Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω το Εν λόγω κινητό! Η τιμή του πλέον είναι αρκετά φυσιολογική (θα κοπεί και τιμολόγιο όποτε πάμε -24%) και γενικά μου αρέσει και σαν μέγεθος. Τώρα έχω το 8plus, το έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις;

Δημοσ.

με κλειστά μάτια...το πιο vfm κινητό της ακατανόμαστης εταιρείας. (1000 ευρώ βάση οθόνης.... όχι τοσο ...)

spacer.png

Σημερα πούλησα το δικό μου. πραγματικά το ευχαριστήθηκα. Δεν κολλάει πουθενά..ιδανικό μέγεθος...καλή οθόνη..καλή κάμερα..δυνατότητα εικονικής δευτερης κάρτας.

Αν θες μήλο παρτο απλα να ναι το 128αρι...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, leonidas_fs είπε

Σκέφτομαι να αγοράσω το Εν λόγω κινητό! Η τιμή του πλέον είναι αρκετά φυσιολογική (θα κοπεί και τιμολόγιο όποτε πάμε -24%) και γενικά μου αρέσει και σαν μέγεθος. Τώρα έχω το 8plus, το έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις;

Θα σου προτεινα να πηγαινες απο μια κοντινη σου αλυσιδα να βρεις καποιο εκθεσιακο να δεις αν θα σε κερδισει. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, avacan23 είπε

με κλειστά μάτια...το πιο vfm κινητό της ακατανόμαστης εταιρείας. (1000 ευρώ βάση οθόνης.... όχι τοσο ...)

spacer.png

Σημερα πούλησα το δικό μου. πραγματικά το ευχαριστήθηκα. Δεν κολλάει πουθενά..ιδανικό μέγεθος...καλή οθόνη..καλή κάμερα..δυνατότητα εικονικής δευτερης κάρτας.

Αν θες μήλο παρτο απλα να ναι το 128αρι...

Πραγματικά τι σκέφτονται εκεί απορώ.

Δημοσ.

Από πάντα είχα iPhone από το 3GS μέχρι τώρα που έχω το iPhone 8 plus, όποτε πιστεύω ότι είναι καλό κινητό για «αναβάθμιση». Το κόστος των άλλων κινητή ξεφεύγει αρκετά !

Δημοσ.

Ειναι το κινητο με την καλυτερη αποδοση μπαταριας. 

Εφοσον προερχεσαι απο το 8 δε θα καταλαβεις διαφορα στην οθονη, ισα ισα θα σου φανει και καλυτερη.

Ισως βεβαια επειδη εχουμε Ιουνιο, να ηταν πιο σοφο να περιμενεις 2-3 μηνες για να δεις τι νεο θα βγει η εαν θα πεσει και αλλο η τιμη του.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, -Dimitris- είπε

Ειναι το κινητο με την καλυτερη αποδοση μπαταριας. 

Εφοσον προερχεσαι απο το 8 δε θα καταλαβεις διαφορα στην οθονη, ισα ισα θα σου φανει και καλυτερη.

Ισως βεβαια επειδη εχουμε Ιουνιο, να ηταν πιο σοφο να περιμενεις 2-3 μηνες για να δεις τι νεο θα βγει η εαν θα πεσει και αλλο η τιμη του.

Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά το καινούργιο θα κάνει κανα εκατομμύριο , και τα XR/CA δεν νομίζω να πέσουν πάνω από 20-30€...

Δημοσ.

Καταλαβαινω τι λες.

Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι η τωρινη συσκευη (σπασμενη, ταλαιπωρημενη κτλ) αλλα επι του πρακτεως δεν εχει μεγαλες διαφορες σε αποδοση οσον αφορα τις εφαρμογες. Αυτα τα 30 ευρω διαφορας ειναι καλλιστα η θηκη που θα το βαλεις.

Εαν απο την αλλη πρεπει οπωσδηποτε να αλλαξεις συσκευη εννοειται να προβεις σε αγορα.

Υ.Γ. Αν εχεις βαρεθει την συσκευη που εχεις μπορεις να αλλαξεις θηκη η να βαλεις καποιο skin για να σπασει η μονοτονια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, leonidas_fs είπε

Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά το καινούργιο θα κάνει κανα εκατομμύριο , και τα XR/CA δεν νομίζω να πέσουν πάνω από 20-30€...

Άλλαξε το 8 plus με ένα νέο. Η μέρα με την νύχτα. Τόσο σε ομορφιά όσο και σε ταχύτητα. Αυτονομία δεν θα το έλεγα καλύτερο. 

Είχα το 8 plus δεν πήρα X κι πήρα XS. Δεν το μετάνιωσα καθόλου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

XS ή  XS Max πήρες? Σκεφτόμουν και το XS αλλά νομίζω ότι είναι μικρή οθόνη!

Επεξ/σία από leonidas_fs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, leonidas_fs είπε

Xs πηρα. ειναι η οθονη του 8 plus σε σωμα 8αριου.Λιγο πιο στενο μονο.

το Xs Max ηταν to much για εμενα σαν ογκος.Διοτι το 8 plus ηταν δυσχρηστο για εμενα λογω ογκου,αλλα ωραιο λογω οθονης.

Για μενα ειναι η χρυση τομη σε μεγεθος

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 8/6/2019 στις 6:39 ΜΜ, leonidas_fs είπε

Το Xs εχει μεγαλυτερη οθονη απο το 8 plus.

Δημοσ.

Εγω ειχα 8+, δεν συνηθισα ποτε το μεγεθος. Πηρα xr σαφως καλυτερο μεγεθος αλλα και παλι, αν ποτε καταφερω να παρω ξανα, θα παρω μεγεθος xs.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, -Dimitris- είπε

Το Xs εχει μεγαλυτερη οθονη απο το 8 plus.

ειναι ναι 0.3.

2 ώρες πριν, bahamut_zero είπε

Εγω ειχα 8+, δεν συνηθισα ποτε το μεγεθος. Πηρα xr σαφως καλυτερο μεγεθος αλλα και παλι, αν ποτε καταφερω να παρω ξανα, θα παρω μεγεθος xs.

και εγω τα ιδια με το 8 plus. μονο για την οθονη το ειχα. γιατι το 8αρι ειχε πολυ μικρη οθονη και μπαταρια.

Πιστευω μεγεθος XS ειναι ιδανικο.Κατεμε

• Like 1
Δημοσ.

Ποσο αναγκαιο ειναι να πας απο 8 plus σε xr/xs ; Μονο αν εχεις βαρεθει το design που ειναι παρομοιο απο εποχες 6 plus. Κατα τ αλλα δεν ειναι τοσο χαοτικες οι διαφορες. Ειδικα στη συγκριση 8 plus/Xr. Τις εχω δει/χρησιμοποιησει και τις 2 συσκευες καθως τις εχουν κοντινα μου προσωπα και δεν νομιζω οτι θα πηγαινα απ το 8 plus στο xr, εκτος αν οπως ειπα, τιθεται θεμα design.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...