Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εδώ και 10 ημέρες μόλις ανοίγω το pc, μου βγάζει συνεχώς μήνυμα πως τα windows 10 pro που έχω, θα λήξουν και πρέπει να τα ανανεώσω. Με παραπέμπει στο μενού ανανέωσης και ζητάει να βάλω το κλειδί κλπ κλπ.

Τι πρέπει να κάνω για να σταματήσει αυτό το μήνυμα; Ή, πως ανανεώνω τα 10;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Homecinemakias είπε

Καλησπέρα. Εδώ και 10 ημέρες μόλις ανοίγω το pc, μου βγάζει συνεχώς μήνυμα πως τα windows 10 pro που έχω, θα λήξουν και πρέπει να τα ανανεώσω. Με παραπέμπει στο μενού ανανέωσης και ζητάει να βάλω το κλειδί κλπ κλπ.

Τι πρέπει να κάνω για να σταματήσει αυτό το μήνυμα; Ή, πως ανανεώνω τα 10;

Ευχαριστώ.

Να αγοράσεις άδεια χρήσης...

Δημοσ.

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fulk%2Fitm%2F352492178438

Με δυομιση ευρω και εισαι κομπλε σε αυτο το θεμα.

Καλημερα.

Για να εισαι σιγουρος οτι θα πιασει, κανε ενα νεο clear install των Windows 10 και εκει που ξεκιναει και σου ζηταει τον κωδικο, τον βαζεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Homecinemakias είπε

Σταθερός. Ναί εγώ τα πέρασα. Δίχως τρυκάκια, δίχως κόλπα και σπασμένα προγράμματα.

Η αδεια των windows που εχεις ειναι καθαρη; Το κλειδι το εχεις βαλει μονο στο δικο σου μηχανημα; Επισης μηπως προσφατα αλλαξες καποιο σημαντικο hardware οπως πχ τη μητρικη;

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Για να το πιάσουμε απο πιο παλιά και πιο ξεκάθαρα μήπως και βγάλουμε άκρη, θα σας πω λοιπόν:

Ο υπολογιστής είναι παλιός. Είχε windows 7. Αγορασμένα κλπ. Εν συνεχεία αναβαθμίστηκε σε 8 εαν θυμάμαι καλά και τώρα πρίν κάποιους μήνες μου είπαν οτι μπορώ να αναβαθμίσω σε 10 απολύτως δωρεάν αφού είχα πληρώσει το παλιό λειτουργικό σύστημα. Και πράγματι έγινε εντελώς εύκολα και γρήγορα η μετάβαση, δίχως τρυκάκια, κολπάκια, σπασίματα κλπ.

Πάμε λοιπόν ξανά με το αρχικό ερώτημα. Τι κάνουμε; Γιατί λέει πως θα κλειδωθεί; Γιατί ζητά κλειδί (πως δι@λο το λένε δαύτο; )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ' όσο θυμάμαι η αναβάθμιση από τα 7 στα 8 δεν ήταν δωρεάν. Οπότε όταν πήγες από τα 8 στα 10 δεν ήσουν 100% ΟΚ. Αν έχεις το αρχικό κλειδί των 7, κάνε καθαρή εγκατάσταση των 10 με αυτό το κλειδί. Επίσης: τα 7 που είχες αγοράσει ήταν pro ή home? Μάλλον το δεύτερο, οπότε πάλι win 10 home πρέπει να βάλεις.

Επεξ/σία από fujitsuA530
Δημοσ.
Στις 14/6/2019 στις 7:10 ΜΜ, Homecinemakias είπε

Παιδιά καλησπέρα. Για να το πιάσουμε απο πιο παλιά και πιο ξεκάθαρα μήπως και βγάλουμε άκρη, θα σας πω λοιπόν:

Ο υπολογιστής είναι παλιός. Είχε windows 7. Αγορασμένα κλπ. Εν συνεχεία αναβαθμίστηκε σε 8 εαν θυμάμαι καλά και τώρα πρίν κάποιους μήνες μου είπαν οτι μπορώ να αναβαθμίσω σε 10 απολύτως δωρεάν αφού είχα πληρώσει το παλιό λειτουργικό σύστημα. Και πράγματι έγινε εντελώς εύκολα και γρήγορα η μετάβαση, δίχως τρυκάκια, κολπάκια, σπασίματα κλπ.

Πάμε λοιπόν ξανά με το αρχικό ερώτημα. Τι κάνουμε; Γιατί λέει πως θα κλειδωθεί; Γιατί ζητά κλειδί (πως δι@λο το λένε δαύτο; )

Μπορείς να περάσεις το κλειδί από τα 7 που είχες αγοράσει κανονικά τότε για να ενεργοποιηθούν κανονικά τα 10ρια.
Το τί είχε γίνει όταν από τα 7 έβαλες 8 εσύ το ξέρεις αλλά αν τα είχες αγοράσει και αυτά (τα 8ρια) κανονικά τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε το ένα κλειδί είτε το άλλο.

6 ώρες πριν, tinapo είπε

Εγώ έχω κλειδί για  WINDOWS 8, μπορώ να κάνω με αυτό εγκατάσταση των 10;

Ναί μπορείς.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 17/6/2019 στις 7:46 ΜΜ, dpolal είπε

Μπορείς να περάσεις το κλειδί από τα 7 που είχες αγοράσει κανονικά τότε για να ενεργοποιηθούν κανονικά τα 10ρια.
Το τί είχε γίνει όταν από τα 7 έβαλες 8 εσύ το ξέρεις αλλά αν τα είχες αγοράσει και αυτά (τα 8ρια) κανονικά τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε το ένα κλειδί είτε το άλλο.

Ναί μπορείς.

Ευχαριστώ για την απάντηση μα.... τρέχα γύρευε!!! Έχω αλλάξει κουτιά, εντόσθια, 3 σπίτια!!! Άρα σου λένε.  τράβα αγόρασε πάλι. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Homecinemakias είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση μα.... τρέχα γύρευε!!! Έχω αλλάξει κουτιά, εντόσθια, 3 σπίτια!!! Άρα σου λένε.  τράβα αγόρασε πάλι. 

Βρίσκεις με 3-4 ευρώ να αγοράσεις ή ψάχνεις κάποιο για πέταμα κουτί με win7 sticker επάνω του και πέρνεις το serial από εκεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...