JohnTsi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Το σάιτ ονομάζεται www.p-shoes.gr και ισχυρίζεται την πώληση παπουτσιών σε λιγότερες από τις κανονικές με ψεύτικες προσφορές τύπου Yeezy 350 από 420€ μόνο 130€.Προς το παρόν είχα σκοπό να αγοράσω από εκεί αλλά μετά από 2 μέρες αφού παρήγγειλα μου λέγανε ότι δεν είναι διαθέσιμα και ότι θα τα παραλάβουν σε καμία βδομάδα.Το σάιτ το ίδιο είναι πολύ απλο με 2 κινητά τηλέφωνα χωρίς φυσικό μαγαζί και στο Φβ έχει 2 σελίδες.Ειμαι 90% σίγουρος ότι είναι ψεύτικο σάιτ εσείς τι πιστεύετε;
filip123go Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Που πάτε και τους βρίσκετε... Ούτε όρους χρήσης δεν έχουν στο σάιτ τους...
JohnTsi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Όποιος ψάχνει βρίσκει φίλε μου και στην συγκεκριμένη περίπτωση βρήκα κάρβουνο όχι διαμάντι
ZauZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Γράφουν όμως αυτό : Όλα τα προϊόντα μας είναι τύπου υψηλής ποιότητας ή β’ διαλογής των αναγραφόμενων εταιρειών και ελέγχονται πριν απο κάθε αποστολή. Οπότε μπορεί και να μην είναι 100% μούφα αλλά να δουλεύουν με Β διαλογής από τις εταιρίες. Αυτό είναι θεμιτό αρκεί να είναι ξεκάθαρο για το ότι το προϊόν που θα παραγγείλει κάποιος είναι Β διαλογής. Το ότι όμως δεν έχουν μια διεύθυνση ή έστω ένα σταθερό τηλέφωνο είναι μεγάλο φάουλ ακόμα και νόμιμοι να είναι. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2019 από ZauZ
JohnTsi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, ZauZ είπε Γράφουν όμως αυτό : Όλα τα προϊόντα μας είναι τύπου υψηλής ποιότητας ή β’ διαλογής των αναγραφόμενων εταιρειών και ελέγχονται πριν απο κάθε αποστολή. Οπότε μπορεί και να μην είναι 100% μούφα αλλά να δουλεύουν με Β διαλογής από τις εταιρίες. Αυτό είναι θεμιτό αρκεί να είναι ξεκάθαρο για το ότι το προϊόν που θα παραγγείλει κάποιος είναι Β διαλογής. Το ότι όμως δεν έχουν μια διεύθυνση ή έστω ένα σταθερό τηλέφωνο είναι μεγάλο φάουλ ακόμα και νόμιμοι να είναι. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ακόμα και μύνημα τους έστειλα και μου απάντησαν το ίδιο πράγμα ακριβώς αλλά μετά αφού ζητούν καμία βδομάδα να φέρουν το προϊόν λογικά θα έρχεται από Κίνα.Σε τέτοιες περιπτώσεις καλύτερα να αγοράζεις το αυθεντικό με τα 400€ και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο παρά να σου χαλάσει μετα από 2 βδομάδες χρήσης
Salvation81 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Χαχαχαχα, Β διαλογης......Απλα να μην εχετε μπανανες στο σπιτι..... Περα απο αυτο αναφερουν το Β διαλογης γιατι οι μαιμουδες πολλες φορες εχουν πολλα θεματα ποιοτητας που κανουν μπαμ οποτε καποιοι αμυαλοι ισως πιστεψουν οτι ειναι Β διαλογης. Για οσους δεν ξερουν τα Β διαλογης οι εταιρειες η τα προωθουν σε μεγαλες αλυσιδες που κανουν Bazaar με προιοντα Β διαλογης η τα δινουν σε διαφορες φιλανθρωπικες εκδηλωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα