Προς το περιεχόμενο

UBISOFT (E3 Sales)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Bλέπω πολύ καλές τιμές στο r6 siege. Επειδή το έχω και ασχολούμαι με το παιχνίδι, αξίζει το full pack ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικό για καποιον νέο παίχτη να ξεκλειδώσει τους operators.
(π.χ. για να γίνει συγκριση r6 siege Standard Edition 10ευρώ στη ubi ενω στο steam ειναι 20ευρω)

Από εκεί και πέρα μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε αυτό που ίσως ενδιαφέρει εσένα γιατί κάνει σε όλα της τα παιχνιδιά εκπτώσεις. Εγώ πχ κοιτάζω το Heroes Might & Magic VII που πάλι έχει πέσει σε historical low και αυτή τη στιγμή η τιμή του είναι πολύ κάτω από το steam.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, D1mm1s είπε

Bλέπω πολύ καλές τιμές στο r6 siege. Επειδή το έχω και ασχολούμαι με το παιχνίδι, αξίζει το full pack ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικό για καποιον νέο παίχτη να ξεκλειδώσει τους operators.
(π.χ. για να γίνει συγκριση r6 siege Standard Edition 10ευρώ στη ubi ενω στο steam ειναι 20ευρω)

Από εκεί και πέρα μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε αυτό που ίσως ενδιαφέρει εσένα γιατί κάνει σε όλα της τα παιχνιδιά εκπτώσεις. Εγώ πχ κοιτάζω το Heroes Might & Magic VII που πάλι έχει πέσει σε historical low και αυτή τη στιγμή η τιμή του είναι πολύ κάτω από το steam.

To r6 siege εχει multi ; οπως το Cs η κάτι τέτοιο ;

Δημοσ.

είναι μόνο multiplayer 5 vs 5 και κάνεις attack & defend με σκοπό ποια ομάδα θα κάνει πρώτη 4 νίκες. Η πεντάδα σου μπορεί να είναι είτε φίλοι σου (όλοι ή κάποιοι από την 5αδα) είτε άγνωστοι παίχτες.

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...