AntiCambeR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Εκανα εκκαθάριση μνήμης cache, αλλά τίποτα.Ούτε θέμα ρυθμίσεων είναι, πρίν έκανε login κανονικά.Με Brave και Dolphin λειτουργεί. Δεν έκανα unistall γιατί θα χαθούν οι σελιδοδείκτες. Μου βγάζει αυτό το σφάλμα:
AntiCambeR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 35 λεπτά πριν, zx1234r είπε Σβήσε cookies Τα έσβησα αρκετές φορές.Μάλλον θα περιμένω μήπως φτιάξει με το επόμενο update, αλλιώς unistall. Σε άλλο forum κάνει log in.Σαν να παρουσίασε ξαφνικά ασυμβατότητα με το site του forum.
zx1234r Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Κάνε export τα bookmarks, uninstall και μετά import.
AntiCambeR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Κάνε export τα bookmarks, uninstall και μετά import. Ναι, δεν είχα δεί οτι χαμηλά έχει επιλογή και με Google account. Εκανα log in με το Google account στο Opera, μετά συγχρονισμό,uninstall,install, log in πάλι με το Google account και ενεργοποίησα τον συγχρονισμό. Ομως για γίνει συγχρονισμός, ζητούσε καταχώρηση κωδικού που δεν ζητούσε υποχρεωτικά πρίν το uninstall.Επειδή δεν είχα καταχωρήσει από πρίν κωδικό και ζήτησε μετά, έκανα αλλαγή κωδικού πρόσβασης με επιτυχία και μετά συγχρονισμό.Ομως οι σελιδοδείκτες δεν εμφανίζονται, μόνο οτι είμαι συνδεδεμένος με ενεργοποιημένο τον συγχρονισμό. Δηλαδή ήθελε οπωσδήποτε καταχώρηση κωδικού πρίν το uninstall; Δεν έχω μεγάλο πρόβλημα,μερικούς διάφορους σελιδοδείκτες που χρειαζόμουν τους αντέγραψα σε text. Αλλά η ουσία είναι να λειτουργούσε σωστά. Το βασικό πρόβλημα λύθηκε πάντως, κάνει log in στο forum. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα