c0rt3xxc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Έχω Paypal φυσικά , άλλα δεν ξέρω Καπίο σίτε να αγοράσω γυναικεία ρούχα ρε παιδια!! μπορείτε να μου στείλετε ένα λακ έμπιστου σίτε? γιατί αγόρασα πριν 3ς μέρες και μου ρίξανε φόλα από ένα, άλλα ντάξει τα έκανα refund οπότε δεν αγχώνομαι θα φάω τελωνείο αν είναι πάνω από 150ευρω αγορές?
kormos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, c0rt3xxc είπε Έχω Paypal φυσικά , άλλα δεν ξέρω Καπίο σίτε να αγοράσω γυναικεία ρούχα ρε παιδια!! μπορείτε να μου στείλετε ένα λακ έμπιστου σίτε? γιατί αγόρασα πριν 3ς μέρες και μου ρίξανε φόλα από ένα, άλλα ντάξει τα έκανα refund οπότε δεν αγχώνομαι θα φάω τελωνείο αν είναι πάνω από 150ευρω αγορές? https://m.zara.com/gr/el/ Εξαρτάται τη χώρα προέλευσης...
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Να ξερεις το μεγαλύτερο ποσοστό αγορών από το ίντερνετ σε ρουχα είναι αποτυχία. 1
ksessalonikios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 γι' αυτό κοιτάς να εχουν δωρεάν επιστροφές
Salvation81 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Απο προσωπικη πειρα μην παρεις κατι αλλο περα απο one size εσωρουχα για γυναικα, ειναι τα μονα που εισαι σιγουρος πως 100% κανουν (βεβαια το one size ειναι για νορμαλ καταστασεις εννοειται) και προσωπικα αγοραζω παρα πολυ συχνα για τα αμορε (βρισκεις κατι σετακια με 8-9ε απο Aliexpress πχ που εδω τα πουλανε 30-40ε).
c0rt3xxc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 καταλαβα, τρενο εγεινε η φαση ...δεν **εται , θα τα κανω ρεφουντ χαχαχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα