Runner25 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) η μητρικη αυτη ειναι quad channel απο την αριστερη πλευρα δε μου δουλευει σε κανενα σλοτ κανενα στικακι εχω 4 στικς των 4 γκιγκα μαρκας gskill την μνημη δεν την βλεπει ουτε στο bios υπαρχει κατι που μπορω να κανω πριν το παω τεχνικο και εαν υποτεθει οτι εχουν καει τα σλοτ πειραζει να τις εχω ολες στη μια πλευρα ξερω χανω το quad channel αλλα αυτο σε καθημερινες συνθηκες θα μου φανει η να μην τρελαινομαι ευχαριστω λοιπον ειχα καποιες εξελιξεις, τα σλοτ για τις μνημες ειναι συνολικα 8 μιας και ο ελεγκτης μνημης στο σοκετ 2011-3 ειναι τετρακαναλος τα σλοτ ειναι 4 δεξια και αλλα 4 αριστερα του επεξεργαστη, επαιξα λιγο με τις μνημες και ειδα οτι τα σλοτς που βρισκονται στην αριστερη πλευρα δεν δουλευουν ενω αυτα στη δεξια δουλευεουν ολα εβαλα λοιπον και τα 4 στικς μνημης στα δεξια σλοτς, τρεχοντας μετα το cpu z για να δω αν τα βλεπει με μεγαλη μου χαρα ειδα στην ενδειξη channel οτι τρεχει σε quad αυτο ειναι καλο γιατι θα τρεχουν οπως πρεπει το κακο ειναι οτι μαλλον καηκαν τα αριστερα σλοτ αλλα δεν νομιζω να μου χρειαστουν ομως αν και εχει παρελθει ο χρονος της εγγυησης θα κανω μια προσπαθεια να επικοινωνησω με ασους μπας και με βοηθησουν Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από Runner25
Sheogorath Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δες αν έχει λυγίσει κανένα πιν. Πολύ πιθανό, ή τα εκλασε η τροφοδοσία των μνημών αριστερά (VRM). 1
Runner25 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 19 minutes ago, Sheogorath said: Δες αν έχει λυγίσει κανένα πιν. Πολύ πιθανό, ή τα εκλασε η τροφοδοσία των μνημών αριστερά (VRM). ευχαριστω πολυ, θα δοκιμασω αυριο και θα ενημερωσω
Runner25 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 23 hours ago, Sheogorath said: Δες αν έχει λυγίσει κανένα πιν. Πολύ πιθανό, ή τα εκλασε η τροφοδοσία των μνημών αριστερά (VRM). αν εννοεις τα πινακια του επεξεργαστη δεν το εχω βγαλει ποτε απο το σοκετ οποτε μαλλον δεν ειναι αυτο, τωρα για τη τροφοδοσια δε μπορω να καταλαβω πως σημερα μιλησα τηλεφωνικα με ασους μου ειπανε οτι λογο οτι εχει ληξει η εγγυηση δεν μπορουν να προχωρησουν σε αντικατασταση αλλα μπορουν να μου παρεχουν ,σαν ενδειξη καλης θελησης, δωρεαν επισκευη αυτα τα ολιγα λοιπον 1
Sheogorath Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δωρεάν επισκευή, ποιος στην χάρη σου! ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΠΑΝΩ. Η Asus έχει όρο, ότι ο,τι είναι πάνω στην μητρική κατά την παραλαβή θεωρείται δωρακι, και αυτοί επιστρέφουν μόνο την μητρική. Οποτε μητρική ΣΚΕΤΗ. 1
Runner25 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 10 minutes ago, Sheogorath said: Δωρεάν επισκευή, ποιος στην χάρη σου! ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΠΑΝΩ. Η Asus έχει όρο, ότι ο,τι είναι πάνω στην μητρική κατά την παραλαβή θεωρείται δωρακι, και αυτοί επιστρέφουν μόνο την μητρική. Οποτε μητρική ΣΚΕΤΗ. καλα που μου το ειπες αυτο ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια φιλος ))
