Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Απο αυτα το πρωτο μπορω να πω πως μου αρεσει συγκριτικα περισσοτερο. Ωραια επιλογη ο αιματιτης, προσωπικα θα τον προτιμουσα σε μαυρο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stormrain είπε

Απο αυτα το πρωτο μπορω να πω πως μου αρεσει συγκριτικα περισσοτερο. Ωραια επιλογη ο αιματιτης, προσωπικα θα τον προτιμουσα σε μαυρο.

Να σου πω ότι και εμένα εκεί έπεσε πρώτα το μάτι μου, γι αυτό και το έβαλα 1) . 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 6.τιποτε αλλο. Εδωσα κιολας παραγγελια να μου το φτιαξουν.δεν θα παει πανω απο 20 ευρω με τιποτα.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.

Μάλλον καταλήγω σε αυτά τα δύο.  Θα τα πάρω και τα δύο και όποιο του αρέσει. Το άλλο θα το κρατήσω εγώ. ^_^

1)  https://joyel.gr/κοσμηματα/ανδρικα-βραχιολια/ανδρικο-βραχιολι-gregio-με-κορδονι

3)  https://www.abadianakis.gr/hematite-screws-stones-two-rows-beaded-threads-bracelet-008794.html

Δημοσ.

Μπορεις να βρεις παρομοια απο Κινα με 2 ευρω.

Και δεν ειναι οτι τιθεται θεμα ποιοτητας,ειναι ακριβως η ιδια γιατι απο εκει προοριζονται και η τιμη τους εκτοξεύεται στην Ελλαδα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Yπάρχει εννοείται η ανάγκη να ικανοποιήσεις τον φίλο σου με ένα δώρο ώστε να ξοδευτείς κάπως. Αλλά 3 λινκ πάτησα στην τύχη και κανένα δεν άξιζε. Εσύ ναι μεν θες να πάρεις κάτι αλμυρό αλλά δεν είμαι σίγουρος αν εκείνος που θα πάρει το δώρο θα το δει έτσι. Όντως θα νομίζει ότι έδωσες 5 ευρώ. Κι όχι 50. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, DYEL είπε

Μπορεις να βρεις παρομοια απο Κινα με 2 ευρω.

Και δεν ειναι οτι τιθεται θεμα ποιοτητας,ειναι ακριβως η ιδια γιατι απο εκει προοριζονται και η τιμη τους εκτοξεύεται στην Ελλαδα.

Εχεις βρει τιποτα που να αξιζει/καλο;

Ολοι ~10 συγκεκριμενα πουλανε στο ali.

Επεξ/σία από stathis97
Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα το κόκκινο και το πράσινο.Κάνουν καλό συνδυασμό πέραν του ότι σου φέρνουν και τύχη.:)

IMG_0723.JPG

Δημοσ.
3 ώρες πριν, stathis97 είπε

Εχεις βρει τιποτα που να αξιζει/καλο;

Ολοι ~10 συγκεκριμενα πουλανε στο ali.

μπορείς να μπεις στα μαγαζιά αυτών που πουλάνε τα ίδια και να δεις εκεί όλα τους τα προϊόντα που δεν εμφανίζονται στην αναζήτηση επειδή έχουν λίγα orders, μπορεί να βρεις κάτι καλό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...