ThanosR92 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Καλημέρα! Τελικά αγόρασα τον Password Manager 1Password! Έχω μια ερώτηση για οποίον ξέρει! Αρχικά ποια είναι η γνώμη σας για τους Generate Passwords ? Θέλω να πω αξίζει να βάζω έναν τέτοιο κωδικό που μου δίνει η εφαρμογή μιας και είναι πολύ δύσκολος και συμπληρώνεται αυτόματα? Αν ποτέ όμως θέλω να σταματήσω να πληρώνω και σταματήσει να υπάρχει η αυτόματη συμπλήρωση τότε τι κάνω εφόσον δεν μπορώ να θυμάμαι τόσο μεγάλο κωδικό ? Το 1Password το πήρα στα 20 ΕΥΡΩ! 1
ThanosR92 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, micos000 είπε Εγώ χρησιμοποιώ το lastpass που είναι και δωρεάν. Το δοκίμασα και δεν μου έκανε! Γενικά δεν διαβάζω και τα καλύτερα! 1Password και Dashlane μακράν ότι καλύτερο δοκίμασα! 1
micos000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 ΟΚ, για να επανέλθουμε on-topic, νομίζω ότι καλύτερα είναι να δημιουργήσεις ένα δικό σου περίπλοκο password που να μπορείς να θυμάσαι. Μια καλή τακτική είναι να φτιάξεις ή μια λέξη ή μια μικρή πρόταση με μικρά, μεγάλα γράμματα, νούμερα και σύμβολα. π.χ. 1Am8@n0$R92 (IAmThanosR92 😛 ) κάπως έτσι δηλαδή και μπορείς να προσθέτεις σε κάποιο σημείο (αρχή, μέση, τέλος, όπου θέλεις) κάτι που να χαρακτηρίζει το site που συνδέεσαι. 1
ThanosR92 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, micos000 είπε ΟΚ, για να επανέλθουμε on-topic, νομίζω ότι καλύτερα είναι να δημιουργήσεις ένα δικό σου περίπλοκο password που να μπορείς να θυμάσαι. Μια καλή τακτική είναι να φτιάξεις ή μια λέξη ή μια μικρή πρόταση με μικρά, μεγάλα γράμματα, νούμερα και σύμβολα. π.χ. 1Am8@n0$R92 (IAmThanosR92 😛 ) κάπως έτσι δηλαδή και μπορείς να προσθέτεις σε κάποιο σημείο (αρχή, μέση, τέλος, όπου θέλεις) κάτι που να χαρακτηρίζει το site που συνδέεσαι. Πολυ έξυπνο! Μπράβο για την ιδέα σου φίλε! Θα το κοιτάξω...Όσο άφορα τον Lastpass τι σε έχει κάνει να κάτσεις εκεί ? Έχει κάτι που σε έχει εντυπωσιάσει ? Μην μου πεις τα λεφτά όμως γιατί 20 ΕΥΡΩ για 1 χρόνο δεν είναι να είσαι ακόμα ποιο ασφαλής! Γνώμη μου πάντα!
micos000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Απλά το είχα από παλιά και έμεινα. Δεν κάθισα να το ψάξω και αν πήγαινα σε πληρωμένη λύση σκεφτόμουν αυτό που σε ανησύχησε κι εσένα, αν δηλαδή σταματήσω κάποια στιγμή την συνδρομή τι θα γίνει μετά. EDIT: Έψαξα λίγο για συγκριτικά και απ' ότι βλέπω είναι στα ίδια και τα δύο με κάποια μικρά συν ή μείον το καθένα που δεν κάνουν μεγάλη διαφορά. Επίσης, και το last pass έχει premium συνδρομή στα 2,64€ τον μήνα και προσθέτει backup plan και password sharing, αλλά δε μου χρειάζονται. https://www.digitaltrends.com/computing/lastpass-vs-1password-comparison/ https://zapier.com/blog/lastpass-vs-1password/ Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα