cazanova Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα, αγόρασα πρόσφατα την πηγή του τίτλου με βασικό κριτήριο το Bluetooth . Έχω συχνές αποσυνδέσεις στις συσκευές που συνδεσα και επίσης πολλές φορές δεν συνδέεται καν. Δεν μπόρεσα να βρω παρόμοια προβλήματα στο γκουγκλ , έχει κανείς ίδια πηγή η εμπειρία;
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω ίδια προβλήματα με Bluetooth της kenwood κάρτα ειδική για οθόνη 8 ιντσών kenwood. Δυστυχώς δεν έχω βρει λύση. Θέλει τακτικά reset η οθόνη για να συνεργαστεί με την κάρτα Bluetooth. Τελευταία ανακάλυψα οτι αν ανοιξω για λιγο kai to keisv αυτο το bluetooh που εχω στο αυτοκινητο επισης μετα συνδεεται και με kenwood https://www.google.gr/search?q=bluetooth+αυτοκινητου&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj7lbGtl9ziAhWKbFAKHUAlBYYQ_AUIECgB&biw=1536&bih=734#imgrc=N2Mp1b0Pw6thEM: Ισως σε βοηθησει αναβαθμιση της οθονης για το κινητο σου οσο αφορα το ...μπλε δοντι ! Διόρθωση Τώρα είδα ότι η δικιά σου πηγή είναι 1din Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα