iliasnet Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Ελπίζω να είμαι στο σωστό θέμα Άλλαξα τον δεύτερο δίσκο στο λαπτοπ αλλα έχω πρόβλημα με τον γράμμα το δίσκου; Ο δίσκος είχε το D:. Στο νέο δίσκο που έβαλα, μου βάζει το επόμενο διαθέσιμο γράμμα to F: Το D: δεν το βρίσκω ούτε στην διαχείριση δίσκων και αλλαγή γράμματος. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή πρόγραμμα να επαναφέρω το γράμμα D: ---------------------------------------------------------------------------- Το έχω φτιάξει Το είχε πάρει η εικονική συσκευή CD/DVD και δεν φαίνονταν στη λίστα των δίσκων Ευχαριστώ για τις Απαντήσεις μπορεί να κλείσει το θέμα Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από iliasnet
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα, στο "manage" λες πάντα, ετσι; Δες μην έχεις το page file σε αυτό τον δίσκο γιατί δεν θα σε αφήσει να αλλάξεις το γράμμα.
iliasnet Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 οχι δεν έχω page file άπλα δεν το βλέπω κάπου - τον παλιό τον έχω βγάλει τελείως έχω βαλει τις λήψης, στην τελική αν δεν μπορέσω να κάνω κάτι θα τον ξαναβάλω και θα τον κάνω clone disk
ZELOMOTH Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Κοίτα μήπως το έχει πάρει η συσκευη dvd το d.. Αν ναι, τότε άλλαξε στην συσκευή γράμμα ωστε να μείνει το D ελεύθερο και μετά ονομάζεις D τον δίσκο.. 2
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 20 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Και στο C τι έχει? oeo? Εγω κατάλαβα οτι άλλαξε τον 2ο δίσκο στο λάπτοπ όπως λέει αρα υποθέτω οτι ο πρώτος ήδη έχει το C κτλ κτλ κτλ...🙂 Αρα είναι λάπτοπ που παίρνει 2 δίσκους..🙂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα