Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έκανες mining τοσα χρόνια θα ήξερες να βοηθήσεις. Με 70 ευρώ/κάρτα κάνε όσα μαθηματικά θες το πατάω το σύστημά σου ακόμα και αν λες αλήθεια διοτι δεν έχεις δυομιση φορές απόδοση αλλά 2 max ενώ η τιμή είναι υπερδιπλάσια. Δε μιλάω καν για το ρεύμα που είσαι 6 φορές πάνω. Αν εσύ κάνεις mining χρόνια τότε εγώ είμαι ο Satoshi Nakamoto! XAXAXAXAXAXA

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ale5ole είπε

Αν έκανες mining τοσα χρόνια θα ήξερες να βοηθήσεις. Με 70 ευρώ/κάρτα κάνε όσα μαθηματικά θες το πατάω το σύστημά σου ακόμα και αν λες αλήθεια διοτι δεν έχεις δυομιση φορές απόδοση αλλά 2 max ενώ η τιμή είναι υπερδιπλάσια. Δε μιλάω καν για το ρεύμα που είσαι 6 φορές πάνω. Αν εσύ κάνεις mining χρόνια τότε εγώ είμαι ο Satoshi Nakamoto! XAXAXAXAXAXA

Άσε, κατάλαβα.

Καλή τύχη φίλε. Πετάει ο γαίδαρος και μαζί και το rig σου. Λες και είσαι 13 χρονών "το πατάω το σύστημά σου ακόμα και αν λες αλήθεια", και κάνουμε κόντρες με παπιά.

Εμείς φταίμε που προσπαθούμε (ματαίως) να σε σώσουμε απο την τρύπα που έσκαψες για να μπεις μέσα.

• Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Λες και είσαι 13 χρονών  και κάνουμε κόντρες με παπιά.

χαχαχαχα, thank you for that

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Άσε, κατάλαβα.

Καλή τύχη φίλε. Πετάει ο γαίδαρος και μαζί και το rig σου. Λες και είσαι 13 χρονών "το πατάω το σύστημά σου ακόμα και αν λες αλήθεια", και κάνουμε κόντρες με παπιά.

Εμείς φταίμε που προσπαθούμε (ματαίως) να σε σώσουμε απο την τρύπα που έσκαψες για να μπεις μέσα.

"Rx550; Τι διαλα θα βγάλεις με αυτό το σαπάκι;" Sorry κι όλας αλλά νομίζω εσύ ξεκίνησες να μιλάς για παπιά σαν 13χρονων και εγώ απλά απαντάω στη γώσσα σου για να καταλάβεις. Φιλούμπες και τα λέγαμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ale5ole είπε

"Rx550; Τι διαλα θα βγάλεις με αυτό το σαπάκι;" Sorry κι όλας αλλά νομίζω εσύ ξεκίνησες να μιλάς για παπιά σαν 13χρονων και εγώ απλά απαντάω στη γώσσα σου για να καταλάβεις. Φιλούμπες και τα λέγαμε...

Μια γωσσα μα τι γωσσα. Γεει στο στόμα αυτή η γωσσα. :P

Η λύση στο θέμα σου δωθηκε πιο πάνω, λύση γενικού hardware, ανεξάρτητα του τι δουλειά (δεν) θα κάνει. Κάτι από όλα δεν δουλεύει.

Αναλωνεσαι σε κόντρες και ποιος έχει το μεγαλύτερο ριγκ, αλλά μάντεψε ποιανού δουλεύει :P

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Like 2
Δημοσ.

Βάλτο απλά σαν αγγελία και ζήτα να σου στείλει κάποιος μήνυμα για να κανονίσετε και τις πληρωμές και τα όλα σας. Βάλτε και λίγο νερο στο κρασί σας, καμιά φορά ενω νομίζουμε οτι τα ξέρουμε όλα πέφτουμε απο τα σύννεφα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...