Runner25 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 σημερα δοκιμασα παλι ολα τα σλοτ και συνεβη κατι αλλο οταν εβαλα 2 στικ αριστερα και 2 δεξια εβλεπε μονο το ενα σλοτ δεξια αν τα βαλω ολα δεξια τα βλεπει κανονικα σκεφτομαι μηπως να βγαζα και να ξαναβαζα τη cpu Quote
Runner25 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 1 hour ago, Runner25 said: σημερα δοκιμασα παλι ολα τα σλοτ και συνεβη κατι αλλο οταν εβαλα 2 στικ αριστερα και 2 δεξια εβλεπε μονο το ενα σλοτ δεξια αν τα βαλω ολα δεξια τα βλεπει κανονικα σκεφτομαι μηπως να βγαζα και να ξαναβαζα τη cpu διαβασα οτι μπορει να βοηθησει αν χαλαρωσεις τις βιδες της ψυκτρας
Sheogorath Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 37 λεπτά πριν, Runner25 είπε 2 ώρες πριν, Runner25 είπε σημερα δοκιμασα παλι ολα τα σλοτ και συνεβη κατι αλλο οταν εβαλα 2 στικ αριστερα και 2 δεξια εβλεπε μονο το ενα σλοτ δεξια αν τα βαλω ολα δεξια τα βλεπει κανονικα σκεφτομαι μηπως να βγαζα και να ξαναβαζα τη cpu διαβασα οτι μπορει να βοηθησει αν χαλαρωσεις τις βιδες της ψυκτρας Δοκίμασε ναι, είναι με τα πινάκια που σου έλεγα. 1
Runner25 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 μυστηρια πραματα, δεν εβγαλα τη cpu απλα ξεσφιξα ελαχιστα το μπλοκ και δοκιμασα ξανα στα αριστερα σλοτς μνημης που μεχρι προτινως δεν επαιζαν δεν ξερω αν επαιξε ρολο αλλα τωρα μου δουλευουν απλα ολα μαζι ταυτοχρονα, αν βαλεις 2 αριστερα και 2 δεξια παλι δε τα βλεπει δεν ξερω αν πρεπει να μπω στο μπιος και να δωσω καρφωτα τιμες
intelrisen Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Runner25 είπε μυστηρια πραματα, δεν εβγαλα τη cpu απλα ξεσφιξα ελαχιστα το μπλοκ και δοκιμασα ξανα στα αριστερα σλοτς μνημης που μεχρι προτινως δεν επαιζαν δεν ξερω αν επαιξε ρολο αλλα τωρα μου δουλευουν απλα ολα μαζι ταυτοχρονα, αν βαλεις 2 αριστερα και 2 δεξια παλι δε τα βλεπει δεν ξερω αν πρεπει να μπω στο μπιος και να δωσω καρφωτα τιμες ποιος ακριβως ειναι ο λογος να βαλεις 2 αριστερα - δυο δεξια? 1
Runner25 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 31 minutes ago, intelrisen said: ποιος ακριβως ειναι ο λογος να βαλεις 2 αριστερα - δυο δεξια? εχεις δικιο μιας και τα βλεπει παλι σε quad channel δεν υπαρχει λογος να παιδευομαι απλα ετσι συνεστηνε το μανουαλ
MTX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 πάρε ένα ψιλό γυαλόχαρτο χιλιάρι δίπλωσε το και ξύσε όλα τα πινάκια στις slot τον ram , πολύ ελαφρά να φύγει η μάκα , μετά πάρε ένα πινέλο και καθάρισε τα αυλάκια από τα σκουπιδάκια , τέλος αν δεν παίξει και έτσι δες μήπως κάτι έκανες τελευταία που να τραυμάτισες κάποια νησίδα που πηγαίνει από τις ram μπρός το socket του cpu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα