grif0s Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Πήρα πρόσφατα από ένα φίλο ένα S8 galaxy. Πριν το δώσει έκανε ένα factory reset. Όλα λειτουργούν κανονικά εκτός από το gps. Βρίσκει την τοποθεσία μου αλλά δεν ανανεώνεται με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω την πλοήγηση. Έχω δοκιμάσει διάφορες εφαρμογές, να βγάλω τη θήκη, να κλείσω τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας αλλά τπτ. Έχετε κάποια προταση; επίσης πως μπορώ να δω εάν φταίει το hardware? Βάζω κ μια φωτο από μια εφαρμογή gps status Toolbox Ευχαριστώ
saruman123 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, grif0s είπε Καλησπέρα σε όλους. Πήρα πρόσφατα από ένα φίλο ένα S8 galaxy. Πριν το δώσει έκανε ένα factory reset. Όλα λειτουργούν κανονικά εκτός από το gps. Βρίσκει την τοποθεσία μου αλλά δεν ανανεώνεται με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω την πλοήγηση. Έχω δοκιμάσει διάφορες εφαρμογές, να βγάλω τη θήκη, να κλείσω τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας αλλά τπτ. Έχετε κάποια προταση; επίσης πως μπορώ να δω εάν φταίει το hardware? Βάζω κ μια φωτο από μια εφαρμογή gps status Toolbox Ευχαριστώ Κάνε Hard reset μέσω recovery.
grif0s Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Υπάρχει κάποιος οδηγός; Επίσης θα χάσω όλα τα δεδομενα;
saruman123 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάνεις πρώτα ένα backup με το Smart Switch η με το link που θα σου δώσω(έχει και άλλα ) και μετά hard reset. Link(backup & hard reset) https://www.hardreset.info/devices/samsung/samsung-g950f-galaxy-s8/hardreset/first-method/ Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από saruman123
AntiCambeR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Λογικά αν λειτουργούσε το GPS πρίν το factory reset, να είναι πρόβλημα software, αν δεν λειτουργούσε, να είναι πρόβλημα hardware το οποίο οφείλεται η σε αστοχία υλικού η απο πτώση.
grif0s Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Εν τέλει ήταν από Πριν Έτσι. Άμα είναι hardware με μια αλλαγή εσωτερικής κεραίας θα δουλέψει ή παίζει να είναι "βαθυτερο" το πρόβλημα; Και είναι σπαστικό γιατί Όταν περπατάω και το ανοίγω ανταποκρίνεται Καλά. Στην οδήγηση τα παίζει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα