enable_your_mind Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 56 λεπτά πριν, marksk είπε μπααα τίποτα αναμεταξύ στην αρχή που απενεργοποίησα το fastboot δούλεψε και στην παλιά εγκατάσταση και στην καινούρια αλλά για λίγο Δοκιμασε στο power plan να το απενεργοποιησεις....
marksk Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Την αναστολή αν εννοείς, δε με βολεύει να την απενεργοποιήσω
enable_your_mind Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, enable_your_mind είπε Βλεπω εβγαλε και για την μητρικη μου MPG X570 GAMING EDGE WIFI Description - Update AMD ComboPI1.0.0.3abba Οταν παω σπιτι θα το δοκιμασω... Το εβαλα το official bios ( οι τρομπες στην msi παλι χαλασμενο το εχουν αφου δεν μπουταρει σε 3800 τις μνημες οπως μια χαρα επαιζα με το beta,,,)
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Έριξε λίγο κράξιμο ο Jay.. https://youtu.be/XdxyTWSeRx4
john9 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημέρα μια ερώτηση αν ξέρετε. Οσο περναει καιρός και βγαινουν νέες παρτίδες ryzen 3900x υπάρχει περίπτωση αυτές οι παρτίδες να είναι πιο high binned και απροβληματιστες σε σχεση με τις πρώτες? Ευχαριστώ όποιον απαντήσει.
alldaynews Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Τελικα μετα απο πολυ βασανισμα κατεληξα σε Ryzen 3600X και MSI MEG X570 Ace 1
ultraex2003 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, alldaynews είπε Τελικα μετα απο πολυ βασανισμα κατεληξα σε Ryzen 3600X και MSI MEG X570 Ace χαχαχαχα bro !!! μεχρι να καταληξεις θα εχουν αλλαξει socket!!!!!!!!!!!!
Πέτρος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, john9 είπε Καλημέρα μια ερώτηση αν ξέρετε. Οσο περναει καιρός και βγαινουν νέες παρτίδες ryzen 3900x υπάρχει περίπτωση αυτές οι παρτίδες να είναι πιο high binned και απροβληματιστες σε σχεση με τις πρώτες? Ευχαριστώ όποιον απαντήσει. Θεωρητικά (και λογικά) ναι. Όσο περνάει ο καιρός και "ωριμάζει" η μέθοδος κατασκευής θα βγαίνουν όλο και πιο "σωστά" τσιπάκια στην τελική γραμμή. Βέβαια, αυτό δεν θα ξεπεράσει εντελώς τις όποιες αδυναμίες της συγκεκριμένης λιθογραφίας, αλλά πιθανότατα από ένα σημείο και μετά τα τσιπάκια θα έχουν όλο και περισσότερους πυρήνες που θα πιάνουν τις διαφημιζόμενες συχνότητες (ενδεχομένως και με χαμηλότερη τάση) πιο εύκολα. 1
Sheogorath Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, alldaynews είπε Τελικα μετα απο πολυ βασανισμα κατεληξα σε Ryzen 3600X και MSI MEG X570 Ace Γιατί τόσο ακριβή μητρική, αν δεν βλέπεις να πας αργότερα σε κάποιον 3900/3950 ή τους αντίστοιχους 4###; Πολυ ακριβή μητρική για τον επεξεργαστή, αλλά γνωρίζοντάς σε από παλιά σεταπ που είχες, εμφανισιακά θα είναι υπέροχο. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από Sheogorath 4
Markov21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Ηδη 2 ώρες πριν, john9 είπε Καλημέρα μια ερώτηση αν ξέρετε. Οσο περναει καιρός και βγαινουν νέες παρτίδες ryzen 3900x υπάρχει περίπτωση αυτές οι παρτίδες να είναι πιο high binned και απροβληματιστες σε σχεση με τις πρώτες? Ευχαριστώ όποιον απαντήσει. Ηδη το patch έδωσε κάτι (αν και οχι τόσο ουσιαστικό) και το λογικό είναι οτι ειδικά για τους 9, εμπεριέχονται περισσότερα "σωστά" τσιπάκια στη διαδικασία κατασκευής τους. Εμένα με ανησυχεί το availability, είμαστε κοντά στο μήνα απο όταν παράγγειλα τον 3900 και ακόμα δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική ενημέρωση. 1
alldaynews Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Sheogorath είπε Γιατί τόσο ακριβή μητρική, αν δεν βλέπεις να πας αργότερα σε κάποιον 3900/3950 ή τους αντίστοιχους 4###; Πολυ ακριβή μητρική για τον επεξεργαστή, αλλά γνωρίζοντάς σε από παλιά σεταπ που είχες, εμφανισιακά θα είναι υπέροχο. Πραγματι πολυ ακριβη για τα δικα μου δεδομενα.Αλλα μου μιλησε γαμωτο.Στοχευω σε παραπανω αργότερα να πω την αληθεια μιας και εχω τρελα με το overclock 2
akoinonitos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, alldaynews είπε Πραγματι πολυ ακριβη για τα δικα μου δεδομενα.Αλλα μου μιλησε γαμωτο.Στοχευω σε παραπανω αργότερα να πω την αληθεια μιας και εχω τρελα με το overclock αν εχεις τρελα με το overclock θα ξενερωσεις και αν παιρνεις την μητρικη γιαυτο μην μπεις στον κοπο ,παρε πιο φθηνη μητρικη με δυνατοτερο cpu Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από akoinonitos 2
Sheogorath Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, alldaynews είπε Πραγματι πολυ ακριβη για τα δικα μου δεδομενα.Αλλα μου μιλησε γαμωτο.Στοχευω σε παραπανω αργότερα να πω την αληθεια μιας και εχω τρελα με το overclock Ή πάρε κανα 1700/2700 να πας για 35% oc να γουστάρεις Όλοι οι υπόλοιποι δεν ανεβαίνουν ποσοστιαία. 1
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Sheogorath είπε Γιατί τόσο ακριβή μητρική, αν δεν βλέπεις να πας αργότερα σε κάποιον 3900/3950 ή τους αντίστοιχους 4###; Πολυ ακριβή μητρική για τον επεξεργαστή, αλλά γνωρίζοντάς σε από παλιά σεταπ που είχες, εμφανισιακά θα είναι υπέροχο. Βασικα και σε 3900/3950 να θελει να παει οπως λες και εσυ,παλι τον καλυπτουν και με το παραπανω οι καλες X470 μητρικες. 3 ώρες πριν, alldaynews είπε Πραγματι πολυ ακριβη για τα δικα μου δεδομενα.Αλλα μου μιλησε γαμωτο.Στοχευω σε παραπανω αργότερα να πω την αληθεια μιας και εχω τρελα με το overclock Το μονο overclock που μπορεις να πετυχεις στα νεα ρυζια ειναι στις μνημες ram που ανεβαινουν αρκετα,βεβαια οπως θα σε ενημερωσουν ατομα που εχουν ασχοληθει παραπανω με αυτο το κομματι,παιζουν και εκει πολλοι παραγοντες ρολο περαν της μητρικης. Και εγω στο τσακ για αναλογη x570 μητρικη ημουν βλεπε x570 ace,x570 master,x570 hero αλλα τελικα ειπα να παω σε x470 να γλυτωσω χρηματα για του χρονου με τις νεες καρτες. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από Fulgore
ultraex2003 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, alldaynews είπε Πραγματι πολυ ακριβη για τα δικα μου δεδομενα.Αλλα μου μιλησε γαμωτο.Στοχευω σε παραπανω αργότερα να πω την αληθεια μιας και εχω τρελα με το overclock bro !!! οι ryzen δε ειναι fx που βαρουσες 5500 θα ξενερωσεις !! εδω παμε +300 mhz και κανουμε παρτυ αυτο που σου λενε παρε δυνατη cpu οχι πολυ ακριβη μητρικη και μνημες καλες να τραβανε χαμηλα πχ/c14 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα