Porfi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα και από μένα, Περίπου ένα έτος πριν τελείωσα το ΤΕΙ Μεσολογγίου (ΕΠΔΟ) Εφαρμογών πληροφορικής στη Διοίκηση & Οικονομία. Η σχολή έκλεισε, άλλαξε, μετονομάστηκε κτλ. με το σχέδιο Αθηνά το 2013 (μπήκα το 2012) για όποιον γνωρίζει. Τέλος πάντων αυτά ανήκουν στην ιστορία, εγώ πήρα το πτυχίο μου σαν ΕΠΔΟ. Θα ήθελα να δώσω κάποια εξειδίκευση παραπάνω στο βιογραφικό μου μιας που η αγορά εκεί έξω δε ξέρει τι ζητά τελικά! 25 χρόνο με προ υπηρεσία 40αρι και μισθό της πλάκας, αλλά αυτά είναι προσωπικά σχόλια...! Έχω δει δύο μεταπτυχιακά: 1) Ασφάλεια Η/Υ και δικτύων και 2) Συστήματα ασύρματης επικοινωνίας Γενικά το όλο εγχείρημα μου αξίζει το κόπο; Τι ξέρουμε για αυτό το Πανεπιστήμιο; γενικότερα για τα δύο μεταπτυχιακά που μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον, έχουν αναγνώριση και ανταπόκριση από την αγορά;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 ξερεις εχει και το αιγαιου εξαποστασεως πληροφορικη. και φυσικα αν εισαι απο αθηνα ειναι το παπει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα