Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας, εκανα ενα pc με τον ryzen 2600, και παροτι εβαλα καλα παστα, αλλα και βηδωσα καλα την ψυκτρα, εχω 80 με 100 βαθμου θερμοκρασια, τι μπορει να φταιει ???
μηπως επειδη ειναι φρεσκια η παστα ???

ευχαριστω πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι το ότι είναι φρέσκια η πάστα δεν έχει σχέση. Είσαι σίγουρη ότι είναι καλά τοποθετημένη η ψύκτρα;

Τις θερμοκρασίες με ποιο πρόγραμμα τις μετράς; 

Το κουτί έχει καλό airflow; Αν και αυτό δεν δικαιολογεί τέτοιες θερμοκρασίες.

Η ψύκτρα προς τα που βγάζει;

16 λεπτά πριν, koula25 είπε

Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας, εκανα ενα pc με τον ryzen 2600, και παροτι εβαλα καλα παστα, αλλα και βηδωσα καλα την ψυκτρα, εχω 80 με 100 βαθμου θερμοκρασια, τι μπορει να φταιει ???
μηπως επειδη ειναι φρεσκια η παστα ???

ευχαριστω πολυ

Οι υπόλοιπες θερμοκρασίες(μητρικής, κάρτας γραφικών κλπ) είναι σωστές;

Επεξ/σία από antbyron
Δημοσ.
Μόλις τώρα, antbyron είπε

Όχι το ότι είναι φρέσκια η πάστα δεν έχει σχέση. Είσαι σίγουρη ότι είναι καλά τοποθετημένη η ψύκτρα;

Τις θερμοκρασίες με ποιο πρόγραμμα τις μετράς; 

Το κουτί έχει καλό airflow; Αν και αυτό δεν δικαιολογεί τέτοιες θερμοκρασίες.

Η ψύκτρα προς τα που βγάζει;

κοιτα, οταν μπαινω στο bios για να δω θερμοκρασια, μου διχνει 35 βαθμους, οταν μπω στο speccy μου διχνει πανω απο 80 βαθμους, στο gpu z, μου διχνει 35 cpu temp..

εχω μπερδευτει λιγο.. ααα και στο occt βγαζει 37 βαθμους.. μονο στο speccy δειχνει πολλους βαθμους

και τι εννοεις προς τα που βγαζει ??

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, koula25 είπε

κοιτα, οταν μπαινω στο bios για να δω θερμοκρασια, μου διχνει 35 βαθμους, οταν μπω στο speccy μου διχνει πανω απο 80 βαθμους, στο gpu z, μου διχνει 35 cpu temp..

εχω μπερδευτει λιγο.. ααα και στο occt βγαζει 37 βαθμους.. μονο στο speccy δειχνει πολλους βαθμους

και τι εννοεις προς τα που βγαζει ??

Υπάρχει πιθανότητα το speccy να μην διαβάζει σωστά. Δοκίμασε με το hwinfo and amd overdrive(νομίζω και αυτό δείχνει temps). Αν είχες 100 βαθμούς τότε το μηχάνημα θα είχε κλείσει.

Όταν λέω από που βγάζει, εννοώ τον έχεις βάλει σωστά τον ανεμιστήρα; και προς τα που βγάζει(προς τα πάνω, πίσω);

Δοκίμασε με τα παραπάνω προγράμματα και γράψε θερμοκρασίες για να δούμε αν το speccy λέει παπαριές.

Δημοσ.

να εδω και μια φωτο απο το συστημα, δες την ψυκτρα, ειναι καλα βιδωμενη, τωρα περιμενω να κατεβει το προγραμμα..

IMG_20190530_233543.jpg

22 λεπτά πριν, antbyron είπε

Υπάρχει πιθανότητα το speccy να μην διαβάζει σωστά. Δοκίμασε με το hwinfo and amd overdrive(νομίζω και αυτό δείχνει temps). Αν είχες 100 βαθμούς τότε το μηχάνημα θα είχε κλείσει.

Όταν λέω από που βγάζει, εννοώ τον έχεις βάλει σωστά τον ανεμιστήρα; και προς τα που βγάζει(προς τα πάνω, πίσω);

Δοκίμασε με τα παραπάνω προγράμματα και γράψε θερμοκρασίες για να δούμε αν το speccy λέει παπαριές.

Με το AMD overdrive κόλλησε το pc, έβαλε μια οθόνη που εγραφε παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα στον υπολογιστή σας, και τέρμα κάτω με μικρά γράμματα έγραφε AMD overdrive

Δημοσ.

Δεν το έχω δουλέψει το amd overdrive για αυτό δεν το γνωρίζω καλά, παρόλα αυτά το συστήνουν. Δοκίμασε με το άλλο το οποίο χρησιμοποιώ και είναι καλό αξιόπιστο στις θερμοκρασίες του. Βγάλε το overdrive.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, antbyron είπε

Δεν το έχω δουλέψει το amd overdrive για αυτό δεν το γνωρίζω καλά, παρόλα αυτά το συστήνουν. Δοκίμασε με το άλλο το οποίο χρησιμοποιώ και είναι καλό αξιόπιστο στις θερμοκρασίες του. Βγάλε το overdrive.

Τώρα κάνω επαναφορά συστηματος, γτ δεν μπορούσε καν να βγει στην επιφάνεια εργασίας..

Τώρα θα περάσω το hwinfo

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

to amd overdrive δεν κανει για την cpu καντο uninstall ,το speccy διαβαζει αλλα αντάλλων ,κατεβασε το Hwifo64 και οταν το ανοιξεις τικαρε το sensors only

https://www.hwinfo.com/download/

Με το hwinfo μου βγάζει αυτές τις θερμοκρασίες

IMG-20190531-WA0000.jpg

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, koula25 είπε

Με το hwinfo μου βγάζει αυτές τις θερμοκρασίες

IMG-20190531-WA0000.jpg

Οι θερμοκρασίες που έχεις δεν είναι επικίνδυνες αλλά θα μπορούσαν να είναι και καλύτερες. Αυτό οφείλεται στην ψύκτρα(απ 'ότι είδα έχεις την ψύκτρα του cpu). 

Αν το πιέσεις το σύστημα, πιθανότατα το καλοκαίρι να βαράει 60-65αρια. Αν μπορείς βάλε καλύτερη ψύκτρα. Είναι θορυβώδης;

Παρεμπιπτόντως, καλοδούλευτο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, όχι δεν ειναι θορυβώδης, μόνο όταν παίζω αρκετή ωρα, τότε ακούγεται μόνο η κάρτα γραφικων.. όταν βγάζω το τζάμι από το κουτι, η θερμοκρασία πέφτει στους 36 με 37 βαθμούς 

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα με το speccy και δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται . Μάλλον δεν λειτουργεί καλά με τους ryzen? δεν ξέρω. 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα με το speccy και δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται . Μάλλον δεν λειτουργεί καλά με τους ryzen? δεν ξέρω. 

Άστο φίλε, πήρα μια τρομάρα, λέω πάει κάηκε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...