DsLmAnIaC Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ASUS EX-RX570-O4G Radeon RX 570 Expedition Graphics Card (4 GB GDDR5/PCI Express 3.0/1256 MHz - 1266 MHz/7000 MHz) - Black Δώρο τα Tom Clancy's The Division 2 και World War Z από το AMD 50th Anniversary promotion και το Warhammer: Vermintide 2 - Collector's Edition ή το Grip: Combat Racing ή το Insurgency: Sandstorm από το Asus Promotion 143 ευρώ τελική από amazon.co.uk Ελλάδα από 187 ευρώ Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από DsLmAnIaC αφαιρεση referral 5 1
billeiros Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Πολύ καλή τιμή... Και με 3 παιχνίδια... Ειδικά το div 2 μετράει πολύ...
emperor4her Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, billeiros είπε Πολύ καλή τιμή... Και με 3 παιχνίδια... Ειδικά το div 2 μετράει πολύ... ασετο, αλλα αν καποιος δεν ενδιαφερεται για τα παιχνιδια, αυτη δεν ειναι καλυτερη στα ιδια περιπου λεφτα? Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από emperor4her 2
billeiros Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, emperor4her είπε ασετο, αλλα αν καποιος δεν ενδιαφερεται για τα παιχνιδια, αυτη δεν ειναι καλυτερη στα ιδια περιπου λεφτα? Ναι. Είναι και διπλασια η vram της. Απλά δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη υλοποίηση είναι καλή γιατί για τις armor ειχε ακουστεί πως δεν έχουν καθόλου καλή ψυξη 1
emperor4her Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, billeiros είπε Ναι. Είναι και διπλασια η vram της. Απλά δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη υλοποίηση είναι καλή γιατί για τις armor ειχε ακουστεί πως δεν έχουν καθόλου καλή ψυξη Δεν το γνωριζω αυτο, παντως φαινεται καλη απο τις αξιολογισεις. Ισως ηταν σε καποια αρχικα μοντελα το προβλημα, δεν ξερω. Διορθωστε με αν κανω λαθος, αλλα τα 4gb μου φαινονται πολυ λιγα για 2019.
DsLmAnIaC Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, emperor4her είπε Δεν το γνωριζω αυτο, παντως φαινεται καλη απο τις αξιολογισεις. Ισως ηταν σε καποια αρχικα μοντελα το προβλημα, δεν ξερω. Διορθωστε με αν κανω λαθος, αλλα τα 4gb μου φαινονται πολυ λιγα για 2019. Και είναι ΑΛΛΑ επειδή η συγκεκριμένη κάρτα πρόκειται να παίξει σε 1080p maximum, ε είναι εντάξει για τις δυνατότητες και την τιμή της και θα καλύψουν όποιον ενδιαφέρεται για κάρτα σε αυτό το budget. Φυσικά επειδή vram δε μπορούμε να προσθέσουμε είναι προφανές ότι στα ίδια χρήματα ή κοντά στα ίδια κόστη επιλέγουμε την κάρτα που έχει την περισσότερη μνήμη. Από την άλλη, πρώτον άλλο πράγμα είναι το amazon, άλλο το skroutz. Εδώ σε 4 ημέρες το προϊόν είναι στην πόρτα σου και οι κωδικοί των παιχνιδιών στο mail σου. 2
gbouros Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 15-20 μέρες έψαχνα, σε όλα τα ευρωπαικά amazon, για μια καλή και φτηνή προσφορά σε 570 γιατί ο μικρός παραπονιέται ότι τα γραφικά με την ενσωματωμένη GPU του 2200G δεν είναι καλά. Δεν κατάφερα να βρω τίποτα. Αφού απηύδησα, πήρα προχθές από το Γαλλικό μια Nitro 480 με 4GB RAM στα 126€ (μεταχειρισμένη σε κατάσταση πολύ καλή). Χθες την έστειλαν και σήμερα βγήκε αυτή η προσφορά άρα δεν μπορώ να ακυρώσω για να πάρω αυτή. Και αν μου πείτε ότι βιάστηκα σας ενημερώνω ότι οι εξετάσεις στο γυμνάσιο τελειώνουν σε 1 βδομάδα και του έχω υποσχεθεί μια κάρτα γραφικών από το Φεβρουάριο που μου έφερε πολύ καλούς βαθμούς.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, gbouros είπε 15-20 μέρες έψαχνα, σε όλα τα ευρωπαικά amazon, για μια καλή και φτηνή προσφορά σε 570 γιατί ο μικρός παραπονιέται ότι τα γραφικά με την ενσωματωμένη GPU του 2200G δεν είναι καλά. Δεν κατάφερα να βρω τίποτα. Αφού απηύδησα, πήρα προχθές από το Γαλλικό μια Nitro 480 με 4GB RAM στα 126€ (μεταχειρισμένη σε κατάσταση πολύ καλή). Χθες την έστειλαν και σήμερα βγήκε αυτή η προσφορά άρα δεν μπορώ να ακυρώσω για να πάρω αυτή. Και αν μου πείτε ότι βιάστηκα σας ενημερώνω ότι οι εξετάσεις στο γυμνάσιο τελειώνουν σε 1 βδομάδα και του έχω υποσχεθεί μια κάρτα γραφικών από το Φεβρουάριο που μου έφερε πολύ καλούς βαθμούς. Μπορείς απλά να την επιστρέψεις και να σου επιστρέψουν τα χρήματα. Αλλά ο μικρός λογικά θα παίζει fortnite, lol και τετοια, οπότε δεν νομίζω να έχει πολύ νόημα.
JoannisV Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, gbouros είπε 15-20 μέρες έψαχνα, σε όλα τα ευρωπαικά amazon, για μια καλή και φτηνή προσφορά σε 570 γιατί ο μικρός παραπονιέται ότι τα γραφικά με την ενσωματωμένη GPU του 2200G δεν είναι καλά. Δεν κατάφερα να βρω τίποτα. Αφού απηύδησα, πήρα προχθές από το Γαλλικό μια Nitro 480 με 4GB RAM στα 126€ (μεταχειρισμένη σε κατάσταση πολύ καλή). Χθες την έστειλαν και σήμερα βγήκε αυτή η προσφορά άρα δεν μπορώ να ακυρώσω για να πάρω αυτή. Και αν μου πείτε ότι βιάστηκα σας ενημερώνω ότι οι εξετάσεις στο γυμνάσιο τελειώνουν σε 1 βδομάδα και του έχω υποσχεθεί μια κάρτα γραφικών από το Φεβρουάριο που μου έφερε πολύ καλούς βαθμούς. Φίλε δεν χρειάζεται να λυπάσαι τώρα αν βλέπεις πως δεν υπάρχει λύση, και η 480 είναι πολύ καλή καρτούλα (ίσως και λίγο καλύτερη της 570). Λογικά για τα παιχνίδια που την θέλει ο μικρός (τα οποία μπορούσε να τα "παίζει" με τα ενσωματωμένα γραφικά) θα φτάνει και θα περισσεύει για 1080p.
giopa62 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, JohnMik είπε μπορώ να την πάρω με τιμολόγιο απο amazon? Ναι και μάλιστα απευθείας χωρίς ΦΠΑ. 1 1
buuren Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 25 λεπτά πριν, giopa62 είπε Ναι και μάλιστα απευθείας χωρίς ΦΠΑ. Πως μπορουμε να το κανουμε αυτο? Ξερω οτι πρεπει να ενεργοποιησουμε τις ενδοκοινοτικες συναλλαγες αλλα τι μπορουμε να αγορασουμε απευθειας χωρις ΦΠΑ εκτος απο λαπτοπ, ταμπλετ και τηλεφωνο που απ οσο ξερω ισχυουν?
antbyron Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Τα παιχνίδια πωλούνται; Στέλνουν κωδικούς δηλ ώστε να μπορέσει κάποιος να τα πουλήσει ή έχει άλλο σύστημα;
Dantε Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 22 λεπτά πριν, antbyron είπε Τα παιχνίδια πωλούνται; Στέλνουν κωδικούς δηλ ώστε να μπορέσει κάποιος να τα πουλήσει ή έχει άλλο σύστημα; Λογικα ειναι μεσω amd rewards.Εχει λιγο ταλαιπωρια,δε στελνουν κωδικους.Πρεπει να κανεις Login με το εκαστοτε account Που θες να προσθεσεις το game.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα