Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 23 ώρες πριν, Platini_Athens είπε Συμφωνω μαζι σου....κι εμεις παρομοια αισθηση εχουμε περι ''δικαιοσυνης''.....ΑΝ ΚΑΙ θεωρουμε οτι αυτο θα παψει να ισχυει στις μεγαλες κατηγοριες και οσο περναει ο καιρος. Σιγουρα ομως ειναι καλυτερα τα πραγματα τωρα διοτι και χωρις σκιλλ μπορεις να περασεις τον προσωπικο σου αντιπαλο, υπαρχει εντονη η αδρανεια και επισης ειναι καπως πιο αργο που λειτουργει υπερ της αμυνας. Τωρα βεβαια ΑΝ σου φυγει ο αλλος και ειναι τρεχαντηρι.. πρόσφατα το κατέβασα μέσω του ORIGIN (Premier Access) και μου έβγαλε μήνυμα λάθους Direct X 12 και με πετάει στο Desktop καμία ιδέα? αυτό είναι το σύστημα μου Ryzen 7 2700X Gigabyte Aorus X470 16GB G.Skillz 3200MHz Zotac Nvidia Geforce RTX 2070 Amp Extreme 8GB το Battlefield V τρέχει μια χαρά όπως και το FIFA 19
Platini_Athens Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, ikorolis είπε πρόσφατα το κατέβασα μέσω του ORIGIN (Premier Access) και μου έβγαλε μήνυμα λάθους Direct X 12 και με πετάει στο Desktop καμία ιδέα? το Battlefield V τρέχει μια χαρά όπως και το FIFA 19 Το συστημα σου δεν υστερει για το παιχνιδι. Τι windows τρεχεις; Εγω με 8.1 64 bit εχω θεμα με την καρτα μου RX 580 8 gb ....πρεπει να περασω καποια στιγμη σε windows 10, φαντασου την επιλογη direct X 11 και 12 που εμφανιζει στο φιφα19, στο φιφα 20 στα settings ΔΕΝ μου την εμφανιζει. Κανε κανα repair μεσω origin...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 13 ώρες πριν, Platini_Athens είπε Το συστημα σου δεν υστερει για το παιχνιδι. Τι windows τρεχεις; Εγω με 8.1 64 bit εχω θεμα με την καρτα μου RX 580 8 gb ....πρεπει να περασω καποια στιγμη σε windows 10, φαντασου την επιλογη direct X 11 και 12 που εμφανιζει στο φιφα19, στο φιφα 20 στα settings ΔΕΝ μου την εμφανιζει. Κανε κανα repair μεσω origin... Windows 10 1903 64Bit έχω κάνε απεγκατάσταση και πλήρη καθαρισμό με το Revo Uninstaller Pro έχω κάνει εγκατάσταση έχω κάνει επιδιόρθωση (repair) μέσω του origin μέχρι πρόσφατα (γιατί τώρα το έχω κάνει απεγκατάσταση) που είχα το συγκεκριμένο παιχνίδι (αφού έχω το δικαίωμα να το έχω δωρεάν) έβγαζε το λάθος που ανάφερω όταν αργότερα το ξανά κάνω εγκατάσταση θα δω μήπως το διόρθωσαν με κάποιο patch/update.
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 MILLION PLAYERS Γιορτάζει λέμε!! Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2019 από xtrmsnpr
JTRGamer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, ikorolis είπε Windows 10 1903 64Bit έχω κάνε απεγκατάσταση και πλήρη καθαρισμό με το Revo Uninstaller Pro έχω κάνει εγκατάσταση έχω κάνει επιδιόρθωση (repair) μέσω του origin μέχρι πρόσφατα (γιατί τώρα το έχω κάνει απεγκατάσταση) που είχα το συγκεκριμένο παιχνίδι (αφού έχω το δικαίωμα να το έχω δωρεάν) έβγαζε το λάθος που ανάφερω όταν αργότερα το ξανά κάνω εγκατάσταση θα δω μήπως το διόρθωσαν με κάποιο patch/update. Είχα το ίδιο πρόβλημα στο fifa 20(crash + error) και διορθώθηκε με αυτους τους drivers. https://www.guru3d.com/files-details/geforce-436-51-whql-driver-download.html τους παλιους drivers τους έκανα uninstall σε safe mode με DDU (Latest edition) Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2019 από JTRGamer
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 το πήρα στο ps4, όποιος το χει εκεί τλμε σε κάνα ματσ!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, JTRGamer είπε Είχα το ίδιο πρόβλημα στο fifa 20(crash + error) και διορθώθηκε με αυτους τους drivers. https://www.guru3d.com/files-details/geforce-436-51-whql-driver-download.html τους παλιους drivers τους έκανα uninstall σε safe mode με DDU (Latest edition) από την ιστοσελίδα της ZOTAC/ΝVIDIA που είναι η κάρτα μου έχει τους 436.48 τελευταίους οδηγούς. σε ευχαριστώ για το hotfix το κατέβασα απλά δεν το έχω βάλει ακόμα... Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2019 από ikorolis
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με juventus τώρα διάβασα τί παίχτηκε! EA SPORTS and Juventus Partnership Update Piemonte Calcio Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από xtrmsnpr
Platini_Athens Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Στις 7/10/2019 στις 7:03 ΜΜ, xtrmsnpr είπε @Platini_Athens οκ!!! https://postimg.cc/CB2gxF6C Φαντασου ποσο ασχολουμαι (λιγο) που ποτε δεν εχω φτασει τα ατσιβμεντς και τους αριθμους που ζηταει το game. Και καθε τιτλος φιφα ζηταει και αλλα πολλα να πετυχεις οπως πχ η βιτρινα με τις κουπες, τα διαφορα modes κλπ κλπ. Δηλαδη ολα αυτα που σου ζηταει το παιχνιδι καθε φορα που κυκλοφορει (παραθετω φωτο) πιστευεις εσυ ή γνωριζεις με σιγουρια οτι δεν ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ εναντι του αντιπαλου σου (και οφλαιν φυσικα κοντρα στην AI) ο οποιος αντιπαλος μπορει να μην εχει προχωρησει οσο εσυ στο παιχνιδι...;;;;;;;;; Δηλαδη τα εχει ετσι για να τα εχει;;;;;; Αυτο εγραψα πιο πανω για οποιον φιλο δεν καταλαβε το ποστ μου. Εγω πιστευω οτι περα απο το οτι εννοειται πρεπει να ξερεις ΚΑΙ να παιζεις, το παιχνιδι σε αβανταρει ή σε κρεμαει (το λεγομενο σκριπτ ή χαντικαπ) λαμβανοντας υποψη ΠΟΣΟ ΠΑΙΖΕΙΣ και μονο ετσι ειναι σε θεση να ''το διαβασει''....επισης το matchmaking παιζει σημαντικο ρολο σε αυτο. υγ το απντειτ που εγινε στο φιφα 20 στις κονσολες ειναι το ιδιο που εγινε πριν λιγο καιρο στο pc????
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Πω ήμαρτον πραγματικά! γελάμε με αυτά που γράφεις ρε Πλατινι. ναι έτσι τα χει τα achievements και αυτό και κάθε παιχνίδι! Δηλαδή πραγματικά έλεος.. έχεις ακούσει για τους trophy/ach hunters!? Μάλλον όχι. Κάνω unsub από το θέμα. Καλά να περάσετε με τον Λιακόπουλο του φόρουμ όσοι κάτσετε. Όσο για το patch, ιντερνετ έχεις googlαρε.
Platini_Athens Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 21 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Πω ήμαρτον πραγματικά! γελάμε με αυτά που γράφεις ρε Πλατινι. ναι έτσι τα χει τα achievements και αυτό και κάθε παιχνίδι! Δηλαδή πραγματικά έλεος.. έχεις ακούσει για τους trophy/ach hunters!? Μάλλον όχι. Κάνω unsub από το θέμα. Καλά να περάσετε με τον Λιακόπουλο του φόρουμ όσοι κάτσετε. Όσο για το patch, ιντερνετ έχεις googlαρε. χαχαχαχα κατα τα αλλα....οπως εγραψες σε προηγουμενο ποστ: ''Δεν είπαμε να κατηγορήσουμε κανέναν,άραξε και γράφε ότι πιστεύεις για να το συζητάμε.'' Πολλα νευρακια εχεις φιλε μου ....κανε κατι και για σενα λοιπον.....την αποψη μου λεω και δεν χαρακτηρισα ουτε εσενα ουτε κανενα φιλο του φορουμ ...μπορεις να διαφωνεις οσο θελεις....σου επιστρεφω τους χαρακτηρισμους σου! Δεν με αγγιζουν αλλωστε! Για το trophy μπλα μπλα που λες οχι δεν γνωριζω...μιας που το ανεφερες θα το ψαξω και θα ενημερωθω. Προς το παρον δεν μου κανει το οτι ''ετσι τα χει οπως και καθε αλλο παιχνιδι'' που εγραψες. Μπορει να ειμαι λαθος ομως. Δεν ειμαι ο πρωτος που γραφει για τα περιεργα του ονλαιν ...το χαντικαπ....ειτε στο φουτ ειτε στο απλο σιζονς. Δεν χρειαζεται να κανεις unsub...απλα θα ελεγα μην μπαινεις στον κοπο να απαντας μιας που δεν αντεχεις κι ολας. Σιγουρα δεν θα σου πω εγω τι να κανεις. Παρτο σαν προταση. Φιλικα παντα
glad1at0re Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Ας ξυπνήσω λίγο το θέμα του ξεχασμένου FIFA. Ασχολείται κανείς, παίδες; Σκέφτομαι να το πάρω για Black Friday, κυρίως για το pro clubs που έλιωνα στα νιάτα μου και αξίζει αν είσαι σε ομάδα με φιλικούς και συνεννοήσιμους συμπαίχτες. Ξέρει κανείς που μπορούμε να ψάξουμε για να μπούμε σε ομάδα; Όχι απαραίτητα ελληνικές.
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, glad1at0re είπε Ας ξυπνήσω λίγο το θέμα του ξεχασμένου FIFA. Ασχολείται κανείς, παίδες; Σκέφτομαι να το πάρω για Black Friday, κυρίως για το pro clubs που έλιωνα στα νιάτα μου και αξίζει αν είσαι σε ομάδα με φιλικούς και συνεννοήσιμους συμπαίχτες. Ξέρει κανείς που μπορούμε να ψάξουμε για να μπούμε σε ομάδα; Όχι απαραίτητα ελληνικές. δε ξέρω τί γίνεται στο pc, στο ps4 έχει πολλές ενεργές ομάδες για clubs αν και main feature είναι το fut. Τώρα που θα βρεις να κάνεις join ψάξε σε reddit/fb groups
comfuzio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Να ρωτήσω και εγώ, φτιάξανε μήπως το off-line πρωτάθλημα που δεν κερδίζει η ομάδα λεφτά από τους τίτλους-Ευρώπη; Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το FUT ή το on-line του, θέλω local co-op αλλά να δουλεύει σωστά, σε όλα τα προηγούμενα είναι προβληματικό
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 δε ξέρω,δε παίζω τόσο single player.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα