Wakka Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα κύριοι, θα ήθελα να προβώ σε αγορά κάμερας εσωτρεικού χώρου, με την οποία θα μπορω να συνδέομαι απευθείας από οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκομαι και να βλέπω live το τι γίνεται στο σπίτι μου. Θέλω να τοποθετήσω 2 κάμερες. Οπότε θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με το ποια κάμερα ή εταιρία θα προτείνατε, καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τς κάμερες μπορείτε να μου δώσετε. Το budget για τις 2 κάμερες δεν θέλω να ξεπερνάει τα 100 euro αν υπάρχει η δυνατότητα. Σας ευχαριστώ.
dollyyy19 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 απο λερου,εχει μια με 19.90,ουτε σε κινεζικα την βρισκεις τοσο φθηνα.πηρα δυο.οχι μονο εποπτευει τον χωρο,αλλα μπορεις μεσω του κινητου να την μετακινησεις πανω κατω δεξια αριστερα,σε μεγαλες γωνιες.παιρνει και καρτα,ειδοποιει οταν ανιχνευσει κινηση,και η νυχτερινη οραση της,ειναι γ-α-μ-α-τ-η στα 10 μετρα αποσταση που εχω στον χωρο.......
HamerZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 dollyyy19, τι ανάλυση έχει η κάμερα; Δεν βρήκα κάπου στο site του Leroy ούτε του κατασκευαστή
Ρεkλα Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 14 λεπτά πριν, HamerZ είπε dollyyy19, τι ανάλυση έχει η κάμερα; Δεν βρήκα κάπου στο site του Leroy ούτε του κατασκευαστή Μαλλον θα εννοει αυτην https://www.leroymerlin.gr/gr/automatismoi-asfaleia/kameres-asfaleias/kameres-asfaleias/ip-kamera-cvmore-ipc-sal-a1-gia-esoteriki-hrisi-82057058/
Πανος999 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 52 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε απο λερου,εχει μια με 19.90,ουτε σε κινεζικα την βρισκεις τοσο φθηνα.πηρα δυο.οχι μονο εποπτευει τον χωρο,αλλα μπορεις μεσω του κινητου να την μετακινησεις πανω κατω δεξια αριστερα,σε μεγαλες γωνιες.παιρνει και καρτα,ειδοποιει οταν ανιχνευσει κινηση,και η νυχτερινη οραση της,ειναι γ-α-μ-α-τ-η στα 10 μετρα αποσταση που εχω στον χωρο....... Κ εχει μεσα τα πάντα για τν εγκατάσταση φίλε? Βάσεις κλπ? Ειναι ευκολη σαν εγκατάσταση γνκ? Τη θελω για παιδικο κ εγω.. Απλα θελω να τν αναβω εγω καποιες ωρες, να μν δουλεύει συνέχεια! Γίνεται, ετσι?
dollyyy19 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 αυτην που εδωσε ο ρεκλα παραπανω πηρα.την ειχε 39.90 και τωρα την εχει 19.90 .τι εννοεις βασεις?οπως την βλεπεις,την ακουμπας πανω σε επιπλο ,της δινεις ρευμα και την σεταρεις με το κινητο και το ρουτερ σου, ευκολα.αν δεν ανοιγεις την εφαρμογη,η καμερα ειναι σε αναμονη και ανιχνευει κινηση.οταν ανιχνευει κινηση,επικοινωνει με το email και την εφαρμογη ,και σε ειδοποιει.για να μην λειτουργει συνεχως,εγω βγαζω την τροφοδοσια.
Dreammpompo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Για μένα δώσε και 50 ευρώ από πάνω και πάρε κάμερες της προκοπής με καλή ανάλυση καταγραφικό πτωσωπικα στα 2 καταστήματα που έχω και στο σπίτι έχω αγοράσει κάμερες με ανάλυση στα 2 mp με καταγραφικό και 4 κάμερες και είναι μια χαρά
HamerZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Update: κατάστημα Μαρούσι δεν έχει, "έχουν τελειώσει εδώ και καιρό" από πωλητή
dollyyy19 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 στο θεσαλονικης ειχε ολοκληρο σταντ.αλλα οντως,αδειαζει για πλακα.σημερα μπορει να εχει,αυριο οχι,μεθαυριο να την εχει ακριβοτερη κλπκλπ.....γιαυτο οταν την ξαναβρηκα,πηρα δευτερη για καβατζα.....η ποιοτητα της εικονας ειναι εφαμιλη ακριβων φωτογραφικων,δλδ αν μπορουσα να την εχω για βιντεοκαμερα,ανετα θα την προτιμουσα απο κατι κομπακτ των 100-150 ευρω....
sphinxgr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Mε μέχρι 60€ μπορείς να πάρεις μια ασύρματη κινέζικη. Εγώ έχω την Vstarcam C7816WIP και λειτουργεί 4 χρόνια συνέχεια χωρίς κανένα πρόβλημα. Άλλες που έχω πάρει δεν έβγαλαν ούτε χρόνο. Φυσικά έχει κάμποσα sec καθυστέρηση λόγω cloud Αν μπορείς να δώσεις 100€, παίρνεις καταγραφικό και κάμερα και έχεις δυνατότητες επέκτασης μελλοντικά ενώ αν χαλάσει κάτι, αλλάζεις μόνο το κομμάτι που χάλασε. Σαν μάρκα δες την Hikvision ή Dahua Απλά αυτή η λύση καταναλωνει περισσότερο ρευμα λόγω σκληρού δίσκου αν βάλεις κλπ ενώ παράλληλα πρέπει να τραβήξεις και καλώδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα