Προς το περιεχόμενο

Note8 downgrade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας, θέλω να ξαναγυρίσω το sm-n950f note 8 από android 9σε 8 ,έκανα την διαδικασία με το Odin το οποίο όταν ξεκίνησε το flush γραφή failed και σταμάτησε, καμία ιδέα τι κάνω λάθος, ευχαριστώ

Screenshot_20190608-194247_Settings.jpg

Δημοσ.

Όταν προσπάθησες να το φλασάρεις τι μήνυμα σου έβγαλε στο download mode?Κάτι για binary?

Έχουν efuse τα samsung. Όταν αναβαθμιστεί δε μπορεί να μπεί παλιότερη έκδοση.

Στείλε μου το όνομα από το λογισμικό που θέλεις να περάσεις και μια φωτογραφία από το κινητό σε download mode. Να φαίνονται καθαρά τα 3 γράμματα με τα 3 νούμερα δίπλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alex1_kgr είπε

Όταν προσπάθησες να το φλασάρεις τι μήνυμα σου έβγαλε στο download mode?Κάτι για binary?

Έχουν efuse τα samsung.Οταν αναβαθμιστεί δεν μπορεί να μπει παλιότερη έκδοση. 

Στείλε μου το όνομα από το λογισμικό που θέλεις να περάσεις και μια φωτογραφία από το κινητό σε download mode. Να φαίνονται καθαρά τα 3 γράμματα με τα 3 νούμερα δίπλα.

Παλιότερα έλεγα ότι δεν γίνεται και μάλιστα είχα ποστάρει και θέμα και έλεγαν ότι δεν ξέρω τι λέω και διάφορα άλλα και έτσι δεν ασχολήθηκα ξανά.

Ευχαριστώ πολύ που με επιβεβαίωσες

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Παλιότερα έλεγα ότι δεν γίνεται και μάλιστα είχα ποστάρει και θέμα και έλεγαν ότι δεν ξέρω τι λέω και διάφορα άλλα και έτσι δεν ασχολήθηκα ξανά.

Ευχαριστώ πολύ που με επιβεβαίωσες 

Σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται. Απλά πρέπει το binary να είναι ίδιο. Αν πχ είναι 2 τότε μπορείς να βάλεις τα λογισμικά από 2 και πάνω.Αν βάλεις λογισμικό με binary 3 δε μπορείς να γυρίσεις σε 2.Πρέπει να είναι από 3 και πάνω. Νομίζω είναι αρκετά απλό, δεν ξέρω αν τα εξηγώ καλά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alex1_kgr είπε

Σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται. Απλά πρέπει το binary να είναι ίδιο. Αν πχ είναι 2 τότε μπορείς να βάλεις τα λογισμικά από 2 και πάνω.Αν βάλεις λογισμικό με binary 3 δε μπορείς να γυρίσεις σε 2.Πρέπει να είναι από 3 και πάνω. Νομίζω είναι αρκετά απλό, δεν ξέρω αν τα εξηγώ καλά.

Δεν ξέρω αν είναι αυτό η όχι.

Πάντως από το update του Ιανουαρίου του 2018 ο bootloader δεν μπορούσε να πάρει από άλλες χώρες  ή να γίνει downgrade σε Note 8 και σε S8.

Αυτό βέβαια εντοπίστηκε στην ΗΠΑ.

Μετά λέγανε ότι θα ακολουθούσε και η Ευρώπη.

Εγώ πάλι ξέρω ότι παίζει ρόλο το CSC για να είναι απόλυτα συμβατό.

Όλα αυτά μπορεί να είναι και μπαρούφες αλλά είδαμε και την Huawei με το ξεκλείδωμα του bootloader και όλα όσα έχουν γίνει.....

Δημοσ.
22 ώρες πριν, saruman123 είπε

Δεν ξέρω αν είναι αυτό η όχι.

Πάντως από το update του Ιανουαρίου του 2018 ο bootloader δεν μπορούσε να πάρει από άλλες χώρες  ή να γίνει downgrade σε Note 8 και σε S8.

Αυτό βέβαια εντοπίστηκε στην ΗΠΑ.

Μετά λέγανε ότι θα ακολουθούσε και η Ευρώπη.

Εγώ πάλι ξέρω ότι παίζει ρόλο το CSC για να είναι απόλυτα συμβατό.

Όλα αυτά μπορεί να είναι και μπαρούφες αλλά είδαμε και την Huawei με το ξεκλείδωμα του bootloader και όλα όσα έχουν γίνει.....

Το CSC πλέον δεν παίζει ρόλο. Δες ο bootloader σε ποια έκδοση είναι. Συνήθως η samsung όταν αλλάζει έκδοση Android την πρώτη έκδοση την αφήνει με τον ίδιο αριθμό bootloader και σε επόμενη τον αναβαθμίζει οπότε αν δουν σοβαρά προβλήματα να μπορεί να γυρίσει σε παλιότερη έκδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...