Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, a123xxsp είπε

Μήπως είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και η 2η κάρτα έχει το όνομα σου? (έτσι το δέχονται)

H πληρωμη εγινε με καρτα που ειναι σε αλλο ονομα. Οι ποντοι μπηκαν κανονικα.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, wolfskinn είπε

H πληρωμη εγινε με καρτα που ειναι σε αλλο ονομα. Οι ποντοι μπηκαν κανονικα.

τι να πω ρε φίλε, πέρασα πριν μια ώρα από το πλαίσιο στο mall , που είχα ρωτήσει και την άλλη φορά και επιμένουν ότι δεν γίνεται τιμολόγιο και κάρτα με διαφορετικό όνομα!

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, a123xxsp είπε

τι να πω ρε φίλε, πέρασα πριν μια ώρα από το πλαίσιο στο mall , που είχα ρωτήσει και την άλλη φορά και επιμένουν ότι δεν γίνεται τιμολόγιο και κάρτα με διαφορετικό όνομα!

Εγώ Δευτέρα πήρα τηλ, τους είπα αφμ, έκαναν αποφορολόγηση στο λεπτό χωρίς χαρτί από taxis, τους είπα θέλω 24 άτοκες, μου ζήτησαν ένα μεηλ στο οποίο μου έστειλαν ένα λινκ. Το πάτησα, έγινε μεταφορα σε περιβάλλον τράπεζας, έβαλα την κάρτα (άλλο όνομα όπως προείπα) και πλήρωσα. Την επομένη έστειλαν το κινητό, χρεώθηκε η 1η δοση, μπήκε όλη  Επιστροφή και σήμερα το πήρα στα χέρια μου. Όλα άψογα... 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, newlynx είπε

Βλέπω στους όρους ότι δεν ισχύει το 20% :

Σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση, προσφορά ή προνόμιο, εκτός από την έκπτωση που προσφέρεται από το Πλαίσιο, στην οποία περίπτωση αναγράφεται ευκρινώς η τελική τιμή με διακριτή διαγραφή της αρχικής τιμής.

Ενημέρωσε μας πως πήγε.

Ναι το είδα οτι το γράφει στους όρους, αλλά το κουπόνι πέρασε. Δεν με έχουν ξαναπάρει τηλ αλλά το status της παραγγελία είναι ακόμα υπο επεξεργασία.

Παρ'όλα αυτά δεν θα το πάρω απ' το Πλαίσιο γιατί είδα πως η τιμή του στο σκρούτζ έχει φτάσει πολύ χαμηλότερα.

Μίλησα και τηλεφωνικά με το σκρουτζομάγαζο οι οποίοι με ενημέρωσαν πως έχει 2ετή εγγύηση της επίσημη αντιπροσωπείας. Οπότε δε βρίσκω το λόγο να μην το προτιμήσω από εκει.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, MiJ16 είπε

Ναι το είδα οτι το γράφει στους όρους, αλλά το κουπόνι πέρασε. Δεν με έχουν ξαναπάρει τηλ αλλά το status της παραγγελία είναι ακόμα υπο επεξεργασία.

Παρ'όλα αυτά δεν θα το πάρω απ' το Πλαίσιο γιατί είδα πως η τιμή του στο σκρούτζ έχει φτάσει πολύ χαμηλότερα.

Μίλησα και τηλεφωνικά με το σκρουτζομάγαζο οι οποίοι με ενημέρωσαν πως έχει 2ετή εγγύηση της επίσημη αντιπροσωπείας. Οπότε δε βρίσκω το λόγο να μην το προτιμήσω από εκει.

Σκρουτζομαγαχο και επίσημη εγγύηση χλωμοτατο το κόβω φίλε....

• Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, anonymoys1 είπε

Σκρουτζομαγαχο και επίσημη εγγύηση χλωμοτατο το κόβω φίλε....

Ναι, τι να πω. Υπάρχει τρόπος πριν το αγοράσεις να επιβεβαιώσεις αν καλύπτεται από την εγγύηση;

Το θέμα είναι οτι αν το πλαίσιο δεχτεί (στην πραγματικότητα του ξεφύγει) να το δώσει στην τιμή μαζί με το κουπόνι της Samsung, κάνω την πληρωμή με Eurobank και δεν περάσουν οι πόντοι, δεν παίζει να δεχθούν επιστροφή των χρημάτων επί τόπου.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, wolfskinn είπε

Εγώ Δευτέρα πήρα τηλ, τους είπα αφμ, έκαναν αποφορολόγηση στο λεπτό χωρίς χαρτί από taxis, τους είπα θέλω 24 άτοκες, μου ζήτησαν ένα μεηλ στο οποίο μου έστειλαν ένα λινκ. Το πάτησα, έγινε μεταφορα σε περιβάλλον τράπεζας, έβαλα την κάρτα (άλλο όνομα όπως προείπα) και πλήρωσα. Την επομένη έστειλαν το κινητό, χρεώθηκε η 1η δοση, μπήκε όλη  Επιστροφή και σήμερα το πήρα στα χέρια μου. Όλα άψογα... 

βρέθηκε η λύση στο μυστήριο!!! εγώ προσπαθούσα να κάνω το ίδιο σε κατάστημα και ο υπάλληλος δεν έπαιρνε την κάρτα! δεν δοκίμασε καν να την περάσει δλδ μου λέει πρέπει να είναι το ίδιο όνομα και φώναξε και άλλον κλπ, κάπως τους έχει κολλήσει στο μυαλό ή κάποιος τους το είχε πει ότι πρέπει να είναι έτσι και αυτό κάνουν, προφανώς το σύστημα τους το επιτρέπει αλλά δεν είναι ενήμεροι,

ευχαριστώ για την εκτενή απάντηση

Δημοσ.

Σε περίπτωση που αγοραστεί συσκευή με τιμολόγιο και κατ' επέκταστη η τελική τιμή με τη αφαίρεση του ΦΠΑ πέσει κάτω από τα 199 ευρώ, το 20% της προσφοράς ισχύει?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, geodark είπε

Σε περίπτωση που αγοραστεί συσκευή με τιμολόγιο και κατ' επέκταστη η τελική τιμή με τη αφαίρεση του ΦΠΑ πέσει κάτω από τα 199 ευρώ, το 20% της προσφοράς ισχύει?

Λογικά όχι, γιατί εγώ πήρα επιστροφή για το πόσο που χρεωθηκα, και όχι για την αρχική τιμή του κινητού.. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαιβαινω την αρνητικοτητα μερικων

αμα ητανε με δωροεπιταγη απο συγκεκριμενο καταστημα οκ καποιος μετα μπορει να μην θελει να παρει κατι στο κοντινο μελλον

ενω τωρα με αυτο την "επιστροφη" μια τηλεοραση 700 ευρω πχ μπορει να εχει 150 ευρω επιστροφη

τα οποια  150 ευρω μπορει να τα χρησιμοποιησει στο σουπερ μαρκετ

αρα η τηλεοραση απο 700 ευρω θα του βγει 550 και ουσιαστικα γιατι τα λεφτα θα πανε σε κατι καθημερινο και χρησιμο που θα το επαιρνε εξαλλου και οχι να πρεπει αποκλειστικα να παρει κατι τεχνολογιας απο το κασταστημα

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/6/2019 στις 9:18 ΠΜ, a123xxsp είπε

βρέθηκε η λύση στο μυστήριο!!! εγώ προσπαθούσα να κάνω το ίδιο σε κατάστημα και ο υπάλληλος δεν έπαιρνε την κάρτα! δεν δοκίμασε καν να την περάσει δλδ μου λέει πρέπει να είναι το ίδιο όνομα και φώναξε και άλλον κλπ, κάπως τους έχει κολλήσει στο μυαλό ή κάποιος τους το είχε πει ότι πρέπει να είναι έτσι και αυτό κάνουν, προφανώς το σύστημα τους το επιτρέπει αλλά δεν είναι ενήμεροι,

ευχαριστώ για την εκτενή απάντηση

Καλά έκανε και δεν στη πέρασε, δεν είναι σωστό και ειδικά σε πράγμα που κάνει πάνω από 500€ και σε περίπτωση ελέγχου θα σου ζητήσουν και πληρωμή από τράπεζα..

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/6/2019 στις 12:15 ΠΜ, logistoulis είπε

Καλά έκανε και δεν στη πέρασε, δεν είναι σωστό και ειδικά σε πράγμα που κάνει πάνω από 500€ και σε περίπτωση ελέγχου θα σου ζητήσουν και πληρωμή από τράπεζα..

δεν καταλαβαίνω την οπτική σου, δηλαδή όταν παραγγέλνεις τηλεφωνικά/ηλεκτρονικά γιατί να σε αφήνει? επίσης να ξέρεις στο πλαίσιο υπάρχει το κόλλημα, Κωτσό/media markt κ.α ποτέ δεν είχα πρόβλημα, και δεν είναι πάνω από 500€. (320 έκανε)

Αν όντως "νομικά" πρέπει να είναι έτσι τότε πάσο, αν όμως ισχύει αυτό τότε Κωτσό, μιντια μαρκτ κ.α που δεν τους πειράζει παρανομούν? και το πλαίσιο παρανομεί όταν το κάνει ηλεκτρονικά και όχι όταν έχεις φυσική παρουσία? δεν βγάζει νόημα.

Επεξ/σία από a123xxsp
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, a123xxsp είπε

δεν καταλαβαίνω την οπτική σου, δηλαδή όταν παραγγέλνεις τηλεφωνικά/ηλεκτρονικά γιατί να σε αφήνει? επίσης να ξέρεις στο πλαίσιο υπάρχει το κόλλημα, Κωτσό/media markt κ.α ποτέ δεν είχα πρόβλημα, και δεν είναι πάνω από 500€. (320 έκανε)

η οπτική μου έχει να κάνει καθαρά με το ότι σε μια επιχείρηση δε μπορεί να πληρώνει τα εξοδά σου κάποιος που είναι εκτος επιχειρησης 

και δεν είναι δική μου οπτική, έχει να κάνει με το αν το έξοδο θα αναγνωριστεί ή όχι

το  ότι είναι τεχνικά εφικτό να χρεωθεί μια κάρτα είτε online είτε σε pos είναι κάτι παντελώς άσχετο με το φορολογικό κομμάτι (που εμένα με ενδιαφέρει κυρίως και οποιονδήποτε θα έπρεπε βέβαια)

• Like 4
Δημοσ.

Παιδια το κουραζετε.Οποτε εχω παει να παρω κινητο με τιμολογιο , παντα ζητανε καρτα του ιδιοκτητη της επιχειρησης.Προφανως το pos θα περασει οποια καρτα του βαλεις , αλλα φορολογικα θα γινει μαλακια αν η καρτα δεν ειναι του ιδιοκτητη της επιχειρησης (ή εταιρικη τελοσπαντων αναλογως για τι ειδους επιχειρηση μιλαμε).

Ειναι ο,τι ειπε ο @logistoulis . Σε πιθανο ελεγχο , θα γινει μπλεξιμο.Βεβαια ποιος πληρωνει τα εξοδα (της επιχειρησης) ειναι αδιαφορο για την Εφορια.Δηλαδη αν πω σε φιλο μου κοφτο τιμολογιο πληρωσε το με την πιστωτικη σου και σου πληρωνω εγω σε μετρητο το ποσο , ειναι αδιαφορο σαν σεναριο για την εφορια.Η εφορια θελει να δει να συμπιπτει τιμολογιο με την αντιστοιχουσα "κινηση χρηματος" στα χαρτια και σαν συναλλαγη στο τραπεζικο συστημα.Τιποτα αλλο.

Δημοσ.

Μου ήρθε και εμένα email για παραλαβή για το S10e, με τιμή μαζί με το κουπόνι. Θεωρώ πως θα περάσει και η επιστροφή της eurobank γτ δε νομίζω ότι η eurobank μπορεί να τσεκαρει αν έχει περαστεί κ άλλη έκπτωση.

Ωστόσο έχω τους ενδοιασμούς μου να σκάσω 500 ευρώ για ένα κινητό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...