johnbnt13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Στο μπαλκόνι μου πιάνει ένα fon spot αλλά το σήμα είναι χαμηλό. Θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα αν το ενισχύσω με χρήση wifi repeater ή όχι? Μήπως μπορεί η fon να αναγνωρίσει την συσκευή και να την απορρίψει? Το έχει δοκιμάσει κάποιος? Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από johnbnt13
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 On 29/05/2019 at 15:08, johnbnt13 said: Καλησπέρα. Στο μπαλκόνι μου πιάνει ένα fon spot αλλά το σήμα είναι χαμηλό. Θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα αν το ενισχύσω με χρήση wifi repeater ή όχι? Μήπως μπορεί η fon να αναγνωρίσει την συσκευή και να την απορρίψει? Το έχει δοκιμάσει κάποιος? δεν νομιΖω οτι θα εχεις θεμα.:)
johnbnt13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα. Δεν θα υπάρχει τεχνικό πρόβλημα με την αναμετάδοση λόγω του ότι είναι ελεύθερο δίκτυο? Θα συμπεριφερθεί σαν να αναμεταδίδεται ένα απλό Wi-Fi ? Το έχει δοκιμάσει κάποιος που γνωρίζεις χωρίς πρόβλημα?
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 On 14/06/2019 at 16:40, johnbnt13 said: Καλησπέρα. Δεν θα υπάρχει τεχνικό πρόβλημα με την αναμετάδοση λόγω του ότι είναι ελεύθερο δίκτυο? Θα συμπεριφερθεί σαν να αναμεταδίδεται ένα απλό Wi-Fi ? Το έχει δοκιμάσει κάποιος που γνωρίζεις χωρίς πρόβλημα? δεν το εχω δοκιμασει αλλα α.αναμεταδιδεις κανονικα ενα ελευθερο δικτυο. β.δεν εχει καμια διαφορα με ενα απλο δικτυο.οτι δινει συγκεκριμενη ταχυτητα ή οτι ζηταει login στοιχεια και εχει login page δεν αλλαζει κατι διοτι αυτα ειναι "πισω" απο το δικτυο. οποτε δεν βρισκω λογο να μην παιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα