Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν παίζει να κολλήσει. Του αδερφού μου φτάνει 4.423 σε φουλ στρες έτρεξε έτσι 9 ώρες σερί μετά βαρέθηκε και το έκλεισε ήταν 10 το πρωί. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, musedoubler είπε

Δεν παίζει να κολλήσει. Του αδερφού μου φτάνει 4.423 σε φουλ στρες έτρεξε έτσι 9 ώρες σερί μετά βαρέθηκε και το έκλεισε ήταν 10 το πρωί. 

Τι στρες τεστ και με ποση ταση? απιθανο το βλεπω

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Τι στρες τεστ και με ποση ταση? απιθανο το βλεπω

Δεν γνωρίζω τάση και δεν ξέρω αν έχει φωτογραφίες αλλά μπορώ να του πω να ξαναδοκιμασει και να ποστάρω εδώ Ακοινώνητος. Αυτό που ξέρω είναι ότι από θερμοκρασίες με nzxt x62 πριν το κλείσει ήταν σταθερά στους 81 και το φοβήθηκε.

1 λεπτό πριν, musedoubler είπε

Δεν γνωρίζω τάση και δεν ξέρω αν έχει φωτογραφίες αλλά μπορώ να του πω να ξαναδοκιμασει και να ποστάρω εδώ Ακοινώνητος. Αυτό που ξέρω είναι ότι από θερμοκρασίες με nzxt x62 πριν το κλείσει ήταν σταθερά στους 81 και το φοβήθηκε.

Τώρα είδα ότι έγραψα 4.325 ενώ μου απάντησε ότι είναι σίγουρος για 4.2 περίπου all core οτιδήποτε παραπάνω έπεφτε πάγωμα οθόνης και κρας.

• Like 1
Δημοσ.

Για 4,4 ενός πυρήνα στο auto boost η τάση πάει 1,48 με 1,5. Θεωρώ αδύνατο να έχει κάποιος 4400 all core εκτός αν μιλάμε για καταστάσεις με LN2 κτλ.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Τοτε σε ποσο χαλια κομματι επεσα εγω που σε f@h παιζει στα 4000-4025 all core?

Και μενα περιεργο μου φαινεται τοσο πολυ.

Δεν έπεσες σε χάλια κομμάτι, εκεί περίπου στα 4 Ghz δουλευούν stock σε all core workloads όλοι οι 3700x. 4.4 all core με avx workloads και 1.45-1,5v καρφωτό vcore θα τον πάρεις στο χέρι sooner than later.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilos είπε

Δεν έπεσες σε χάλια κομμάτι, εκεί περίπου στα 4 Ghz δουλευούν stock σε all core workloads όλοι οι 3700x. 4.4 all core με avx workloads και 1.45-1,5v καρφωτό vcore θα τον πάρεις στο χέρι sooner than later.

Mε pbo τον εχω :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε gaming παντως ο 3600x γυρω στα 4.25-4.3  ghz all core τρεχει , 4ghz μου φαινεται πολυ λιγο για τον 3700x

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, noFEARgr είπε

Σε gaming παντως ο 3600x γυρω στα 4.25-4.3 ghz τρεχει , 4ghz μου φαινεται πολυ λιγο για τον 3700x

Το gaming δεν είναι ούτε cinebench, ούτε f@h, ούτε blender ούτε premiere. Χαίρω πολύ στιγμιαία μπορεί με pbo να φτάσεις και 4.45-4.475 σε ένα core στο cs go κλπ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilos είπε

Το gaming δεν είναι ούτε cinebench, ούτε f@h, ούτε blender ούτε premiere. Χαίρω πολύ στιγμιαία μπορεί με pbo να φτάσεις και 4.45-4.475 σε ένα core στο cs go κλπ.

Nαι συμφωνω απλα σε gaming δεν μου φαινεται απιθανο το 4.4 που ειχε στο video. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Δεν περίμενα τόσο μικρή διαφορά 

Φρεσκο  με τελευταία bios κτλπ.

Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο δειχνουν ακομα video με i9 και 2080ti σε 1080p αναλυση το 2020 ακομα και για single player παιχνιδια.

Λες και αυτος που ειναι με καρτα των 1200ευρω και παιζει σε 1080p θα ειναι σε τοσο μεγαλο διλημα που θα κατσει να ψαχνει video στο youtube για το τι cpu θα αγορασει. Το πιστευω πραγματικα οτι αυτα τα video πιο πολυ τα βλεπουν αυτοι που εχουν ηδη αγορασει(ή που τους ειναι αδιαφοροι και οι 2 ),παρα υποψηφιοι αγοραστες.

Δεν ειναι δηλαδη ρεαλιστικο το σεναριο να βαλεις αυτα τα συστηματα σε 1440p,και ειναι να τα βλεπεις σε 1080p?Για να φανουν ποιες διαφορες?

Λες και αυτος ο οποιος εχει φθηνοτερο συστημα,δεν θα παει ουτως ή αλλως στον φθηνοτερο 3700x .

Η για να δει ταχα μου εαν ο 3700x ριχνει μεγαλο μπουκαλι στην 2080ti?Γιατι τι ειναι ο 3700x,FX 8350?

Cpu του 2019 ειναι που ακομα δεν εχει κλεισει 1χρονο στην αγορα.

Ασε που ο 9900κ πλεον κοστιζει 100ευρω ακριβοτερα ακομα και απο τον 3900X. Δεν εχει εδω και καιρο λογο υπαρξης αυτο το τσιπακι,για την πλειοψηφια του κοσμου ακομα και των enthusiast.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, noFEARgr είπε

Από ότι κατάλαβα η ένσταση δεν είναι ότι πιάνει στα games 4.4 Ghz στο vid, αλλά ότι του είχε manual oc εκεί καρφωτό σε όλους τους πυρήνες που δεν είναι safe για όλα τα workloads.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

Απιθανο δεν ειναι,απλα δεν ειναι all core με συμβατη ψυξη.

Για τον ιδιο λογο που βλεπεις 55ρια θερμοκρασιες να εχει με τον 9900k στα 5ghz.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο δειχνουν ακομα video με i9 και 2080ti σε 1080p αναλυση το 2020 ακομα και για single player παιχνιδια.

Λες και αυτος που ειναι με καρτα των 1200ευρω και παιζει σε 1080p θα ειναι σε τοσο μεγαλο διλημα που θα κατσει να ψαχνει video στο youtube για το τι cpu θα αγορασει. Το πιστευω πραγματικα οτι αυτα τα video πιο πολυ τα βλεπουν αυτοι που εχουν ηδη αγορασει(ή που τους ειναι αδιαφοροι και οι 2 ),παρα υποψηφιοι αγοραστες.

Δεν ειναι δηλαδη ρεαλιστικο το σεναριο να βαλεις αυτα τα συστηματα σε 1440p,και ειναι να τα βλεπεις σε 1080p?Για να φανουν ποιες διαφορες?

Λες και αυτος ο οποιος εχει φθηνοτερο συστημα,δεν θα παει ουτως ή αλλως στον φθηνοτερο 3700x .

Η για να δει ταχα μου εαν ο 3700x ριχνει μεγαλο μπουκαλι στην 2080ti?Γιατι τι ειναι ο 3700x,FX 8350?

Ασε που ο 9900κ πλεον κοστιζει 100ευρω ακριβοτερα ακομα και απο τον 3900X. Δεν εχει εδω και καιρο λογο υπαρξης αυτο το τσιπακι,για την πλειοψηφια του κοσμου ακομα και των enthusiast.

Για τον ίδιο λόγο που ο κόσμος έδινε 50-100 ευρώ παραπάνω (μαζί με το after markert cooler) για τον 7600κ από τον 1600.😁 Marketing. Απλά στα σύγχρονα games που αξιοποιούνται πολύ παραπάνω πυρήνες έχει πέσει η ψαλίδα πια στο 5-10% και τώρα κάνει πιο πολύ μπαμ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Απιθανο δεν ειναι,απλα δεν ειναι all core με συμβατη ψυξη.

Για τον ιδιο λογο που βλεπεις 55ρια θερμοκρασιες να εχει με τον 9900k στα 5ghz.

ε καλα προφανως για custom loop με 480 radiator το κοβω

6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Στο userbenchmark αναφερουν οτι ο 3700x μπουκαλιαζει την 2070super :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...