Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Πήρα πρόσφατα από ένα φίλο ένα S8 galaxy. Πριν το δώσει έκανε ένα factory reset. Όλα λειτουργούν κανονικά εκτός από το gps. Βρίσκει την τοποθεσία μου αλλά δεν ανανεώνεται με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω την πλοήγηση.  Έχω δοκιμάσει διάφορες εφαρμογές,  να βγάλω τη θήκη, να κλείσω τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας αλλά τπτ. Έχετε κάποια προταση; επίσης πως μπορώ να δω εάν φταίει το hardware? 

Βάζω κ μια φωτο από μια εφαρμογή  gps status Toolbox 

Ευχαριστώ 

Screenshot_20190604-105254_GPS Status.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, grif0s είπε

Καλησπέρα σε όλους. Πήρα πρόσφατα από ένα φίλο ένα S8 galaxy. Πριν το δώσει έκανε ένα factory reset. Όλα λειτουργούν κανονικά εκτός από το gps. Βρίσκει την τοποθεσία μου αλλά δεν ανανεώνεται με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω την πλοήγηση.  Έχω δοκιμάσει διάφορες εφαρμογές,  να βγάλω τη θήκη, να κλείσω τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας αλλά τπτ. Έχετε κάποια προταση; επίσης πως μπορώ να δω εάν φταίει το hardware? 

Βάζω κ μια φωτο από μια εφαρμογή  gps status Toolbox 

Ευχαριστώ 

Screenshot_20190604-105254_GPS Status.jpg

Κάνε Hard reset μέσω recovery.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνεις πρώτα ένα backup με το Smart Switch η με το link που θα σου δώσω(έχει και άλλα ) και μετά hard reset.

Link(backup & hard reset) https://www.hardreset.info/devices/samsung/samsung-g950f-galaxy-s8/hardreset/first-method/

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Λογικά αν λειτουργούσε το GPS πρίν το factory reset, να είναι πρόβλημα software, αν δεν λειτουργούσε, να είναι πρόβλημα hardware το οποίο οφείλεται η σε αστοχία υλικού η απο πτώση.

Δημοσ.

Εν τέλει ήταν από Πριν Έτσι. Άμα είναι hardware με μια αλλαγή εσωτερικής κεραίας θα δουλέψει ή παίζει να είναι "βαθυτερο" το πρόβλημα;

Και είναι σπαστικό γιατί Όταν περπατάω και το ανοίγω ανταποκρίνεται Καλά. Στην οδήγηση τα παίζει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...