Sheogorath Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, έχω το mi band 3 και αντιμετωπίζω ένα dealbreaking bug στην εφαρμογή mi fit για iOS. Είχα streak 105 μέρες μέχρι τις 30/5, έκανα περίπου 22.000 βήματα και 1200+ θερμίδες τα οποία κατέγραψε το ρολοι, αλλά τώρα βλέπω η εφαρμογή κράτησε μόνο 157 βήματα και 5 θερμίδες (ότι έκανα στις 30/5 τα ξημερώματα πριν κοιμηθω), χαλώντας μου το σερί των 3+ μηνών. Τα δυο "treadmill" που έκανα μέσα στην μέρα (συνολο πάνω από 11χιλιομετρα) έχουν αποθηκευτεί στην εφαρμογή, αλλά δεν έχουν υπολογιστεί στην μέρα όπως είναι το σύνηθες. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω, να προσθέσω τα βήματα, έστω του activity στην συγκεκριμένη μέρα; Το σερί των τριών μηνών αποτελεί δυνατό motivation για μένα για να αποκτήσω μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, και δεν θέλω να το χασω. Σας παραθέτω και φωτό της εφαρμογής. Το pace ξερω είναι χαμηλό, γιατί συνήθως κάνω και αλλα πράγματα μαζί, όπως το να μιλάω τηλέφωνο κτλ. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από Sheogorath
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, Aurumnus είπε Ίσως να ξέρουν στο xiaomi-miui.gr. Το έγραψα, αλλά μάλλον δεν γίνεται κάτι. Σε ευχαριστώ πάραυτα. 1
ELTASSOS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Ασχετο με το θεμα σου αλλα το pace μια χαρα ειναι για διαδρομο και αφου χαζευεις...μιλαω για απλο ερασιτεχνη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα