Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gmts είπε

Ξεκίνα καταρχάς τη δουλειά και μετά όλα τα άλλα(μιας και είσαι και 29).

34

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, kourkoumpini είπε

τί γίνεται όταν απολύεσαι ή οταν παραιτήσε? π.χ. μετά απο 3 μήνες φεύγεις απτη δουλεια, παύει να ισχύει και η ασφάλιση?

ισχύει για όλος η ασφάλιση του ικα. είτε δουλεύεις είτε είσαι άνεργη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

α χωρις ενσημα μπορω να κανω αιτηση για ασφαλιση?  ρωταω γιατι δεν εχω ξαναδουλεψει ελλαδα και δεν εχω ιδεα. και φυσικα δεν θελω ναμαι ανασφαλιστη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kourkoumpini είπε

α χωρις ενσημα μπορω να κανω αιτηση για ασφαλιση?  ρωταω γιατι δεν εχω ξαναδουλεψει ελλαδα και δεν εχω ιδεα. και φυσικα δεν θελω ναμαι ανασφαλιστη

νομίζω πως μόνο με το αμκα σου κάνεις δουλίτσα πλέον

ψάξε στο site της idika για την εφαρμογή atlas. σου δείχνει την ασφαλιστική σου ικανότητα.

Επεξ/σία από johnieXoX
Δημοσ.
30 minutes ago, kourkoumpini said:

34

Ναί 34. Έχεις είπες 5 πτυχία.

Σε τι κομμάτι/τομέα/κλάδο ψάχνεις δουλειά?

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gmts είπε

Ναί 34. Έχεις είπες 5 πτυχία.

Σε τι κομμάτι/τομέα/κλάδο ψάχνεις δουλειά?

σε πολλούς. έχω τελειώσει διάφορους κλάδους λολ.  τα πτυχία μου είναι οικονομικά, ευρωπαικές σπουδές και πληροφορική. έχω δουλέψει σε finance κομμάτι έξω. 

δεν υπάρχει όμως εταιρία ελλάδα που να μην έχω στείλει αίτηση χαχα. και θέση. έχω στείλει σε όλα, μάρκετινγκ, προγραμματίστρια, hr, λογίστρια, τράπεζες, project management, όλα. για να μην τα γράφω τσάμπα :P 

nada.  με φώναξαν για πρακτικη σε μια εταιρία. που θα πήγαινα...αλλά είχα κάνει ως senior auditor  έξω με την ίδια και θα ήταν κάπως κουλό...΄έχω προσέξει πως παίρνουν πολύ νεότερα άτομα, και από ελληνικά πανεπιστήμια ή ελληνική προυπηρεσία

Δημοσ.
10 minutes ago, kourkoumpini said:

σε πολλούς. έχω τελειώσει διάφορους κλάδους λολ.  τα πτυχία μου είναι οικονομικά, ευρωπαικές σπουδές και πληροφορική. έχω δουλέψει σε finance κομμάτι έξω. 

δεν υπάρχει όμως εταιρία ελλάδα που να μην έχω στείλει αίτηση χαχα. και θέση. έχω στείλει σε όλα, μάρκετινγκ, προγραμματίστρια, hr, λογίστρια, τράπεζες, project management, όλα. για να μην τα γράφω τσάμπα :P 

nada.  με φώναξαν για πρακτικη σε μια εταιρία. που θα πήγαινα...αλλά είχα κάνει ως senior auditor  έξω με την ίδια και θα ήταν κάπως κουλό...΄έχω προσέξει πως παίρνουν πολύ νεότερα άτομα, και από ελληνικά πανεπιστήμια ή ελληνική προυπηρεσία

Στο κομμάτι της πληροφορικής που ανήκω και δουλεύω εγώ(ICT-IT), υπάρχουν θέσεις DevOps και όχι μόνο.

Αν έχεις εμπειρία θα βρείς σίγουρα σε κάποιο κομάτι του ICT εδώ Ελλάδα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gmts είπε

Στο κομμάτι της πληροφορικής που ανήκω και δουλεύω εγώ(ICT-IT), υπάρχουν θέσεις DevOps και όχι μόνο.

Αν έχεις εμπειρία θα βρείς σίγουρα σε κάποιο κομάτι του ICT εδώ Ελλάδα.

έχω εμπειρία σε UAT,  όχι σε coding(αν και ξέρω). θα πήγαινα για junior όμως γιατι μου αρέσει ο κλάδος. αλλά δυστυχώς δεν με προτιμούν ίσως επειδή βλέπουν την finance προυπηρεσία και προτιμούν παιδιά με devs εμπειρία και δεν θέλουν καν άλλα πτυχία. ίσως θέλουν πιο νέους. δεν ξέρω. δεν υπάρχει όμως εταιρία που να μην έχω στείλει. και αυτό είναι το πρόβλημα..ότι αφου δεν έχει μείνει τπτ μάλλον πρέπει  να κοιτάξω πάλι για εξωτερικό. είμαι αρκετά απογοητευμένη. τσάμπα σπουδές

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/6/2019 στις 11:55 ΠΜ, kourkoumpini είπε

έχω εμπειρία σε UAT,  όχι σε coding(αν και ξέρω). θα πήγαινα για junior όμως γιατι μου αρέσει ο κλάδος. αλλά δυστυχώς δεν με προτιμούν ίσως επειδή βλέπουν την finance προυπηρεσία και προτιμούν παιδιά με devs εμπειρία και δεν θέλουν καν άλλα πτυχία. ίσως θέλουν πιο νέους. δεν ξέρω. δεν υπάρχει όμως εταιρία που να μην έχω στείλει. και αυτό είναι το πρόβλημα..ότι αφου δεν έχει μείνει τπτ μάλλον πρέπει  να κοιτάξω πάλι για εξωτερικό. είμαι αρκετά απογοητευμένη. τσάμπα σπουδές

Καλησπέρα kourkoumpini,

γράφω κυρίως για να πω ότι κάποτε είχα διαλέξει το ίδιο όνομα με εσάς. Όχι εδώ, σε ένα παιχνίδι.

Τώρα διάβασα και το κείμενό σας μέχρι τέλους και βλέπω "τσάμπα σπουδές"

Έχετε "point" σε αυτό. Αλλά όχι, μη το λέτε. Κανείς σας με σπουδές μη το ξαναπεί.

Έυχομαι να πάνε όλα καλά και να βρείτε μια δουλειά που να σας ικανοποιεί.

Στο εξωτερικό, θαρρώ πως θα έχετε καλύτερες ευκαιρίες και ποιοτικότερη ζωή. Αν και θα σας λείπουν συγγενείς και φίλοι. Για να λέτε "μάλλον πρέπει  να κοιτάξω πάλι για εξωτερικό" σημαίνει πως το έχετε ξαναζήσει

Φυσικά όλα αυτά τα ξέρετε, σκέφτηκα οτι ίσως σας δώσω ένα έναυσμα για οτιδήποτε. Σκέφτηκα ότι ίσως σας κάνω να νιώσετε "ένα τσακ" καλύτερα.

Έυχομαι και πάλι κάθε επιτυχία.. Και αν μου επιτρέπετε μια αγκαλίτσα και ένα φιλάκι στο μέτωπο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 hours ago, -^fallen said:

Καλησπέρα kourkoumpini,

γράφω κυρίως για να πω ότι κάποτε είχα διαλέξει το ίδιο όνομα με εσάς. Όχι εδώ, σε ένα παιχνίδι.

Έυχομαι και πάλι κάθε επιτυχία.. Και αν μου επιτρέπετε μια αγκαλίτσα και ένα φιλάκι στο μέτωπο.

giphy (2).gif

Δημοσ.

Δεν είναι δουλειά της προκοπής. Πήγενε για 3-4 μήνες για γρήγορα λεφτά και ψάξε κάτι στο αντικείμενο σου.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/6/2019 στις 12:35 ΠΜ, kourkoumpini είπε

τι γινεται με το ικα? πες οτι μετα απο ενα μηνα σε διωχνουν. χανεις την ασφαλιση?

Στις 7/6/2019 στις 8:09 ΠΜ, kourkoumpini είπε

εννοεις με προνοια? γιατι οταν πηγα γιατρο και με ρωτησε για ασφαλεια και αμκα, επρεπε να τα πληρωσω απτη τσεπη ολα (ειμαι ανω των 29 που εχουν ουτως η αλλως ασφαλιση)

Στις 7/6/2019 στις 10:23 ΠΜ, kourkoumpini είπε

ιδιωτικό, γιατί στο δημόσιο ήταν μετά απο μήνες και βιαζόμουν. ρώτησαν και είδαν πως δεν έχω ασφάλιση, οπότε..τί να με καλυψει? 

Στις 7/6/2019 στις 10:38 ΠΜ, kourkoumpini είπε

τί γίνεται όταν απολύεσαι ή οταν παραιτήσε? π.χ. μετά απο 3 μήνες φεύγεις απτη δουλεια, παύει να ισχύει και η ασφάλιση?

60 ένσημα χρειάζοταν να συμπληρώσουμε για έκδοση βιβλιαρίου Ι.Κ.Α τη περίοδο που πρωτοασφαλίστηκα εγώ.

Κάπου διάβασα για 75 οτι ισχύει από το 2019 αλλά δε γνωρίζω να πω οτι ισχύει.

Μπορείτε να στείλετε ένα email στο [email protected] 

Έχει και τηλεφωνική εξυπηρέτηση στο 1555 (χρέωση αστικής μονάδας αναλόγως παροχου)

Συγγνώμη που δε μπορώ να δώσω κάποια έγκυρη απάντηση

Με την ασφάλιση του ΕΦΚΑ μπορούμε να έχουμε καλύτερες τιμές σε συμβεβλημένα ιδιωτικά νοσοκομεία, αλλά για έγκυρη πληροφόρηση προτιμήστε τις μεθόδους επικοινωνίας που προανέφερα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Voyaller είπε

Δεν είναι δουλειά της προκοπής. Πήγενε για 3-4 μήνες για γρήγορα λεφτά και ψάξε κάτι στο αντικείμενο σου.

βρε ευκολο να το λες, αλλα ελα μου ντε που εχω στειλει πανω απο 400σιβι, απτον μαρτιο μονο! δεν υπαρχει εταιρια που δεν εχω στειλει! λολ

και μεγαλες εταιριες που μιλησα με διευθυντες...μου ειπαν ευθεως....μονο με γνωστο!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...