mp123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, haris013 είπε Αν ξέρεις τα νούμερα σου γιατί δεν παραγγέλνεις online a&f ? Έχουν πολύ καλό e-shop και customer service, εγώ από εκεί παίρνω από tshirts μέχρι βερμούδες και πουκάμισα, πολύ καλή ποιότητα και τίμια στο κόστος τους αναλογικά Δεν θελω να μπλεκω με paypal κλπ. Πριν τρεις μηνες ειμουν στο χιουστον.ειχαν εκπτωσεις.το official μαγαζι a&f ηταν στο galleria mall.απεναντι ηταν η hollister. t shirts xs 10 δολλαρια το ενα.τζαμπα πραγμα.εδω τα εχουν 40 ευρω.τα πολο καπου στα 20 δολλαρια. Καναμε τζαμπα αγορες για το καλοκαιρι.μια χαρα. 1
haris013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, mp123 είπε Δεν θελω να μπλεκω με paypal κλπ. Πριν τρεις μηνες ειμουν στο χιουστον.ειχαν εκπτωσεις.το official μαγαζι a&f ηταν στο galleria mall.απεναντι ηταν η hollister. t shirts xs 10 δολλαρια το ενα.τζαμπα πραγμα.εδω τα εχουν 40 ευρω.τα πολο καπου στα 20 δολλαρια. Καναμε τζαμπα αγορες για το καλοκαιρι.μια χαρα. σε νιώθω! το ίδιο κάνω όποτε πάω ιταλία και έχω λίγο χρόνο για ψώνια, φέρνω spare βαλίτσα γι'αυτό το λόγο. Πραγματικές εκπτώσεις σε ρούχα/παπούτσια κλπ. Επίσης εχω σταμπάρει 2-3 μαγαζιά με εξαιρετικά tailor made σακάκια και πουκάμισα σε πολύ καλές τιμές, όταν βρίσκομαι πάνω από βδομάδα θα μπω στον πειρασμό και θα ράψω 1
mp123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 14 λεπτά πριν, haris013 είπε σε νιώθω! το ίδιο κάνω όποτε πάω ιταλία και έχω λίγο χρόνο για ψώνια, φέρνω spare βαλίτσα γι'αυτό το λόγο. Πραγματικές εκπτώσεις σε ρούχα/παπούτσια κλπ. Επίσης εχω σταμπάρει 2-3 μαγαζιά με εξαιρετικά tailor made σακάκια και πουκάμισα σε πολύ καλές τιμές, όταν βρίσκομαι πάνω από βδομάδα θα μπω στον πειρασμό και θα ράψω Το καλο ειναι οτι αμερικη ολοι ειναι πανω απο large στο νουμερο και ετσι στις εκπτωσεις εγω που ειμαι xs και s βρισκω τα παντα στις εκπτωσεις.εδω ελλαδα στις εκπτωσεις δεν ψωνιζω γιατι δεν υπαρχουν νουμερα.αναγκαστικα πηγαινω στην αρχη σεζον για να βρω χωρις εκπτωση. 2
zio10 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 15 ώρες πριν, xgol είπε Σιγουρα τρολλαρεις οτι εβαλες δοσεις για τα RL.. Τα καρώ δεν είναι στη μόδα. Και σίγουρα οταν ψάχνεις για κατι διαχρονικό πρέπει να επιλέξεις ενα μονόχρωμο. Αν μπορεί να βάλει άτοκες δόσεις γιατί να τρολάρει;
xgol Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 13 ώρες πριν, mp123 είπε Δεν θελω να μπλεκω με paypal κλπ. Πριν τρεις μηνες ειμουν στο χιουστον.ειχαν εκπτωσεις.το official μαγαζι a&f ηταν στο galleria mall.απεναντι ηταν η hollister. t shirts xs 10 δολλαρια το ενα.τζαμπα πραγμα.εδω τα εχουν 40 ευρω.τα πολο καπου στα 20 δολλαρια. Καναμε τζαμπα αγορες για το καλοκαιρι.μια χαρα. Ε ποιος φοραει xs απο εμας.. Μ έπιασε μια κλειστοφοβία τοσο που αναφέρεις τις στενές γραμμές 47 λεπτά πριν, zio10 είπε Αν μπορεί να βάλει άτοκες δόσεις γιατί να τρολάρει; Δε θα ασχολούμουν πότε στο να βαλω 60€ σε 6 άτοκες για ..παπούτσια. ποιο το νόημα?
tigergreg Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 50 λεπτά πριν, xgol είπε Δε θα ασχολούμουν πότε στο να βαλω 60€ σε 6 άτοκες για ..παπούτσια. ποιο το νόημα? Το νοημα ειναι οτι κανω αρκετες αγορες καθε μηνα οποτε βαζοντας δοσεις δεν την "ακους" στο τελος του μηνα..... Ασε που εστω θεωρητικα εισαι λιγο κερδισμενος. Εδικα τελος του χρονου που πλακωνουν εφορια-τελη κυκλοφοριας-ασφαλειες κλπ βολευουν οι ατοκες. Σε συνδυασμο δε με μπονους-επιστροφες κλπ ειναι λογαριασμος. Φετος πχ εχω εως τωρα 350 ευρω επιστροφη..... Και 200 ευρω αφορολογητη βενζινη εως τωρα.... 1
zio10 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, xgol είπε Ε ποιος φοραει xs απο εμας.. Μ έπιασε μια κλειστοφοβία τοσο που αναφέρεις τις στενές γραμμές Δε θα ασχολούμουν πότε στο να βαλω 60€ σε 6 άτοκες για ..παπούτσια. ποιο το νόημα? Στο ότι δε σου φαίνεται η αγορά.
nzeppos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 6/6/2019 στις 11:07 ΜΜ, stormrain είπε Βrooks Brothers κι απο μενα, πολυ καλη σχεση ποιοτητας τιμης. Επισης προσωπικα μου αρεσουν και τα Nara Camicie, τωρα δεν ξερω αν θεωρειται φιγουρατη μαρκα (μαλλον οχι), αλλα ειναι σιγουρα ποιοτικη. Brooks Brothers, ούτε καν ακουστά δεν τα είχα μιας και δεν είμαι του αθλήματος. Βασιζόμενος στο σχόλιό σου πήγα και πήρα τρία από δαύτα σήμερα και είναι όντως κορυφή. Έπονται κι άλλα στο μέλλον. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από nzeppos 2
Ablaoublas_542 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Επεκτεινεται η xiaomiτιδα και στα πουκαμισα σιγα σιγα βλεπω.. 2
AristidisZ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, nzeppos είπε Brooks Brothers, ούτε καν ακουστά δεν τα είχα μιας και δεν είμαι του αθλήματος. Βασιζόμενος στο σχόλιό σου πήγα και πήρα τρία από δαύτα σήμερα και είναι όντως κορυφή. Έπονται κι άλλα στο μέλλον. Είναι πολύ καλά, έχω φίλο που παίρνει, και είναι απόλυτα ευχαριστημένος. αλλά και ακόμα σε εκπτώσεις / στοκάδικα δύσκολα να τα πετύχεις σε καλή τιμή (κάτω από 70-80€) Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από AristidisZ
jimis98 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, nzeppos είπε Brooks Brothers, ούτε καν ακουστά δεν τα είχα μιας και δεν είμαι του αθλήματος. Βασιζόμενος στο σχόλιό σου πήγα και πήρα τρία από δαύτα σήμερα και είναι όντως κορυφή. Έπονται κι άλλα στο μέλλον. πες μας πως ειναι και στο σιδερωμα
nzeppos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 ΟΚ ευχαρίστως, δεν τα έχω πλύνει/σιδερώσει ακόμα αλλά μόλις το κάνω θα επανέλθω. Πάντως ο (ευγενέστατος) πωλητής στο Golden Hall μου είπε ότι θεωρητικά μπορούν να φορεθούν και χωρίς καθόλου σιδέρωμα, αλλά καλό θα είναι να πατηθούν έστω για μισό λεπτό ώστε να πάρουν τη φόρμα τους. Θα φανεί στην πράξη. 3 ώρες πριν, AristidisZ είπε Είναι πολύ καλά, έχω φίλο που παίρνει, και είναι απόλυτα ευχαριστημένος. αλλά και ακόμα σε εκπτώσεις / στοκάδικα δύσκολα να τα πετύχεις σε καλή τιμή (κάτω από 70-80€) Η fixed τιμή στα επίσημα μαγαζιά είναι 129 ευρώ το κομμάτι, αλλά έχω δει και χαμηλότερες στο internet (φαντάζομαι σε μαγαζιά με μικρότερη ποικιλία, στοκατζίδικα κλπ). Θα περάσω και από εκπτωτικό χωριό να ρίξω μια ματιά τι έχουν εκεί, λογικά θα είναι φθηνότερα. Αυτό το ΣΚ έχει προσφορά που είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή αν όντως έχουν απόθεμα και όχι σκόρπια κομμάτια: https://www.mcarthurglen.com/el/outlets/gr/designer-outlet-athens/Προσφορές/brooks-brothers/ Αναφορά σε κείμενο Με την αγορά 4 πουκαμίσων και άνω, -50% από την αρχική τιμή Ισχύει από 15-06-2019 έως 17-06-2019
AristidisZ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, nzeppos είπε Η fixed τιμή στα επίσημα μαγαζιά είναι 129 ευρώ το κομμάτι, αλλά έχω δει και χαμηλότερες στο internet (φαντάζομαι σε μαγαζιά με μικρότερη ποικιλία, στοκατζίδικα κλπ). Θα περάσω και από εκπτωτικό χωριό να ρίξω μια ματιά τι έχουν εκεί, λογικά θα είναι φθηνότερα. Αυτό το ΣΚ έχει προσφορά που είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή αν όντως έχουν απόθεμα και όχι σκόρπια κομμάτια: https://www.mcarthurglen.com/el/outlets/gr/designer-outlet-athens/Προσφορές/brooks-brothers/ Καλά, αν το έχει σε τίποτα πιο ακριβά κομμάτια και πρέπει να τζιράρεις κάνα 600ρι (για να πληρώσεις 300) δεν το λες και killer deal Συν ότι θα πρέπει να έχει πλήρη γκάμα σε μεγέθη
nzeppos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Από όσα έχω καταλάβει (σάμπως τους ήξερα και από παλιά...) όλα τους τα κομμάτια είναι εξ' ορισμού σχετικά ακριβά, οπότε το 300άρι δεν το γλυτώνεις με έκπτωση ή χωρίς. Για τη συγκεκριμένη κατηγορία όμως νομίζω είναι καλή περίπτωση, όπως και να 'χει 50% έκπτωση είναι 50% έκπτωση. Ψήνω τη γυναίκα να πάει στο McArthur να ρίξει μια ματιά αν προλάβει, γιατί εγώ δυστυχώς θα είμαι εκτός. Το πιθανότερο είναι πως το outlet δεν θα έχει επαρκή γκάμα, ειδικά για κάτι βοϊδοζβέρκους σαν τον δικό μου (εδώ δεν είχαν στο Golden Hall στα μισά που κοιτάξαμε). Οπότε δεν θα πάρει τίποτα και αμέσως-αμέσως θα γλιτώσω ένα 300άρι, καλή φάση. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από nzeppos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα