koula25 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας, εκανα ενα pc με τον ryzen 2600, και παροτι εβαλα καλα παστα, αλλα και βηδωσα καλα την ψυκτρα, εχω 80 με 100 βαθμου θερμοκρασια, τι μπορει να φταιει ??? μηπως επειδη ειναι φρεσκια η παστα ??? ευχαριστω πολυ
antbyron Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι το ότι είναι φρέσκια η πάστα δεν έχει σχέση. Είσαι σίγουρη ότι είναι καλά τοποθετημένη η ψύκτρα; Τις θερμοκρασίες με ποιο πρόγραμμα τις μετράς; Το κουτί έχει καλό airflow; Αν και αυτό δεν δικαιολογεί τέτοιες θερμοκρασίες. Η ψύκτρα προς τα που βγάζει; 16 λεπτά πριν, koula25 είπε Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας, εκανα ενα pc με τον ryzen 2600, και παροτι εβαλα καλα παστα, αλλα και βηδωσα καλα την ψυκτρα, εχω 80 με 100 βαθμου θερμοκρασια, τι μπορει να φταιει ??? μηπως επειδη ειναι φρεσκια η παστα ??? ευχαριστω πολυ Οι υπόλοιπες θερμοκρασίες(μητρικής, κάρτας γραφικών κλπ) είναι σωστές; Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από antbyron
koula25 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, antbyron είπε Όχι το ότι είναι φρέσκια η πάστα δεν έχει σχέση. Είσαι σίγουρη ότι είναι καλά τοποθετημένη η ψύκτρα; Τις θερμοκρασίες με ποιο πρόγραμμα τις μετράς; Το κουτί έχει καλό airflow; Αν και αυτό δεν δικαιολογεί τέτοιες θερμοκρασίες. Η ψύκτρα προς τα που βγάζει; κοιτα, οταν μπαινω στο bios για να δω θερμοκρασια, μου διχνει 35 βαθμους, οταν μπω στο speccy μου διχνει πανω απο 80 βαθμους, στο gpu z, μου διχνει 35 cpu temp.. εχω μπερδευτει λιγο.. ααα και στο occt βγαζει 37 βαθμους.. μονο στο speccy δειχνει πολλους βαθμους και τι εννοεις προς τα που βγαζει ??
antbyron Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, koula25 είπε κοιτα, οταν μπαινω στο bios για να δω θερμοκρασια, μου διχνει 35 βαθμους, οταν μπω στο speccy μου διχνει πανω απο 80 βαθμους, στο gpu z, μου διχνει 35 cpu temp.. εχω μπερδευτει λιγο.. ααα και στο occt βγαζει 37 βαθμους.. μονο στο speccy δειχνει πολλους βαθμους και τι εννοεις προς τα που βγαζει ?? Υπάρχει πιθανότητα το speccy να μην διαβάζει σωστά. Δοκίμασε με το hwinfo and amd overdrive(νομίζω και αυτό δείχνει temps). Αν είχες 100 βαθμούς τότε το μηχάνημα θα είχε κλείσει. Όταν λέω από που βγάζει, εννοώ τον έχεις βάλει σωστά τον ανεμιστήρα; και προς τα που βγάζει(προς τα πάνω, πίσω); Δοκίμασε με τα παραπάνω προγράμματα και γράψε θερμοκρασίες για να δούμε αν το speccy λέει παπαριές.
koula25 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 να εδω και μια φωτο απο το συστημα, δες την ψυκτρα, ειναι καλα βιδωμενη, τωρα περιμενω να κατεβει το προγραμμα.. 22 λεπτά πριν, antbyron είπε Υπάρχει πιθανότητα το speccy να μην διαβάζει σωστά. Δοκίμασε με το hwinfo and amd overdrive(νομίζω και αυτό δείχνει temps). Αν είχες 100 βαθμούς τότε το μηχάνημα θα είχε κλείσει. Όταν λέω από που βγάζει, εννοώ τον έχεις βάλει σωστά τον ανεμιστήρα; και προς τα που βγάζει(προς τα πάνω, πίσω); Δοκίμασε με τα παραπάνω προγράμματα και γράψε θερμοκρασίες για να δούμε αν το speccy λέει παπαριές. Με το AMD overdrive κόλλησε το pc, έβαλε μια οθόνη που εγραφε παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα στον υπολογιστή σας, και τέρμα κάτω με μικρά γράμματα έγραφε AMD overdrive
antbyron Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δεν το έχω δουλέψει το amd overdrive για αυτό δεν το γνωρίζω καλά, παρόλα αυτά το συστήνουν. Δοκίμασε με το άλλο το οποίο χρησιμοποιώ και είναι καλό αξιόπιστο στις θερμοκρασίες του. Βγάλε το overdrive.
koula25 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, antbyron είπε Δεν το έχω δουλέψει το amd overdrive για αυτό δεν το γνωρίζω καλά, παρόλα αυτά το συστήνουν. Δοκίμασε με το άλλο το οποίο χρησιμοποιώ και είναι καλό αξιόπιστο στις θερμοκρασίες του. Βγάλε το overdrive. Τώρα κάνω επαναφορά συστηματος, γτ δεν μπορούσε καν να βγει στην επιφάνεια εργασίας.. Τώρα θα περάσω το hwinfo
akoinonitos Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) to amd overdrive δεν κανει για την cpu καντο uninstall ,το speccy διαβαζει αλλα αντάλλων ,κατεβασε το Hwifo64 και οταν το ανοιξεις τικαρε το sensors only https://www.hwinfo.com/download/ Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από akoinonitos 4
koula25 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 24 λεπτά πριν, akoinonitos είπε to amd overdrive δεν κανει για την cpu καντο uninstall ,το speccy διαβαζει αλλα αντάλλων ,κατεβασε το Hwifo64 και οταν το ανοιξεις τικαρε το sensors only https://www.hwinfo.com/download/ Με το hwinfo μου βγάζει αυτές τις θερμοκρασίες
antbyron Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, koula25 είπε Με το hwinfo μου βγάζει αυτές τις θερμοκρασίες Οι θερμοκρασίες που έχεις δεν είναι επικίνδυνες αλλά θα μπορούσαν να είναι και καλύτερες. Αυτό οφείλεται στην ψύκτρα(απ 'ότι είδα έχεις την ψύκτρα του cpu). Αν το πιέσεις το σύστημα, πιθανότατα το καλοκαίρι να βαράει 60-65αρια. Αν μπορείς βάλε καλύτερη ψύκτρα. Είναι θορυβώδης; Παρεμπιπτόντως, καλοδούλευτο.
koula25 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Ευχαριστώ πολύ, όχι δεν ειναι θορυβώδης, μόνο όταν παίζω αρκετή ωρα, τότε ακούγεται μόνο η κάρτα γραφικων.. όταν βγάζω το τζάμι από το κουτι, η θερμοκρασία πέφτει στους 36 με 37 βαθμούς
GeorgeGK Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα με το speccy και δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται . Μάλλον δεν λειτουργεί καλά με τους ryzen? δεν ξέρω.
koula25 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 56 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα με το speccy και δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται . Μάλλον δεν λειτουργεί καλά με τους ryzen? δεν ξέρω. Άστο φίλε, πήρα μια τρομάρα, λέω πάει κάηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα