DaffySz Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Eχω αλλαξει Χρεωστικη καρτα,θελω να μεταφερω χρηματα απο Paypal στην Καρτα μου αλλα Οταν βαζω το Iban μου βγαζει τα τελευταια 4 digits της προηγουμενης καρτας που ουσιαστικα εχει ληξει-διαγραφει, αν στειλω να πανε τα χρηματα στην παλιa καρτα θα πανε ουσιαστικα μεσα στο βιβλιαριο οποτε θα μεταφερθουν αυτοματα στη καινουρια καρτα που πηρα η θα εχω μπερδεματα? καποιος να με βοηθησει? ευχαριστω πολυ!
asdfnikos Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 51 λεπτά πριν, DaffySz είπε Eχω αλλαξει Χρεωστικη καρτα,θελω να μεταφερω χρηματα απο Paypal στην Καρτα μου αλλα Οταν βαζω το Iban μου βγαζει τα τελευταια 4 digits της προηγουμενης καρτας που ουσιαστικα εχει ληξει-διαγραφει, αν στειλω να πανε τα χρηματα στην παλιa καρτα θα πανε ουσιαστικα μεσα στο βιβλιαριο οποτε θα μεταφερθουν αυτοματα στη καινουρια καρτα που πηρα η θα εχω μπερδεματα? καποιος να με βοηθησει? ευχαριστω πολυ! Τα έχεις μπερδέψει λίγο.Θες να κανεις ανάληψη απο το balance που έχεις στο PayPal στον τραπεζικό σου λογαριασμό.Αυτο μπορεις να το κάνεις βαζοντας τον τραπεζικό σου λογαριασμό στο Paypal(Το IBAN Δηλαδή).Οταν κανεις καινούργια έκδοση χρεωστικης καρτας ο τραπεζικος λογαριασμος παραμένει ο ίδιος οπότε δεν αλλαζει ο αριθμος του.(IBAN).Αναληψη απο το PayPal σε χρεωστικη καρτα δεν μπορεις να κανεις.
DaffySz Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 καταλαβα φιλε,ισχυει δεν εχω ξανα ασχοληθει με e-banking,τα εβαλα στο υπαρχων iban σε 1-2 μερες θα μαθω.. ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα