Προς το περιεχόμενο

Ο Robert Pattinson είναι ο νέος Batman


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα σχολια ειναι φοβερα εδω μεσα να στε καλα! Λεει ο αλλος ειναι πολυ νεος για batman (η ταινια-ες εχουν πει οτι αναφερονται στα πρωτα χρονια του Batman οταν ξεκινουσε), ο αλλος ο Παττινσον επαιζε στο Twilight (ταινιες 10ετιας πλεον ο τυπος εχει παιξει σε ταινιαρες εκτοτε και εχει δειξει δειγματα τρομερης υποκριτικης), σαν τον Bale δεν θα ειναι (ο Bale ενοχλησε αρκετους με το potrayal που εκανε στο χαρακτηρα ειδικα στην αρχη με την επιδευμενη βαρια φωνη που σε μερικες σκηνες ακουγεται οντως γελοια και αν δεν εχετε καποια χρονομηχανη νομιζω θα πρεπει να περιμενετε μαζι με μας να δουμε αν οντως κανει καλη απεικονιση του χαρακτηρα οταν βγουν οι ταινιες). Επισης αναλογα με το "οραμα" του σκηνοθετη κτλ δοκιμαζονται και οι αναλογοι ηθοποιοι που τους καλουν για το ρολο κτλ. κανουν δοκιμαστικα οι ανθρωποι δεν τους προσλαμβανουν στα τυφλα, στα δοκιμαστικα ο Παττινσον ηταν ο καλυτερος (οπως αναφερει και στο αρθρο). Σε οποιαδηποτε ταινια μπορει ο ηθοποιος να ειναι αυτος που ερχομαστε σε αμεση επαφη σαν κοινο αλλα εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων παντα ευθυνεται ο σκηνοθετης για το τελικο αποτελεσμα. Misscasts προφανως και γινονται και γιαυτο εχουν γινει και αλλαγες ηθοποιων στις αρχες των γυρισματων πολλων ταινιων. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα βεβαια εδω ειδα σχολια απο ατομα που σχολιασαν αρνητικα(!) το τραιλερ του Joker με τον Φοινιξ γιατι οπως τους φαινεται δεν θα εχει αρκετη δραση η ταινια. Ελληνας, ο Ελβετικος σουγιας της τεχνης!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εν πρώτης φαίνεται εντελώς άστοχη η επιλογή του εν λόγο ηθοποιού. Αν είναι κάτι που θα ισχύσει θα φανεί μετά από 2 χρόνια. Μέχρι τότε speculation και μικρό καλάθι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορώ να το καταλάβω, δεν μπορώ! Από όλους τους Σούπερ-ήρωες, γιατί ειδικά στον Μπάτμαν διαλέγουν τους πιο άσχετους ηθοποιούς. Είναι ο πιο αδικημένος.

Αν ήμουν ο Μπατμαν θα έκανα απεργία πείνας.

Επεξ/σία από thdelig
Προσθεση σχολίου
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 1/6/2019 στις 10:02 ΜΜ, tritonas00 είπε

fixed

Ειναι δύο πολύ διαφορετικές προσεγγίσεις. Ο Μπάτμαν στα κόμικς έχει αλλάξει πολλές φορές στυλ. Από το καρτουνίστικο στα όρια του κιτς μέχρι το πολύ σκοτεινό και βιομηχανικό. Έτσι και οι δύο αυτές ματιές. Η μία είναι πιο σκοτεινή από την άλλη. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 4/6/2019 στις 3:47 ΜΜ, MadPax είπε

Με τούτα και με κείνα, η Warner κυκλοφορεί από σήμερα τις ταινίες του Μπάρτον σε UHD/4K 😎

happy fuck yeah GIF

Στα οποια εχει γινει εξαιρετικη δουλεια. Για το νεο batman λιγα πραγματα. Ο pattinson δεν κανει για τετοιο ρολο ουτε για αστειο. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα επαναλαμβω το ιδιο που ειχα πει με το casting του Affleck.

στην καλυτερη, θα εχουμε εναν φοβερο  Batman να γουσταρουμε

στην χειροτερη, θα εχουμε εναν γελοιο Βatman να γελαμε

οπως και να εχει, κερδισμενοι ειμαστε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...