tsabasid Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να κάνω μια ερώτηση; Τρέχω το Φίφα 20, ο μετρητής λέει πως πιάνω 144FPS αλλά η πραγματική άισθηση φαίνεται χειρότερη, σα να είναι 60 και κάτω. Έχει δοκιμάσει κανείς να το τρέξει στα 144Hz και να έχει αντίστοιχο θέμα; Κάπου πήρε το μάτι μου αναφορές πως παίζει να είναι θέμα της Nvidia αλλά δε βρήκα λεπτομέρειες. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από tsabasid
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Τελικά βγαίνει 21.88€ από το humble bundle. Αν έχει κάποιος φίλος σας συνδρομή μηναία HB, πείτε του να σας δώσει το κουπόνι για έκπτωση -2.88€! Το πήρα και όποιος είναι θα παίξουμε ματσάκια σε λίγη ώρα.. (το ps4 έμεινε Ελλάδα)
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 12 ώρες πριν, tsabasid είπε Να κάνω μια ερώτηση; Τρέχω το Φίφα 20, ο μετρητής λέει πως πιάνω 144FPS αλλά η πραγματική άισθηση φαίνεται χειρότερη, σα να είναι 60 και κάτω. Έχει δοκιμάσει κανείς να το τρέξει στα 144Hz και να έχει αντίστοιχο θέμα; Κάπου πήρε το μάτι μου αναφορές πως παίζει να είναι θέμα της Nvidia αλλά δε βρήκα λεπτομέρειες. άνοιξε το vsync στα 60fps. Και σε μένα το έκανε και έτσι το διόρθωσα.
babis13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Έπαιξα μετά από κάνα 2μηνο στο xbox βέβαια έχει γίνει πολύ arcade το παιχνίδι η είναι ιδέα μου;1 ματς έπαιξα μπήκαν 9 γκολ στο fut κ γενικά πάνω κάτω η μπάλα καμία σχέση όπως το θυμόμουν που το είχα λιώσει έως τα Χριστούγεννα
nevermore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, babis13 είπε Έπαιξα μετά από κάνα 2μηνο στο xbox βέβαια έχει γίνει πολύ arcade το παιχνίδι η είναι ιδέα μου;1 ματς έπαιξα μπήκαν 9 γκολ στο fut κ γενικά πάνω κάτω η μπάλα καμία σχέση όπως το θυμόμουν που το είχα λιώσει έως τα Χριστούγεννα Κοίτα το πήρα προχθές, είχα λιώσει το 19. Μου έχει φανεί αρκετά πιο αργό και στην κίνηση αλλά και στις αντιδράσεις των παικτών. Fut παίζω και εγώ αλλά το πάω πολύ χαλαρά...
nzeppos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Γελάει ο κόσμος: Αναφορά σε κείμενο EA has confirmed that FIFA 20 servers are down today and that match creation has been disabled. EA has confirmed that FIFA 20 servers are down today, affecting a number of platforms. It appears that online games are no longer working, and gamers are unable to connect on PS4, Xbox One and PC. 2
JTRGamer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Νικησα 4-3 ένα αντίπαλο στα rivals και πάνω που ήταν να με χρεώσει νίκη τελικά με χρέωσε ήττα.λογο του ότι πέσανε οι σερβερς. Τι κάνω τώρα;
johnmayson Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δε νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι.Οσοι παιζετε fut τι div εισαστε στα rivals?? Εγω απο div 9 ειμαι div 10.Γενικως εδω και 3 μηνες περιπου δε παιζω rivals τωρα εφτοιαξα μια ομαδα με gold παικτες.hernadez lenglet sissoko dembele ben yeder coman de jong.Οπως εχω πει ειμαι κακος παικτης.Κανω μια προσπαθεια εδω και 3 μερες που ξεκινησα τα rivals να ανεβω div.Ολο αυτο το καιρο εκανα sbc leauge και mm.Δεν εβγαλα ομως κερδος μεσα μπηκα.
nevermore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 22 ώρες πριν, JTRGamer είπε Νικησα 4-3 ένα αντίπαλο στα rivals και πάνω που ήταν να με χρεώσει νίκη τελικά με χρέωσε ήττα.λογο του ότι πέσανε οι σερβερς. Τι κάνω τώρα; Ξεκινάς το επόμενο game, δεν μπορείς να κάνεις τπτ. Τόσα χρόνια κράζουμε την ΕΑ για τις μλκιες στο FUT αλλά αυτή το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να σπρώξει packs μέσω fifa points...
nzeppos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Και καλά κάνει, αφού τα κορόιδα δεν πτοούνται με τίποτα και τα σκάνε κάθε χρόνο για packs και coins. 2
Platini_Athens Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) To FUT σαν mode θα ηταν απειρως καλυτερο εαν τα στατς ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ αντι να ανεβαινουν και χωρις να υπαρχουν επισης αυτες οι καρτες που ανεβαζουν κι αλλο συγκεκριμενα στατς. Μου θυμιζει παλια που επαζα προ......πριν να βγει το φιφα 11 στο πισι.....που πειραζα τα στατς και τα εφτανα σε ολους 99. Ετσι λοιπον μαζι ΚΑΙ με την αφαιρεση του χαντικαπ θα ειχαμε σαφως ενα καλυτερο φιφα ονλαιν. Να χαμε να λεγαμε ομως...εδω μπαναρουν ενα gamer και εχουμε σερβερς νταουν χωρις να μπορουμε να παιξουμε ....τους πληρωνουμε κι ολας χαχαχαχα!!!!! Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από Platini_Athens
nzeppos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάπου άκουσα ότι τον μπάναραν επειδή τους έκραζε και πρακτικά τον συμβούλεψαν να φτιάξει άλλο account αν θέλει να συνεχίσει να παίζει. Το έκανε, μάζεψε πάλι ένα σωρό κόσμο στο stream και τον μπάναραν ξανά στα καπάκια. Αθάνατη ΕΑ. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2020 από nzeppos 2
nevermore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Τι να πούμε ρε παιδιά η κατρακύλλα δεν έχει όριο : Έβαλαν του pro gamers να παίξουν πέτρα ψαλίδι χαρτί γιατί ήταν down οι servers.
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Άνοιξα χθες και έκανε ένα update και όταν μπήκα στο παιχνίδι, μου έλεγε ότι είχε γίνει corrupt το save μου.. ευτυχώς ήταν τα rosters των ομάδων, μικρό το κακό αφού δεν χάθηκε και τίποτα τρελό Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2020 από xtrmsnpr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα