Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Karatzanis είπε

Και εγώ ρώτησα και μου είπαν τα ίδια, αλλά όταν περνάς το κουπόνι στο online το παίρνει. Σκέφτομαι να το προχωρήσω γιατί και με τις 2 εκπτώσεις βγαίνει σχετικά καλά αν σκεφτεί κανείς ότι είναι αλυσίδα καταστημάτων... 

Ποιος είναι ο κωδικός του κουπονιού για S10E;

Φαντάζομαι έβαλες πληρωμή στο κατάστημα. Είδες αν στους όρους της eurobank επιτρέπει την πληρωμή σε κατάστημα;

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, UltimaGriever είπε

Μπορείς να αγοράσεις με τιμολόγιο και με επιστροφή; Νόμιζα αυτές οι προωθητικές ενέργειες είναι μόνο για πελάτες λιανικής. Εμένα η χρεωστική κάρτα της εταιρείας δεν είναι στο πρόγραμμα ενώ η ταμιευτηρίου μου είναι.

Οτι θες μπορείς να κάνεις.. Και ατοκες και από μη εταιρική κάρτα αμα θες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να κόψεις τιμολόγιο και να πάρεις επιστροφή eurobank. Πρέπει όμως η κάρτα να είναι εταιρική ή να είναι στο όνομα του ανθρώπου που κόβει το τιμολόγιο. (μπορείς και με προσωπική κάρτα, αλλά σε τυχόν έλεγχο της εφορίας, το τιμολόγιο θεωρείτε εικονικό)

Επίσης οι τηλεοράσεις δεν εντάσσονται στο άρθρο με την άμεση αποφορολόγιση, οπότε το φπα το πληρώνεις

Επεξ/σία από Giannis Vasi
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν θα την έπαιρνα ποτε με τιμολογιο. Παιζει να πρεπει να βαλεις τους ποντους στα εσοδα για να εισαι οκ. 

• Confused 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, MiJ16 είπε

Ποιος είναι ο κωδικός του κουπονιού για S10E;

Φαντάζομαι έβαλες πληρωμή στο κατάστημα. Είδες αν στους όρους της eurobank επιτρέπει την πληρωμή σε κατάστημα;

Καλησπερα ο κωδικος για το s10e ειναι SG150 για τα υπολοιπα SG100

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nikosevi είπε

Καλησπερα ο κωδικος για το s10e ειναι SG150 για τα υπολοιπα SG100

Σ'ευχαριστώ.

Έκανα κ εγώ την παραγγελία με πληρωμή στο κατάστημα.

Ενημέρωσε σε παρακαλώ αν σου περάσουν και τους πόντους στην πληρωμή.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, MiJ16 είπε

Σ'ευχαριστώ.

Έκανα κ εγώ την παραγγελία με πληρωμή στο κατάστημα.

Ενημέρωσε σε παρακαλώ αν σου περάσουν και τους πόντους στην πληρωμή.

Να εισαι καλά! Εγώ ακόμη δεν ολοκληρωσα την παραγγελια ειμαι αναμεσα στο S10 και S10+

Δημοσ.

Εγώ μόνο από Σκρουτζ ψωνίζω κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο!Ποτε από το Πλαίσιο...οποίος γνωρίζει δεν την ξανά πατάει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θελει καποιος να παρει κινητο με τιμολογιο και να το συνδυασει και με καποια προωθητικη ενεργεια...οι μεγαλες αλυσιδες ειναι μονοδρομος.
Δεν καταδεχομαι να ασχοληθω με τιμες λιανικης , τιμες web , τιμες τιμολογιου και 30 μερες ελεγχου των εγγραφων...η κοροιδια ειναι καταφανεστατη....

Για αγορα με αποδειξη , προφανως αν πετυχεις το κινητο που θες σε σκρουτζομαγαζο πας εκει.

Απο την αλλη , οταν αγορασα το huawei p20 με τιμολογιο + eurobank επιστροφη απο Πλαισιο πριν κατι μηνες και μου βγηκε γυρω στα 330 ευρω περιπου + την επιστροφη στην καρτα (~70-75ευρω) ...δεν μου κακοφανηκε..τιμη που παιζει ΤΩΡΑ σε σκρουτζομαγαζα...δεν ηταν ασχημη φαση τοτε που εγινε η αγορα...και σιγουρα τοτε τα σκρουτζομαγαζα το ειχαν πιο ακριβα.

Μην τα ισοπεδωνουμε ολα ... εχουν τα υπερ και τα κατα τους οι αγορες απο αλυσιδες και απο σκρουτζομαγαζα...

EDIT : Ουτε καν στα 330 στα σκρουτζομαγαζα..κοιταγα το single sim..το p20 dual sim παιζει στα 350...σημερα..στο σκρουτζ...

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με κάλεσαν πριν ένα δίωρο από Πλαίσιο σχετικά με την παραγγελία, αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω και ζήτησα να με καλέσουν αύριο.

Εκτιμώ πως ήταν για να μου ρίξουν άκυρο για το κουπόνι που χρησιμοποίησα on line. Πιθανόν να περνάει η επιστροφή της Eurobank χωρίς να μπορούν να το κοντρολάρουν, οπότε προσπαθούν να το σώσουν πριν φτάσεις ταμείο.

Επεξ/σία από MiJ16
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ntguitar είπε

Εγώ μόνο από Σκρουτζ ψωνίζω κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο!Ποτε από το Πλαίσιο...οποίος γνωρίζει δεν την ξανά πατάει!

όποιος γνωρίζει τι ακριβώς; Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το Πλαίσιο(δεν μιλάμε για προιόντα Turbo-x εννοείται)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχει κάνει κάποιος συναλλαγή με δόσεις και πήρε όλη την επιστροφή επιτόπου;

διάβασα πιο πάνω ότι "παίζει" αλλά πως? (κάποιος που να το έχει κάνει παρακαλώ και όχι εικασίες, άκουσα κλπ)

Στις 3/6/2019 στις 6:08 ΜΜ, wolfskinn είπε

Οτι θες μπορείς να κάνεις.. Και ατοκες και από μη εταιρική κάρτα αμα θες. 

το πλαισιο παλιότερα (πριν 3-4μήνες) μου είχε ΑΡΝΗΘΕΙ την πληρωμή με προσωπική μου κάρτα και έκδοση τιμολογίου!

Επεξ/σία από a123xxsp
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, a123xxsp είπε

έχει κάνει κάποιος συναλλαγή με δόσεις και πήρε όλη την επιστροφή επιτόπου;

διάβασα πιο πάνω ότι "παίζει" αλλά πως? (κάποιος που να το έχει κάνει παρακαλώ και όχι εικασίες, άκουσα κλπ)

το πλαισιο παλιότερα (πριν 3-4μήνες) μου είχε ΑΡΝΗΘΕΙ την πληρωμή με προσωπική μου κάρτα και έκδοση τιμολογίου!

Εμένα σε τηλεφωνική παραγγελία την δέχτηκε κανονικα

Δημοσ.
Στις 3/6/2019 στις 10:08 ΜΜ, MiJ16 είπε

Εκτιμώ πως ήταν για να μου ρίξουν άκυρο για το κουπόνι που χρησιμοποίησα on line. Πιθανόν να περνάει η επιστροφή της Eurobank χωρίς να μπορούν να το κοντρολάρουν, οπότε προσπαθούν να το σώσουν πριν φτάσεις ταμείο.

Βλέπω στους όρους ότι δεν ισχύει το 20% :

Σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση, προσφορά ή προνόμιο, εκτός από την έκπτωση που προσφέρεται από το Πλαίσιο, στην οποία περίπτωση αναγράφεται ευκρινώς η τελική τιμή με διακριτή διαγραφή της αρχικής τιμής.

Ενημέρωσε μας πως πήγε.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, wolfskinn είπε

Εμένα σε τηλεφωνική παραγγελία την δέχτηκε κανονικα

Μήπως είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και η 2η κάρτα έχει το όνομα σου? (έτσι το δέχονται)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...