nero62 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Ένα απλό ερώτημα, σου φαίνεται το ποσό του προστίμου ότι θα έκανε κάποια διαφορά στην οικονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου μόνο το ΑΕΠ της Γερμανίας είναι 3.67 τρις, δηλαδή 3670 δις; Ή πιστεύεις το ποσό αυτό είναι ικανή να κάνει την Ευρωπαϊκή Ένωση να ρίχνει άδικα πρόστιμα βάζοντας σε κίνδυνο την αξιοπιστίας της; Ή το ότι ο άλλος μπορεί να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και να αποδείξει ότι το πρόστιμο δεν είναι σωστό, οπότε η Ευρωπαϊκή ένωση θα χάσει και δικαστικά έξοδα και αξιοπιστία; Και για να πάμε στο δια ταύτα, διαφωνείς με κάτι στο κατηγορητήριο; Το θέμα δεν είναι φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι. Το θέμα είναι ΠΟΙΟΙ θα φάνε τις εισπράξεις των προστίμων αυτών. Γνωρίζεις λεπτομέρειες να μας πεις? Όσο για την αδικία η την αξιοπιστία της ευρωπαϊκής ένωσης και τις αποφάσεις που παίρνει αυτή, προ πολλού για πολλούς είναι ήδη δεδομένα αρνητικά. Τώρα για ποιο λόγο εσύ δικαιολογείς την ευρωπαϊκή ένωση αυτό είναι δική σου γνώμη. Αν όμως δεν είσαι εκ των έσω με απτές αποδείξεις δεν έχεις κανένα δικαίωμα να λες με σιγουριά οτιδήποτε. Και στα διαταύτα για πες μου εσύ που συμφωνείς? Εγώ διαφωνώ στα πάντα με το κατηγορητήριο με το σημαντικότερο από όλα μίλησε ο ευρωπαϊκός λαός? Έγινε κάποιο ψήφισμα από ενοχλημένους Ευρωπαίους που σερφάρουν στο δίκτυο? Η είναι απλά απόφαση της ευρωπαϊκής ένωσης? Δεν είμαστε τίποτε εμείς η έστω πολύ ασήμαντοι για να σχολιάσουμε με λεπτομέρειες την συγκεκριμένη δίκη/απόφαση καθώς και να κρίνουμε έναν γίγαντα στο χώρο όπως είναι η google. Αλλά το να διαφωνείς σε κάτι και μάλιστα να το εκμεταλλεύεσαι καθημερινά προς όφελος σου και ξαφνικά να βγάζεις νύχια και δόντια σε αυτό δίχως λόγο και αιτία συμφωνώντας με την ευρωπαϊκή ένωση και με τους μπρουρτζόβλαχους στο κογκρέσο θα πρέπει να το βασίσεις και κάπου. Για πάμε... 2
Retromaniac Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, nero62 είπε Το θέμα δεν είναι φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι. Το θέμα είναι ΠΟΙΟΙ θα φάνε τις εισπράξεις των προστίμων αυτών. Γνωρίζεις λεπτομέρειες να μας πεις? Όσο για την αδικία η την αξιοπιστία της ευρωπαϊκής ένωσης και τις αποφάσεις που παίρνει αυτή, προ πολλού για πολλούς είναι ήδη δεδομένα αρνητικά. Τώρα για ποιο λόγο εσύ δικαιολογείς την ευρωπαϊκή ένωση αυτό είναι δική σου γνώμη. Αν όμως δεν είσαι εκ των έσω με απτές αποδείξεις δεν έχεις κανένα δικαίωμα να λες με σιγουριά οτιδήποτε. Και στα διαταύτα για πες μου εσύ που συμφωνείς? Εγώ διαφωνώ στα πάντα με το κατηγορητήριο με το σημαντικότερο από όλα μίλησε ο ευρωπαϊκός λαός? Έγινε κάποιο ψήφισμα από ενοχλημένους Ευρωπαίους που σερφάρουν στο δίκτυο? Η είναι απλά απόφαση της ευρωπαϊκής ένωσης? Δεν είμαστε τίποτε εμείς η έστω πολύ ασήμαντοι για να σχολιάσουμε με λεπτομέρειες την συγκεκριμένη δίκη/απόφαση καθώς και να κρίνουμε έναν γίγαντα στο χώρο όπως είναι η google. Αλλά το να διαφωνείς σε κάτι και μάλιστα να το εκμεταλλεύεσαι καθημερινά προς όφελος σου και ξαφνικά να βγάζεις νύχια και δόντια σε αυτό δίχως λόγο και αιτία συμφωνώντας με την ευρωπαϊκή ένωση και με τους μπρουρτζόβλαχους στο κογκρέσο θα πρέπει να το βασίσεις και κάπου. Για πάμε... Τα πρόστιμα πάνε στον προϋπολογισμό της ευρωπαϊκής ένωσης. Δεν τα παίρνει κάποιος. Όσον αφορά το πρόστιμο, έτσι συμβαίνει σε όλα τα κράτη/ενώσεις. Ψηφίζεις αντιπροσώπους και αυτοί κυβερνούν. Αλλά στην ουσία του κατηγορητηρίου, δεν μου είπες που διαφωνείς. Το ψήφισμα που λες δεν είναι το δια ταύτα. Είναι διαδικασία. Μπορείς να μου πεις που διαφωνείς με το κατηγορητήριο; Έχεις κάποια γνώση για το τι λέει; Ή απλά υποθέτεις ότι είναι άδικο; Αναφορά σε κείμενο Δεν είμαστε τίποτε εμείς η έστω πολύ ασήμαντοι για να σχολιάσουμε με λεπτομέρειες την συγκεκριμένη δίκη/απόφαση καθώς και να κρίνουμε έναν γίγαντα στο χώρο όπως είναι η google. Ωραία, είμαστε πολύ μικροί και ασήμαντοι για να σχολιάσουμε λεπτομέρειες. Παρά ταύτα θα ήθελες ένα ψήφισμα από εμάς του ασήμαντους και μικρούς για να φάει το πρόστιμο. Αντιφατικό λίγο; Ακόμη αυτό το μικροί και ασήμαντοι δεν ισχύει και για σένα καθώς και για τους άλλους που σχολιάζετε ότι το πρόστιμο είναι άδικο και η Ευρωπαϊκή ένωση το κάνει για να μαζέψει λεφτά; Ισχύει μόνο για αυτούς που λένε ότι καλά κάνει που τρώει πρόστιμο; Άδικο λίγο δεν νομίζεις; Αναφορά σε κείμενο Αλλά το να διαφωνείς σε κάτι και μάλιστα να το εκμεταλλεύεσαι καθημερινά προς όφελος σου και ξαφνικά να βγάζεις νύχια και δόντια σε αυτό δίχως λόγο και αιτία συμφωνώντας με την ευρωπαϊκή ένωση και με τους μπρουρτζόβλαχους στο κογκρέσο θα πρέπει να το βασίσεις και κάπου. Πρώτον, το ίδιο θα πρέπει να κάνει και κάποιος που λέει ότι το πρόστιμο είναι άδικο και ότι η Ευρωπαική ένωση το κάνει για λεφτά. Το βασίσατε κάπου εσείς αυτό; Ή εσείς δεν χρειάζεται; Εγώ τουλάχιστον χρησιμοποίησα μία λογική επιχειρηματολογία και μπορώ να μιλήσω και λίγο για την ουσία, αφού ασχολούμαι με web development και διαφημίσεις. Δεύτερον, λες "και ξαφνικά να βγάζεις νύχια και δόντια σε αυτό δίχως λόγο και αιτία". Καταρχήν απλά σχολιάζω όπως και εσύ. Χρειάζομαι κάποια αιτία πέρα από το να απαντήσω κάποιους που πιστεύουν ότι το κάνει για τα λεφτά; Έχεις εσύ κάποια αιτία που λες ότι το κάνει για τα λεφτά; Δηλαδή όποιος λέει για την google πρέπει να έχει κάποια αιτία ενώ για την Ευρωπαική ένωση δεν χρειάζεται; Και το νύχια και δόντια που το είδες; Εγώ απαντώ ήρεμα και ωραία. Δες λίγο τον τρόπο που απάντησες και το ύφος του γραπτού σου και δες και το δικό μου και μετά πες μου ποιος χρησιμοποιεί νύχια και δόντια.... Σίγουρα όχι εγώ... Αναφορά σε κείμενο Για πάμε... Μάλλον το έχεις δει για ματς... Δεν έχω κάποια αντιδικία μαζί σου και ούτε θα ασχοληθώ περισσότερο να δούμε ποιος έχει δίκιο. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από Retromaniac 4
nero62 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Τα πρόστιμα πάνε στον προϋπολογισμό της ευρωπαϊκής ένωσης. Δεν τα παίρνει κάποιος. Όσον αφορά το πρόστιμο, έτσι συμβαίνει σε όλα τα κράτη/ενώσεις. Ψηφίζεις αντιπροσώπους και αυτοί κυβερνούν. Αλλά στην ουσία του κατηγορητηρίου, δεν μου είπες που διαφωνείς. Το ψήφισμα που λες δεν είναι το δια ταύτα. Είναι διαδικασία. Μπορείς να μου πεις που διαφωνείς με το κατηγορητήριο; Έχεις κάποια γνώση για το τι λέει; Ή απλά υποθέτεις ότι είναι άδικο; Ωραία, είμαστε πολύ μικροί και ασήμαντοι για να σχολιάσουμε λεπτομέρειες. Παρά ταύτα θα ήθελες ένα ψήφισμα από εμάς του ασήμαντους και μικρούς για να φάει το πρόστιμο. Αντιφατικό λίγο; Ακόμη αυτό το μικροί και ασήμαντοι δεν ισχύει και για σένα καθώς και για τους άλλους που σχολιάζετε ότι το πρόστιμο είναι άδικο και η Ευρωπαϊκή ένωση το κάνει για να μαζέψει λεφτά; Ισχύει μόνο για αυτούς που λένε ότι καλά κάνει που τρώει πρόστιμο; Άδικο λίγο δεν νομίζεις; Πρώτον, το ίδιο θα πρέπει να κάνει και κάποιος που λέει ότι το πρόστιμο είναι άδικο και ότι η Ευρωπαική ένωση το κάνει για λεφτά. Το βασίσατε κάπου εσείς αυτό; Ή εσείς δεν χρειάζεται; Εγώ τουλάχιστον χρησιμοποίησα μία λογική επιχειρηματολογία και μπορώ να μιλήσω και λίγο για την ουσία, αφού ασχολούμαι με web development και διαφημίσεις. Δεύτερον, λες "και ξαφνικά να βγάζεις νύχια και δόντια σε αυτό δίχως λόγο και αιτία". Καταρχήν απλά σχολιάζω όπως και εσύ. Χρειάζομαι κάποια αιτία πέρα από το να απαντήσω κάποιους που πιστεύουν ότι το κάνει για τα λεφτά; Έχεις εσύ κάποια αιτία που λες ότι το κάνει για τα λεφτά; Δηλαδή όποιος λέει για την google πρέπει να έχει κάποια αιτία ενώ για την Ευρωπαική ένωση δεν χρειάζεται; Και το νύχια και δόντια που το είδες; Εγώ απαντώ ήρεμα και ωραία. Δες λίγο τον τρόπο που απάντησες και το ύφος του γραπτού σου και δες και το δικό μου και μετά πες μου ποιος χρησιμοποιεί νύχια και δόντια.... Σίγουρα όχι εγώ... Μάλλον το έχεις δει για ματς... Δεν έχω κάποια αντιδικία μαζί σου και ούτε θα ασχοληθώ περισσότερο να δούμε ποιος έχει δίκιο. Δεν το έχω δει για ματς ούτε και θα συνεχίσω γιατί εκεί θα καταλήξει. Ο καθένας έχει την γνώμη του. Τώρα πως την βασίζει αυτό είναι επίσης προσωπικό για τον καθένα. Παντού υπάρχουν οι στρατηγικές οι πονηρές για να βγάλει χρήμα μια μεγάλη εταιρία σαν την google. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να την θεωρούμε κλέφτρα και να βάζουμε πρόστιμα δίχως να γνωρίζουμε καν πως κάνει αυτό που κάνει. Στηριζόμενοι μόνο στις θεωρίες μας και στην υποτιθέμενη γνώση από αυτά που διαβάζουμε. Μην μιλάς με σιγουριά επειδή το διάβασες κάπου. Και τονίζω ξανά διαφωνώ παντού. Δεν χρειάστηκε να το μελετήσω σε βάθος όπως έκανες εσύ προφανώς γιατί δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Όπως είπα δεν είμαι ούτε εγώ ούτε εσύ ούτε κανένας μας ικανός να κρίνω και να μελετήσω γιατί πως και αν είναι άδικο η όχι. Αυτό που ξέρω με σιγουριά (πες το ένστικτο) είναι ότι η google δεν κλέβει κανέναν. Ούτε εκμεταλλεύεται κανέναν. Η έστω αν το κάνει το κάνει με τρόπο τέτοιο τόσο έξυπνο που οι μη γνώστες να είναι τα θύματα Παράνομα? 100% όχι. Δεν νομίζω μια τόσο μεγάλη έξυπνη εταιρία όπως η google (ελπίζω ότι τουλάχιστον σε αυτό συμφωνείς) θα έκανε ένα τόσο τραγικό λάθος. Πονηρά? Σίγουρα! Αφού μπορεί και το κάνει εγώ προσωπικά βγάζω το καπέλο και ποτέ μα ποτέ δεν την άφησα να με εκμεταλλευτεί με τον οποιονδήποτε τρόπο. Παράλληλα θαυμάζω τον τρόπο που εξελίσσεται και ταυτόχρονα ζηλεύω όλους αυτούς που δουλεύουν εκεί μέσα και κάνουν καριέρα. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Όχι λοιπόν... από μένα δεν είναι έτσι. Είπα ότι δεν θα το συνεχίσω και να που το συνεχίζω.. My bad... 1
zx1234r Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Εγώ έκανα google το ρήμα εφεσιβάλλω....τι μαθαίνει κανείς. 1
Retromaniac Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, nero62 είπε Δεν το έχω δει για ματς ούτε και θα συνεχίσω γιατί εκεί θα καταλήξει. Ο καθένας έχει την γνώμη του. Τώρα πως την βασίζει αυτό είναι επίσης προσωπικό για τον καθένα. Παντού υπάρχουν οι στρατηγικές οι πονηρές για να βγάλει χρήμα μια μεγάλη εταιρία σαν την google. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να την θεωρούμε κλέφτρα και να βάζουμε πρόστιμα δίχως να γνωρίζουμε καν πως κάνει αυτό που κάνει. Στηριζόμενοι μόνο στις θεωρίες μας και στην υποτιθέμενη γνώση από αυτά που διαβάζουμε. Μην μιλάς με σιγουριά επειδή το διάβασες κάπου. Και τονίζω ξανά διαφωνώ παντού. Δεν χρειάστηκε να το μελετήσω σε βάθος όπως έκανες εσύ προφανώς γιατί δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Όπως είπα δεν είμαι ούτε εγώ ούτε εσύ ούτε κανένας μας ικανός να κρίνω και να μελετήσω γιατί πως και αν είναι άδικο η όχι. Αυτό που ξέρω με σιγουριά (πες το ένστικτο) είναι ότι η google δεν κλέβει κανέναν. Ούτε εκμεταλλεύεται κανέναν. Η έστω αν το κάνει το κάνει με τρόπο τέτοιο τόσο έξυπνο που οι μη γνώστες να είναι τα θύματα Παράνομα? 100% όχι. Δεν νομίζω μια τόσο μεγάλη έξυπνη εταιρία όπως η google (ελπίζω ότι τουλάχιστον σε αυτό συμφωνείς) θα έκανε ένα τόσο τραγικό λάθος. Πονηρά? Σίγουρα! Αφού μπορεί και το κάνει εγώ προσωπικά βγάζω το καπέλο και ποτέ μα ποτέ δεν την άφησα να με εκμεταλλευτεί με τον οποιονδήποτε τρόπο. Παράλληλα θαυμάζω τον τρόπο που εξελίσσεται και ταυτόχρονα ζηλεύω όλους αυτούς που δουλεύουν εκεί μέσα και κάνουν καριέρα. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Όχι λοιπόν... από μένα δεν είναι έτσι. Είπα ότι δεν θα το συνεχίσω και να που το συνεχίζω.. My bad... Μάλλον με τρολλάρεις, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς πως στο ίδιο κείμενο κάνεις αυτό που λες στους άλλους να μην κάνουν και που έκανες και πριν.... 1 ώρα πριν, Plig88 είπε Εκλέχτηκαν και οι ευρωβουλευτές τώρα ,,,, τόσα εκατομμύρια πρέπει να δώσει σε αυτούς η ΕΕ ... Όσα έδινε και πριν. Δεν είναι νέο έξοδο 😛
Plig88 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Plig88 είπε Είναι δεν είναι μονοπωλιακή ,,,,,,, είναι η google , τέλος Είναι σαν τη Coca Cola ,,,, πως να το εξηγήσω ;!;!;δεν έχει ανταγωνιστές
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Τερατωδες μονοπωλειο ειναι .... Τους πηρε τοσα χρονια να παρουν πρεφα πως λειτουργει ;;
EmnIT Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Η έρευνα από την ΕΕ για την google δεν άρχισε τώρα έχει αρκετά χρόνια που την ψάχνουν δεν βάζουν πρόστιμα όπου νανε χωρίς κάποιο λόγο. οποιος λέει ότι δεν την νοιάζει για το πρόστιμο και ότι και να κάνει ΕΕ για να δούμε αν την μπαναρι τι έχει να γίνει θα πονέσει η όχι. Ένας κολοσσός δεν θέλει να χάνει πελάτες ποτέ μόνο να κερδίζει κ ας έχεις αξία 50δις γιατί η πραγματική αξία της τόσο είναι 2019 50δις σιγά η αμαζον κοστίζει 2,5 φορές πάνω! Σε λίγα χρόνια μόνο από το Android θα βγάζει χρήμα. 1
Choulio Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Στις 6/6/2019 στις 4:11 ΜΜ, nero62 είπε Δεν το έχω δει για ματς ούτε και θα συνεχίσω γιατί εκεί θα καταλήξει. Ο καθένας έχει την γνώμη του. Τώρα πως την βασίζει αυτό είναι επίσης προσωπικό για τον καθένα. Παντού υπάρχουν οι στρατηγικές οι πονηρές για να βγάλει χρήμα μια μεγάλη εταιρία σαν την google. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να την θεωρούμε κλέφτρα και να βάζουμε πρόστιμα δίχως να γνωρίζουμε καν πως κάνει αυτό που κάνει. Στηριζόμενοι μόνο στις θεωρίες μας και στην υποτιθέμενη γνώση από αυτά που διαβάζουμε. Μην μιλάς με σιγουριά επειδή το διάβασες κάπου. Και τονίζω ξανά διαφωνώ παντού. Δεν χρειάστηκε να το μελετήσω σε βάθος όπως έκανες εσύ προφανώς γιατί δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Όπως είπα δεν είμαι ούτε εγώ ούτε εσύ ούτε κανένας μας ικανός να κρίνω και να μελετήσω γιατί πως και αν είναι άδικο η όχι. Αυτό που ξέρω με σιγουριά (πες το ένστικτο) είναι ότι η google δεν κλέβει κανέναν. Ούτε εκμεταλλεύεται κανέναν. Η έστω αν το κάνει το κάνει με τρόπο τέτοιο τόσο έξυπνο που οι μη γνώστες να είναι τα θύματα Παράνομα? 100% όχι. Δεν νομίζω μια τόσο μεγάλη έξυπνη εταιρία όπως η google (ελπίζω ότι τουλάχιστον σε αυτό συμφωνείς) θα έκανε ένα τόσο τραγικό λάθος. Πονηρά? Σίγουρα! Αφού μπορεί και το κάνει εγώ προσωπικά βγάζω το καπέλο και ποτέ μα ποτέ δεν την άφησα να με εκμεταλλευτεί με τον οποιονδήποτε τρόπο. Παράλληλα θαυμάζω τον τρόπο που εξελίσσεται και ταυτόχρονα ζηλεύω όλους αυτούς που δουλεύουν εκεί μέσα και κάνουν καριέρα. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Όχι λοιπόν... από μένα δεν είναι έτσι. Είπα ότι δεν θα το συνεχίσω και να που το συνεχίζω.. My bad... Μην απαντατε ρε παιδια στο τρολ. Δεν ειναι δυνατον αυτο το κειμενο να ειναι προιον λογικης σκεψης. Αρνουμαι να το πιστεψω
Plig88 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Στις 6/6/2019 στις 3:25 ΜΜ, Plig88 είπε Εκλέχτηκαν και οι ευρωβουλευτές τώρα ,,,, τόσα εκατομμύρια πρέπει να δώσει σε αυτούς η ΕΕ ... 705 ευρωβουλευτές για το 2019 ,,,, αρα 705 x 300.000 ευρώ ο καθένας το χρόνο ,,, 211.500.000 ευρώ . Βάλε τις μεταφορές τους . Τα αυτοκίνητα τους . Το προσωπικό τους . Τις διαμονές τους και αλλά πολλά πολλά ,,,, πάνω από 600 μυρια
Choulio Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Plig88 είπε 705 ευρωβουλευτές για το 2019 ,,,, αρα 705 x 300.000 ευρώ ο καθένας το χρόνο ,,, 211.500.000 ευρώ . Βάλε τις μεταφορές τους . Τα αυτοκίνητα τους . Το προσωπικό τους . Τις διαμονές τους και αλλά πολλά πολλά ,,,, πάνω από 600 μυρια 600 μυρια ευρω για εναν πληθυσμο 500+ μυριων στην ΕΕ ειναι τίποτα. Πρακτικά παει 1 ευρω στον καθε πολιτη της ΕΕ για να αμοιβονται οι εκπροσωποι τους στο ευρωπαικό κοινοβούλιο. Τριχες δηλαδή.. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από Choulio
nafisjedriel Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εβδομάδα και γράφουν σε κάτι ευθείες), σε αυτή την περίπτωση έχει απόλυτο δίκιο. Είναι απαράδεκτη και ξεκάθαρα μονοπωλιακή αυτή η πρακτική της Google. Speed Test Scrabble Word Finder Solitaire Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από nafisjedriel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα