Προς το περιεχόμενο

FIFA 20 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε μάστορα 14 on target, 13 γκολ?

Θα είχα σπάσει την οθόνη στην θέση του άλλου :P

Ωραίος πάντως.. Θυμάμαι πέρυσι στο 19, εννοείτε σε xbox, το ρεκόρ μου ήταν 11-0 (ήττα φυσικά)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/3/2020 στις 9:31 ΠΜ, JTRGamer είπε

Νίκησα πριν λίγο στα Rivals online.Ποιο είναι το παγκοσμιο ρεκορ? Ξέρουμε?

wpUBKpl.png

Και να το συνεχίσω λιγάκι πέρα από την πλάκα,  respect στον αντίπαλο σου που έκατσε και ολοκλήρωσε το game. Αυτό που σου είπα ότι το ρεκόρ μου είναι ήττα με 11-0 είναι γιατί κάθομαι και παίζω όλο το ματσάκι.  Όταν κερδίζω 2-0 ή 3 -0  Ο αντίπαλος πάντα κάνει ragequit.  Πάντα όμως. Οπότε respect στο παλικάρι και πατάμε F για την οθόνη του,  ή για οποίο από τα περιφερειακά του, έσπασε βλέποντας το 14 shots on target και 13 γκολ.

Επεξ/σία από nevermore
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostiger είπε

Τωρα που εχει πεσει στα 22 ευρω το παιρνεις; Εχω το 19 παρεμπιπτοντως.

Εχει φτιαξει καθολου το pace? Γιατι στο demo δεν παλευοταν ηταν πολυ αργο σε σχεση με το 19

Δημοσ.

Είχα να παίξω μια εβδομάδα περίπου και η ea έβγαλε ένα patch που χάλασε τελείως το παιχνίδι.

Άλλο παιχνίδι πλέον, το κατέστρεψαν.

Δημοσ.
Στις 16/3/2020 στις 10:52 ΜΜ, Mesqal είπε

Εχει φτιαξει καθολου το pace? Γιατι στο demo δεν παλευοταν ηταν πολυ αργο σε σχεση με το 19

Προσωπικα το βρισκω ΑΛΛΟ ενα φιφα οπου περα απο το σταμινα το οποιο οντως πεφτει και αρχιζουν τα λαθη στις πασες και στα σουτ.....συμβαινουν μια απο τα ιδια. Το pace και το μπουλουκι και το φοβερο πρεσαρισμα παραμενει.

Kαι τα διαφορα περιεργα.

Οταν σου βγαινουν ολα και του αλλου οχι νικας και ο αλλος κουιταρει....και τουμπαλιν.

Κλασικο φιφα :)

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ επίσης παρατήρησα μία αύξηση δυσκολίας (παίζω στο xbox, αλλά εδώ έχει περισσότερη κίνηση).

Παίζω στο legendary mode συνήθως, και ξαφνικά αρχίσαν οι σφαλιάρες :P

Πήγα λίγο από professional μεριά και μου φαίνεται αρκετά πιο δύσκολο.

Κανείς την ίδια παρατήρηση?

Δημοσ.

Από patch σε patch έχω παρατηρήσει κι εγώ μεγάλες διακυμάνσεις στη δυσκολία στο PC. Γενικά αλλάζουν πολύ το gameplay από update σε update. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, πριν πέσει στην αντίληψη μου από αναφορές άλλων μελών, είχα τελειώσει ένα season στην Premier League, και πάω να ξεκινήσω μετά από καμιά εβδομάδα και ένα season SerieA (ενώ είχε μεσολαβήσει update). Η προσέγγιση του ΑΙ ήταν τόσο διαφορετική που θυμάμαι η πρώτη μου σκέψη ήταν "wow, το κάνουν έτσι ώστε από πρωτάθλημα σε πρωτάθλημα να είναι μια σχετικά διαφορετική εμπειρία).

• Like 1
Δημοσ.

Eγω το πηρα το Σαββατο, παιζω μονο online seasons και το βλεπω βελτιωμενο σε σχεση με το 19 που επαιζα μεχρι προτινος. 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, tsabasid είπε

Από patch σε patch έχω παρατηρήσει κι εγώ μεγάλες διακυμάνσεις στη δυσκολία στο PC. Γενικά αλλάζουν πολύ το gameplay από update σε update. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, πριν πέσει στην αντίληψη μου από αναφορές άλλων μελών, είχα τελειώσει ένα season στην Premier League, και πάω να ξεκινήσω μετά από καμιά εβδομάδα και ένα season SerieA (ενώ είχε μεσολαβήσει update). Η προσέγγιση του ΑΙ ήταν τόσο διαφορετική που θυμάμαι η πρώτη μου σκέψη ήταν "wow, το κάνουν έτσι ώστε από πρωτάθλημα σε πρωτάθλημα να είναι μια σχετικά διαφορετική εμπειρία).

Νομίζω δεν είναι καινούριο. Σχεδόν σε όλα τα πρόσφατα Fifa υπάρχουν patches που αλλάζουν σημαντικά το gameplay, κυρίως για να καλύψουν τρύπες ή exploits του online. Δεν γίνεται σε κάθε patch αλλά γίνεται αρκετές φορές μέσα στη χρονιά. Από την άλλη όσο το θυμάμαι, το ΑΙ έπαιζε πάντα με τον ίδιο τρόπο: είτε αντιμετωπίζεις την τελευταία ομάδα του τελευταίου πρωταθλήματος, είτε παίζεις με τη Ρεάλ και τη Λίβερπουλ, το ΑΙ πάντα έχει τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού που θυμίζει το τίκα-τάκα της (παλιάς πλέον) Μπαρτσελόνα. Αν έχει αλλάξει κάτι στα 2-3 τελευταία Fifa δεν ξέρω, προσωπικά όμως αμφιβάλω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα. Να ρωτησω κατι τους ειδικους:

1) Σιγουρα σας εχει τυχει να παρετε παυση σε καποιο ματς και ενω μετραει ο χρονος που εχετε στην διαθεση σας για να κανετε οποιες αλλαγες θελετε ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ τιποτα παρα αφου εχουν περασει 15 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ δευτερα;;;;;;

Αυτο ΠΩΣ ερμηνευεται; Το ιδιο βιωνει ΚΑΙ ο αντιπαλος μου εκεινη την ωρα;;;;;;;

2) πως στο καλο αντιμετωπιζουμε εκεινους τους αντιπαλους που παιζουν κυριως με ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και ειναι καταιγιστικοι ΧΩΡΙΣ να εχουν ομως περιεργως κενα στην αμυνα....

Επαιξα κοντρα σε εναν Τουρκο seasons online dev 1, τελικο 5-5....εκανα καθυστερησεις διοτι δεν γινοταν αλλιως....  ηταν αλανθαστος στις πασες του και ΙΝΤΕΡΣΤΕΛΑΡ σε ταχυτητα και body balance....

Ενω σκεφτηκα να του στειλω αιτημα φιλιας διαπιστωσα οτι μου εστειλε πρωτος!!!! και ενω τον ρωτησα ΠΩΣ ΓΚΕΝΕΙΝ ΑΥΤΟ κι η ομαδα του ηταν τοσο τουμπανο  μπας και αποσπασω καποια πληροφορια εκεινος κλασικα ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Mια που κοιταξα ειχε κατακτησει μια φορα την ντιβ 1 ενω εγω 2 ωστοσο με περνουσε στους συνολικους βαθμους κατα 700 αν θυμαμαι καλα, το οποιο επισης δεν εχω καταληξει αν παιζει τοσο σημαντικο ρολο οσο τα καστομ τακτικς....η αληθεια ειναι οτι πηρε 3 παυσεις ο τυπος. Κατι μαγειρευε δεν μπορει...

ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΕ!!!! (ΤΟ ΧΝΑΡΙ) 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...