Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Έχω έναν φίλο που του έχω στείλει πολλά μηνύματα αλλά αυτός απ' όσο βλέπω δεν τα κοιτάει καθόλου και δεν τα διαβάζει, μπαίνει ελάχιστα στο facebook, στο κινητό δεν τον βρίσκω οπότε δεν έχουμε καθόλου επικοινωνία εδώ και μήνες. Υπάρχει κάποιος τρόπος να του στείλω κάτι πέραν από το απλό μήνυμα στο fb και όταν αυτός εισέλθει στο προφίλ του να ακουστεί κάποιος ήχος/θόρυβος ειδοποίησης για παράδειγμα ώστε να προσέξει τα μηνύματα που του έχω στείλει;
zx1234r Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Αυτό που λες γίνεται ηδη. Οταν μπαίνεις σου έρχονται ειδοποιησεις, ηχητικές και οπτικες. αλλά εγώ πιστεύω ότι σε αποφεύγει. 1
VyronPeristeri Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μηπως εισαι απ αυτους τους παραξενους θειους που συνεχεια στελνουν τι κανεις;;
billsnake21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, zx1234r είπε Αυτό που λες γίνεται ηδη. Οταν μπαίνεις σου έρχονται ειδοποιησεις, ηχητικές και οπτικες. αλλά εγώ πιστεύω ότι σε αποφεύγει. Νομίζω θα έπρεπε να βάλεις και αυτό το ενδεχόμενο στα υπόψιν
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 15 ώρες πριν, zx1234r είπε Αυτό που λες γίνεται ηδη. Οταν μπαίνεις σου έρχονται ειδοποιησεις, ηχητικές και οπτικες. αλλά εγώ πιστεύω ότι σε αποφεύγει. Όπως έγραψα, δεν μπαίνει καν στον κόπο να πατήσει να διαβάζει τα μηνύματα, αν τα διαβάσει φαίνεται από το messenger οτι διαβάστηκαν, οπότε δεν ισχύει οτι με αποφεύγει. Επίσης τον καλώ και στο κινητό/σταθερό και είναι άφαντος, έχω δοκιμάσει να καλέσω με απόκρυψη να δω αν θα το σηκώσει αλλά πάλι δεν απαντάει. 13 ώρες πριν, VyronPeristeri είπε Μηπως εισαι απ αυτους τους παραξενους θειους που συνεχεια στελνουν τι κανεις;; Οχι, κάθε άλλο.
zx1234r Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Όπως έγραψα, δεν μπαίνει καν στον κόπο να πατήσει να διαβάζει τα μηνύματα, αν τα διαβάσει φαίνεται από το messenger οτι διαβάστηκαν, οπότε δεν ισχύει οτι με αποφεύγει. Επίσης τον καλώ και στο κινητό/σταθερό και είναι άφαντος, έχω δοκιμάσει να καλέσω με απόκρυψη να δω αν θα το σηκώσει αλλά πάλι δεν απαντάει. Οχι, κάθε άλλο. Άρα τι στενοχωριέσαι ? Τέτοιους φίλους μακριά.
billsnake21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Το ότι δεν τα ανοίγει πάντως ενώ τον πετυχαίνεις μέσα, δεν το λες και θετικό σημάδι
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, billsnake21 είπε Το ότι δεν τα ανοίγει πάντως ενώ τον πετυχαίνεις μέσα, δεν το λες και θετικό σημάδι Δεν τον πετυχαίνω online, απλά βλέπω μια στο τόσο που μπορεί να γράψει κάτι στο χρονολόγιό του, πράγμα που σημαίνει προφανώς οτι μπήκε, αλλά δεν θα κοιτάξει καθόλου τα μηνύματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα