BringMe2Life Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Καλησπέρα σε όλη την παρέα, Καίγομαι και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Έχω μια κεραία για ίντερνετ στο χωριό, ξέρετε από εκείνες τις καλές που μπορείς να πιάσεις στο διπλανό χωριό κτλπ. Η κεραία λοιπόν αυτή τροφοδοτείτε από ένα mini-usb, όταν την βάζω στον υπολογιστή με ένα 10μετρο usb επέκτασης δεν παίζει, ενώ όταν την βάζω με 1 μέτρο παίζει καμπάνα. Το θέμα μου είναι πως δεν μπορώ να την έχω με το 1 μέτρο γτ αναγκαστικά η κεραία θα πρέπει να είναι μέσα στο σπίτι κι εγώ την θέλω έξω για να πιάνει δίκτυα. Επίσης όταν την βάζω με το 10μετρο σε ένα παλιό λάπτοπ παίζει μια χαρά, πώς γίνεται να μην παίζει στο πσ μου; Υπάρχει τρόπος να δώσω παραπάνω ρεύμα αν χρειαστεί και πως; Η κεραία τροφοδοτείτε από ένα mini-usb και για τα δεδομένα και τερματικό για πσ έχει usb.
inflation Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τα καλώδια usb δινουν έχουν απώλειες στην μεταφορά ρεύματος. Είναι απολύτως λογικό αυτό που συμβαίνει. Ή θα πάρεις usb καλώδιο με "ενισχυτή-τροφοδοτικό" ή usb hub με εξωτερική τροφοδοσία το οποίο με μπαλαντέζα θα το βάλεις στη πριζα και θα χρησιμοποιηθεί το μκκρο καλώδιο usb. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από inflation 1
BringMe2Life Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, inflation είπε Τα καλώδια usb δινουν έχουν απώλειες στην μεταφορά ρεύματος. Είναι απολύτως λογικό αυτό που συμβαίνει. Ή θα πάρεις usb καλώδιο με "ενισχυτή-τροφοδοτικό" ή usb hub με εξωτερική τροφοδοσία το οποίο με μπαλαντέζα θα το βάλεις στη πριζα και θα χρησιμοποιηθεί το μκκρο καλώδιο usb. Τι εννοείς ενισχυτή-τροφοδοτικό?
inflation Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Spoiler https://www.skroutz.gr/c/695/kalodia-usb.html?from=catspan&keyphrase=Usb+ενισχυση Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από inflation
BringMe2Life Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Στις 29/5/2019 στις 10:07 ΜΜ, inflation είπε Τα καλώδια usb δινουν έχουν απώλειες στην μεταφορά ρεύματος. Είναι απολύτως λογικό αυτό που συμβαίνει. Ή θα πάρεις usb καλώδιο με "ενισχυτή-τροφοδοτικό" ή usb hub με εξωτερική τροφοδοσία το οποίο με μπαλαντέζα θα το βάλεις στη πριζα και θα χρησιμοποιηθεί το μκκρο καλώδιο usb. Ευχαριστώ πολύ, λύθηκε το πρόβλημα με usb hub με εξωτερική τροφοδοσία! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα