Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν έχεις κληθεί για εφορευτική και πας να ψηφίσεις, θα σε κρατήσουν. Ο δικαστικός αντιπρόσωπος μπορεί να σε κρατήσει ακόμη και αν δεν θες καλώντας την αστυνομία επι τόπου.

Επειδή ήμουν γραμματέας προχθές και τράβηξα τα πάνδεινα λόγω του ότι έλειπαν όλοι της εφορευτικής έχω να πω οτι είναι μεγάλη καφρίλα να μην παρουσιάζεται κάποιος αν δεν έχει σοβαρό λόγο. Ο φόρτος εργασίας είναι τεράστιος για τα τρία άτομα που μένουν πίσω, Ως αποτέλεσμα πήγαμε σπίτι μας στις 8 το πρωί της δευτέρας και αναγκαστικά πήραμε άδεια απο τις δουλειές μας. Όπως καταλαβαίνεις, αν είχαμε βοήθεια έστω και απο 2 ή 3 μέλη εφορευτικής θα είχαμε τελειώσει πολύ νωρίτερα.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Silverage said:

Αν πας θα σε κρατήσουνε.

Βρίσκεις ένα ζωηρό ανιψάκι/ξαδερφάκι σου 5-6 χρονών και το παίρνεις μαζί σου, μόλις σου πουν ότι είσαι εφορευτική επιστροπή λες ότι δεν έχεις που να το αφήσεις και θα μείνει εκεί μαζί σου.

Problem solved.

Δημοσ.

Αν εισαι σε καποια μιρκη πολη της επαρχιας το πιθανοτερο είναι να μπορεις να πας να ψηφισεις και να μην σε κρατησουν καν. Το εκανε δικο μου ατομο στις τελευταίες 2 εκλογες...Αλλα στα χωρια δεν εχουν τοσο κοσμο και δεν τους νοιαζει...Σε μεγαλη πολη μην το επιχειρήσεις.

3 λεπτά πριν, zx1234r είπε

έχω να πω οτι είναι μεγάλη καφρίλα να μην παρουσιάζεται κάποιος αν δεν έχει σοβαρό λόγο

Ποιος είναι σοβαρος λογος για σενα? Κανονικα αφου ξερουν τι γινεται ας διναν στον κοσμο αδεια την επομενη μερα...Ετσι χωρις λεφτα και αδεια δεν θα παει κανεις, λογικο δεν είναι? Και μαλιστα δεν είναι για μια κυριακη αλλα δυο τουλάχιστον. 9 στους 10 προτιμουν να μην πανε καν να ψηφισουν από το να πανε εφορευτικη.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, zx1234r said:

Επειδή ήμουν γραμματέας προχθές και τράβηξα τα πάνδεινα λόγω του ότι έλειπαν όλοι της εφορευτικής έχω να πω οτι είναι μεγάλη καφρίλα να μην παρουσιάζεται κάποιος αν δεν έχει σοβαρό λόγο. Ο φόρτος εργασίας είναι τεράστιος για τα τρία άτομα που μένουν πίσω, Ως αποτέλεσμα πήγαμε σπίτι μας στις 8 το πρωί της δευτέρας και αναγκαστικά πήραμε άδεια απο τις δουλειές μας. Όπως καταλαβαίνεις, αν είχαμε βοήθεια έστω και απο 2 ή 3 μέλη εφορευτικής θα είχαμε τελειώσει πολύ νωρίτερα.

Πόσα πληρώθηκες εσύ φίλε και πόσα παίρνει κάποιος της εφορευτικής; Πήγες με το ζόρι γραμματέας ή ήταν επιλογή σου;

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 10
  • Thanks 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν πας χαρτι απο ιδιωτη γιατρο,μπορεις να το γλιτωσεις?σε περνανε αυτοφωρο?υπαρχει πιθανοτητα να εχει καποιο κωλλημα σε προκυρηξεις?

Επεξ/σία από jimis98
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, jimis98 said:

αν πας χαρτι απο ιδιωτη γιατρο,μπορεις να το γλιτωσεις?

Θα δώσεις λεφτά κιόλας για να μην πας εφορευτική επιτροπή;

Απλά μην πας να ψηφίσεις, big deal, δημοτικές είναι.

• Like 3
  • Sad 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, ParhsG said:

Οσοι ηταν εφορευτική πριν ειναι και στην επομενη;

Ναι, στις δημοτικές και στους δύο γύρους τα ίδια άτομα είναι εφορευτική.

Δημοσ.

17 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Αν έχεις κληθεί για εφορευτική και πας να ψηφίσεις, θα σε κρατήσουν. Ο δικαστικός αντιπρόσωπος μπορεί να σε κρατήσει ακόμη και αν δεν θες καλώντας την αστυνομία επι τόπου.

Δε μπορουσατε να κρατήσετε με το ζόρι κάποιους; Η να καλεσετε οσους λειπουν;

• Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, ParhsG said:

Η να καλεσετε οσους λειπουν;

Ναι, γιατί έχουν σωστά στοιχεία νομίζεις. Την τελευταία φορά που ήμουν εφορευτική επιτροπή το θυροκόλλησαν σε διεύθυνση που έμενα τριάντα χρόνια πριν. Οι μπάτσοι δεν μπαίνουν στη διαδικασία να κοιτάξουν καν τι όνομα γράφει το κουδούνι.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Malthador είπε

Πόσα πληρώθηκες εσύ φίλε και πόσα παίρνει κάποιος της εφορευτικής; Πήγες με το ζόρι γραμματέας ή ήταν επιλογή σου;

Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και τι ακριβώς συγκρίνουμε και μάλλον η νοοτροπία σου δεν ανήκει εδώ.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, zx1234r said:

Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και τι ακριβώς συγκρίνουμε και μάλλον η νοοτροπία σου δεν ανήκει εδώ.

Όταν πληρώνεσαι για τον κόπο σου είναι λίγο οξύμωρο να γκρινιάζεις επειδή δεν ήρθαν μερικοί εθελοντές να σε βοηθήσουν pro bono.

Πού είναι το «εδώ»;

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 9
  • Thanks 3
Δημοσ.

Εκει που ψηφιζα εγω πάντως, η αστυνομια μια χαρά συνεργάσιμη ηταν. Έφερε 4 άτομα με περιπολικό. Αποδεσμεύτηκε μονο άτομο που το απόγευμα πάντρευε ένα ζευγάρι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...