μέλη εφορευτικής θα είχαμε τελειώσει πολύ νωρίτερα. Πόσα πληρώθηκες εσύ φίλε και πόσα παίρνει κάποιος της εφορευτικής; Πήγες με το ζόρι γραμματέας ή ήταν επιλογή σου; Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από Malthador 10 6
jimis98 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) αν πας χαρτι απο ιδιωτη γιατρο,μπορεις να το γλιτωσεις?σε περνανε αυτοφωρο?υπαρχει πιθανοτητα να εχει καποιο κωλλημα σε προκυρηξεις? Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από jimis98
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 1 minute ago, jimis98 said: αν πας χαρτι απο ιδιωτη γιατρο,μπορεις να το γλιτωσεις? Θα δώσεις λεφτά κιόλας για να μην πας εφορευτική επιτροπή; Απλά μην πας να ψηφίσεις, big deal, δημοτικές είναι. 3 1
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 3 minutes ago, ParhsG said: Οσοι ηταν εφορευτική πριν ειναι και στην επομενη; Ναι, στις δημοτικές και στους δύο γύρους τα ίδια άτομα είναι εφορευτική.
ParhsG Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, zx1234r είπε Αν έχεις κληθεί για εφορευτική και πας να ψηφίσεις, θα σε κρατήσουν. Ο δικαστικός αντιπρόσωπος μπορεί να σε κρατήσει ακόμη και αν δεν θες καλώντας την αστυνομία επι τόπου. Επειδή ήμουν γραμματέας προχθές και τράβηξα τα πάνδεινα λόγω του ότι έλειπαν όλοι της εφορευτικής έχω να πω οτι είναι μεγάλη καφρίλα να μην παρουσιάζεται κάποιος αν δεν έχει σοβαρό λόγο. Ο φόρτος εργασίας είναι τεράστιος για τα τρία άτομα που μένουν πίσω, Ως αποτέλεσμα πήγαμε σπίτι μας στις 8 το πρωί της δευτέρας και αναγκαστικά πήραμε άδεια απο τις δουλειές μας. Όπως καταλαβαίνεις, αν είχαμε βοήθεια έστω και απο 2 ή 3 μέλη εφορευτικής θα είχαμε τελειώσει πολύ νωρίτερα. Δε μπορουσατε να κρατήσετε με το ζόρι κάποιους; Η να καλεσετε οσους λειπουν;
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 3 minutes ago, ParhsG said: Η να καλεσετε οσους λειπουν; Ναι, γιατί έχουν σωστά στοιχεία νομίζεις. Την τελευταία φορά που ήμουν εφορευτική επιτροπή το θυροκόλλησαν σε διεύθυνση που έμενα τριάντα χρόνια πριν. Οι μπάτσοι δεν μπαίνουν στη διαδικασία να κοιτάξουν καν τι όνομα γράφει το κουδούνι.
zx1234r Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, Malthador είπε Πόσα πληρώθηκες εσύ φίλε και πόσα παίρνει κάποιος της εφορευτικής; Πήγες με το ζόρι γραμματέας ή ήταν επιλογή σου; Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και τι ακριβώς συγκρίνουμε και μάλλον η νοοτροπία σου δεν ανήκει εδώ.
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, zx1234r said: Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και τι ακριβώς συγκρίνουμε και μάλλον η νοοτροπία σου δεν ανήκει εδώ. Όταν πληρώνεσαι για τον κόπο σου είναι λίγο οξύμωρο να γκρινιάζεις επειδή δεν ήρθαν μερικοί εθελοντές να σε βοηθήσουν pro bono. Πού είναι το «εδώ»; Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από Malthador 9 3
pontez2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Εκει που ψηφιζα εγω πάντως, η αστυνομια μια χαρά συνεργάσιμη ηταν. Έφερε 4 άτομα με περιπολικό. Αποδεσμεύτηκε μονο άτομο που το απόγευμα πάντρευε ένα ζευγάρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις